MZ4 написа:
Защо не разделите цената на часовете и изпитите, които получавате срещу нея. Плюс допълнителните часове за индивидуална консултация. Получава се около 5-6 лв на час, ...

MZ4, аз също ходя в образователните, защото ми ги похвалиха, а и не можех да си позволя 1400-2000лв за преподавател от Софийския. Но от личния си опит до момента не мога да изкажа някакви суперлативи за курса... Стигам до извода че между различните преподаватели има огромна разлика (това, което чета и което ми казаха за курса е супер).
Нашата учителка няма желание да изкара и 4 часа на седмица с нас (ако трябжа да съм коректна, истината е, че не я мързи, а просто от фирмата не са наели достатъчно преподаватели и тя е супер претоварена), в групата сме събрани от кол и въже народ, едни за едногодишен, други за двугодишен курс. На разкази като приказка въобще не мога да разчитам, темата винаги се минава на "тъгадък", за да можем да си тръгнем по-рано.
Не че разчитам много на това, но все пак да те попитам за "индивидуалните консултации" - ти ползвал ли си тези свои права и под каква форма? Как си ги поиска. Нашата учителка ни казва "ако имате проблем и нещо не разбирате, обадете ми се по телефона да го разясня". Само че аз някакси не си представям, че ще ползвам консултации по телефона. Ясно е, че всъщност трябва просто да си седна на четирибуквието и да си зубря темичките и няма нищо за консултиране, но ако все пак ми се наложи?
Благодаря предварително, надявам се някой да ми отговори на фермана..