Дата и час: 22 Яну 2026, 00:53

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2006, 16:00 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
kem4o написа:
съжелявам,не съм имала това за цел,мисля,че направих,каквото тряаше по въпроса да престанат тези безсмислени спорове...нека оттук нататък да говорим само по темата и да уважим по този начин,все пак човекът,който я е поставил и нека си бъдем полезни,а не...дразнещи :wink:

Нека изброим правописните ти грешки...Ти може би питаш "колко е чЕсът"????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2006, 16:13 
Тhe regular one
Аватар

Da BuzZ написа:
fragile написа:
Нека изброим правописните ти грешки...Ти може би питаш "колко е чЕсът"????

А нека изброиме твоите пунктоационни. Май само по трички '?' се поставят :lol: :lol: :lol: А интервала между многоточието и новото изречение? Къде го?
Момичето е от Пловдив, така че къв ти е проблема?

Eeee, ти пък - педант. Чак на тия работи не обичам да обръщам внимание :) Пък и аз много харесвам многоточието, доста въпросителни, доста удивителни...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2006, 16:27 
Тhe regular one
Аватар

А, ся ме изкрай обратна :) :lol: :lol:
Разболяхте ме, ей!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2006, 20:05 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
и кво стана с изброяването на правописните ми грешки...или понеже са равни на твоите пунктуационни,вече не отбелязваме броя им :lol: ... я се радвайте ,че не съм почнала да ви И-кам :D :D :D и "майна" доста трудно си спестявам,така че правя определени усилия и очаквам да не се заяждаме за дреболии,ако обаче тва ви прави густо-ок,така да бъде,по принцип не съм привърженик на максимата "По-умният отстъпва",но май взимам да прогресирам и идва момент,в който безсмисленото заяждане ми дотяга ... :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2006, 20:36 
В началото бе словото
Аватар

E taq tema mnogo informaciq dava otnosno KSK 2006/2007 :D
Q zemetwe mi spodelete vpe4atleniq ot kursovete vuv FUAA, 4e v moita tema nikoi ne pi6e, ha mersi :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2006, 08:35 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Само не мога да разбера защо спорите за глупости. Ако се водим по геогр. определения, всичко освен столицата в една държава е провинция :) и аз не се срамувам от това, въпреки че съм от Пловдива,а напоследак градчето си е доста провинциално и няма никакво развитие! :? А дали в столицата се получава по-добро образование?! Ми, ако не се получаваше, защо всички се бъхтим за там? Защото просто е по-хубаво! А и мисля, че гимназиите са си доста по-добри, но това не означава, че в големите градове като Пловдив, Варна, Бургас не можеш да получиш почти същото. Моята езикова гимназия в Плд- Немската( т.е тя се води Английската) си е уникално училище, от където излизаш уникално подготвен за където и да е било (имам предвид, че си научен да се справяш с всичко). Мисля, че спорът е безсмислен :)
П.С- Май смесих твърде мнг теми :) и се получи като фрагментарен стил. Ха- Ха :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2006, 14:49 
От дъжд на вятър
Аватар

fly4o ако се водим от географията, както ти каза, всичко освен столицата в България се нарича-останали градове на страната,съответно повечето от тях определят областното разделение!Южноамериканските страни например,както и Испания са разделени на столица и провинции!Както Америка са разделени на щати,така Франция на департаменти и т.н..... А думата провинция от речника-означава (административно разделение;завладяна територия).Тук малко или много пiшат умни и интелигентни хора,които също си позволяват да дават мнение по този въпрос без да са осведомени правилно.Не се излагайте!Все пак повечето от вас(тези с голямото самочувствие,непокрито според мен) учат в СУ?На това ли са ви научили Софийските гимназий и СУ?Самочувствието не се определя от двете буквички "СУ",а от показаните знания.Вярно,че форумът не е място,където трябва да си показваш знанията,но някои претендират с такива...Аз ще си позволя един съвет:Гледайте си първо във вашите панички,след това в чуждите!
Така,че ако обичаш не се изказвай неподготвен!(fly4o)Колкото до образованието не споря,макар че има и други качествени университети в страната!Просто ме дразни тази думичка "провинция" особено ,когато се използва не на място!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2006, 19:53 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Не мога да разбера...защо се впрягаш толкова мнг?... ако наистина не се чувстваш провинциалист. А защо влагаш толкова лошо значение в тази дума. Благодаря за урока по география... Аз си нямах идея какво е в Испания, Франция и Щатите... :( А относно провинция и столица.... Не бих казал, че българските градове изглеждат непровинциално. Да, София си изглежда в последно време доста европейски итн, както и Варна, но не бих казал, че на останалите градове им личи, че не са провинциални...В крайна сметка човек трябва да се гордее с това, че е провинциалист, а не да страда и да се комплексира :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2006, 20:30 
Master Of Puppets
Аватар

fly4o написа:
Да, София си изглежда в последно време доста европейски итн, както и Варна, но не бих казал, че на останалите градове им личи, че не са провинциални...

Айде да не те карам да ми изброиш 5 принципа, по които определяш, че Бургас изглежда "провинциално". 8)

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2006, 20:38 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

хаха :)) аз Бургас го обожавам, ама по други критерии :))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща