Дата и час: 17 Яну 2026, 17:16

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: относно потърждението
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 01:37 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
понеже някой модератор се е престарал отново и ми е затрил запитването, та ако може някой дори и на лс да драсне 2 реда къде се ходи да се потвърди участие за второ класиране, понеже нямам време да се мотая по разни канцеларии претъпкани с тъпи секретарки (съжалявам, но държавните чиновници са пълна отвртат), ще съм ви много благодарен, ако не се изсилите отново и не изтриете въпроса ми!
във факултета ли се ходи, какви документи се носят. никъде няма подобна информация, май обичаме да се престараваме само в триенето! :evil:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 01:41 
В началото бе словото
Аватар

Отиваш във факултета на специалността, в която си приет. Носиш диплома и лична карта, и една декларация , която ще получиш оттам намясто. И от чакането няма да се спасиш...

-=In Omnia Paratus=-

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 01:41 
Летящите Пръсти
Аватар

Потвържадава се във факултета , в който си приета. Ако има опашка ще трябва да ги изчакаш. Но процедурата не е никак сложна а трае няколко минути. Успех :!: :!: :!:
Извинявай ако някой ти е изтрил преди въпроса (поемам отговорността)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 02:02 
Живее, за да пише
Аватар

Хора, стига сте се оплаквали, че много се чака. Аз днес ходих към 10.00 часа да потвърждавам и пред мен имаше само няколко човека. Пред другите специалности също нямаше кой знае колко хора. Единствено имаше опашка пред "Право"-то. Но и там вървеше бързо, защото наистина се минава буквално за 1-2 минути и ако трябва да бъдем честни ние май повече ги бавим с нашите въпроси, отколкото те самите. Спезиално мен ме обслужи една млада дама, която беше безкрайно любезна и изчерпателна. Обясни ми абсолютно всичко, което ме вълнуваше и ми разясни цялата процедура по записването и потвържаването.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 04:53 
В началото бе словото
Аватар

добре, а тези, които на първо класиране не са приети нищо къде трябва да подадат документи за второ класиране?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 04:56 
В началото бе словото

ако на мърво нв си приет ни6то,те автомати4но те пра6тат на второ класиране,не е нужно ти да потвърждава6

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 05:00 
В началото бе словото
Аватар

боже, ама в заблуждение съм била изпаднала. нали това, което ми казваш е сигурно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 05:01 
В началото бе словото

е да бе,сигурна съм

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: относно потърждението
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2005, 21:16 
В началото бе словото

мерси на всички отговорили, и съжалявам, че разводнявам новия изникнал клон на темата, но исках само да спомена, че не опашките ме дразнят или плашат, ами неспособността на служителите да си вършат бързо, прецизно и най-вече без допълнителни проблеми и задълбавания работата. това разбира се едва ли важи за су и още по-малко за подаване на диплома за второ класиране и т.н., но вече имам дълбоко вкоренена фобия и готовност за големи разправии, а мразя такива истории! още веднъж мерси на всички и успех на всички приети или неприети това, което искат да учат!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2005, 05:13 
В началото бе словото
Аватар

на потвърдилите участие второ класиране дадоха ли ви някакви бележки?!?!? защото на мен нищо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2005, 05:15 
В началото бе словото
Аватар

не, какви бележки да ни дават улрика??

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: относно потърждението
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2005, 05:21 
plan9usr написа:
мерси на всички отговорили, и съжалявам, че разводнявам новия изникнал клон на темата, но исках само да спомена, че не опашките ме дразнят или плашат, ами неспособността на служителите да си вършат бързо, прецизно и най-вече без допълнителни проблеми и задълбавания работата. това разбира се едва ли важи за су и още по-малко за подаване на диплома за второ класиране и т.н., но вече имам дълбоко вкоренена фобия и готовност за големи разправии, а мразя такива истории! още веднъж мерси на всички и успех на всички приети или неприети това, което искат да учат!

Аз може би ще съм единствения, който ще ги защити.Постави се на мястото на човека, който ти приема документите.Минали са 100 такива като теб и остават още толкова заредени с негативна енергия и дошли с мисълта да се разправят.А хората са изправени пред множество нервни кандидат-студенти.Оверявам те, че ти нямаш това търпение което проявяват те.

Последна промяна iiccoo на 11 Авг 2005, 05:23, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2005, 05:22 
В началото бе словото
Аватар

ами и аз не знам..защото все пак си оставих дипломата там и мислех, че ще ми дадат някакво документче, че съм била там, че дипломата ми е там, че искам да участвам..нещо от сорта;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 13 мнения ]