Дата и час: 19 Яну 2026, 22:28

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Дек 2006, 00:07 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Довиждане на радио "Левски"! :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2006, 20:52 
Драскач
Аватар

Бе аз съм цесекар ама все си мисля че дявола не беше толко черен... по радио "Левски" слушах Ливърпул - ЦСКА... помните ли оня коментар а... кажете ми че не сте треперили с него...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2006, 21:09 
В началото бе словото

Вие пък го изкарахте, че едва ли не ОНЯ КОМЕНТАР ни е донесъл победата... Искрено се радвам, че радиото, пълно с некомпетентни псевдо-журналя и откровени простаци най-накрая замлъкна... Иронията е уникална - измести го нещо още по-дебилно... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2006, 21:20 
Драскач
Аватар

Цитат:
Вие пък го изкарахте, че едва ли не ОНЯ КОМЕНТАР ни е донесъл победата

не съм имал тва предвид... просто си спомни коментара, мисля че беше на Ники Александров, или поне ми се струва най-логично да е бил негов, и си представи че мача го беше коментирал Петър Василев (по-известен като Пешо Шублера)/Асен Спиридонов/Никола Ибришимов ( :lol: :lol: :lol: ) или някой от ония олигофрени от БТВ... до Крум Савов и Явор Недев изобщо не искам да стигам :lol: :lol: :lol: , помисли и ще разбереш за какво говоря

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2006, 23:20 
wild child
Аватар

Ужасни сте! :( Имахме едно свястно спортно радио, а вие........ :( :( :(

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2006, 00:48 
wild child
Аватар

Тва доколко са сини.........е друг въпрос :) 8) Обаче не можеш да отречеш, че се предаваха всички интересни срещи и че се получаваха супер емоционални дискусии после! Просто за мен момчетата създаваха атмосфера!
А кое радио ще замести Гонг, а?!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2006, 00:58 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Леле, на честотата на бившето радио Тангра ще звучи чалгия?

Това означава война!!! :evil:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2006, 13:56 
Артилерист
Аватар

Колега Java, не знам какво толкова си освирепял срещу радиото, но за мен лично е необяснима тази ярост с която се нахвърляш върху него. След като е "марсианско" и "дебилно" защо ти продължаваш "всеки божи петък" да го слушаш? Отговорът е само един, предполагам се досещаш... Ако пък говорим за нещо дебилно, за да добиеш по-реална представа, по-добре погледни собствените си коментари. Ако пък смяташ, че "Гонг" не е достойно за твоя изтънчен аристократичен вкус, както сам каза, може да си пуснеш там чалгата и да се гмурнеш в ориенталската селска простотия, която както виждам от постовете ти (не само по тази тема), не ти е чужда. Радио "Гонг" беше едно добро спортно радио, което съобщаваше резултатите и на националите ни по волейбол, на баскетболните отбори на Лукойл и ЦСКА (това, че те са слаби не е проблем на радиото), резултатите от Шампионската лига и пр. Както се вижда от коментарите ти, не обичаш Левски, но това не е причина да обиждаш наред само защото някой има различен (разбирай правилен) възглед по отношение на футбола. Това, че Левски е най-добрият футболен тим в България не подлежи на доказване и няма никакво отношение към предаванията по радио Гонг, нито пък е някакво следствие от тях. То е резултат от сериозна работа и дисциплина. Най-добре е да си наложиш да пренебрегнеш селското антилевскарско настроение и да се радваш за всеки успех на БЪЛГАРСКИТЕ (преди всичко) отбори, както правят истинските ценители на най-популярната игра, а не да издребняваш и да обиждаш всеки, който бил "синкав".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2006, 14:13 
Летящите Пръсти
Аватар

Пффф, какво говориш ти, Томазо де нам-кой-си.

Всички слушахме "Гонг" защото беше единственото и малко или много левскарско, то все пак снасяше инфо и от световен мащаб в малките, не обзети от синия цвят пролуки във времето.

Човек, аз не съм нито левскар, нито цскар. Славист съм и гледам да присъствам на колкото се може повече мачове - домакински и гостувания.
Преди година обаче нямаше как да ходя до Ловеч за дербито с "Литекс" (2:1 за "Литекс" )и трябваше да се информирам от "Гонг".
За цял мач (!!! и ако не бях достатъчно ясен в емоцията си :!: :!: :!: ) имаше четири едно-минутни включвания - в началото и края на двете полувремена. За сметка на това с по 20 минутни включвания нон-стоп ни се предваше епичния сблъсък на "Левски" с "Черно море" и одисеята на ЦСКА с "Марек". Ебал съм го!
Доказано е, че "Славия" - "Литекс" е едно от дербитата на "А" група, изключително непредсказуем двуой, като баланса между двата тима в "А" група е изравнен.

Въобще, така протичаше всеки един мач. Е как да има фенове на "Славия" и "Литекс"? Бази промиването на мозъци.

Ама то има и друг пример - в момента демокрацията се счита за най-либералната към човека система на управление...просто, защото няма по-добра алтернатива. Както и "Гонг".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Дек 2006, 12:40 
Летящите Пръсти
Аватар

Цитат:
После прочети на Оувърмайнд поста.

Имам леко предчувствие, че май за мен говориш...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Дек 2006, 00:58 
От дъжд на вятър
Аватар

Хахахаха Торквемада разцепи. Колкото и да ми е неприятно да се съглася с теб, Томазо, прав си, че ГОНГ беше СПОРТНО, а не само футболно радио. Това с волейбола и баскетбола беше много добро попадение на ГОНГ-аджиите. Но хайде да не влизаме в излишна и безкрайна полемика на тема "кой е по-добър", защото ГОНГ наистина беше "синьо" радио (въпреки Ники Александров), както синьо е сп. Тема Спорт, а "червен" е Меридиан Мач. Но да не се отплесвам. Освен, че беше синьо, беше и адски вулгарно за родния ефир. Ние не сме сърбите, та да псуват нашите коментатори в ефир (визирам Т. Русев), нито сме толкова пропаднали, та да приказваме колко грозен бил еди-кой-си. Бъди обективен, Торквемада, нищо че този, чиито ник носиш не е бил...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща