момчета, извинявам се за късното включване, ама тия дни нямах никакво време за форума

докато ме нямаше, явно с мълчаливото съгласие на отбора бях обявен за треньор

първо искам да се извиня на съотборниците ако по време на мача съм им викал прекалено много, но просто съм си такъв, не мога да се сдържа

второ, да благодаря на играчите от 2-та отбора за желанието и отделеното време, въпреки не особено приятните атмосферни условия. много хубав мач се получи, и всички заслужаваме едно голямо ЕВАЛА за показаната игра. според мен защитата беше силната страна на нашия отбор и слабата на противника, а в нападение ролите бяха разменени

предполагам че и правото ни на смени донякъде помогна, защото в края на мача определено бяхме по-свежият отбор. естествено, като се има предвид критичното ми отношение към всичко, имам известни забележки към играта на нашия отбор, но няма да развалям радостта от победата

ще поработим върху проблемите си на следващите тренировки/мачове, надявам се.
добре, айде да продължаваме с организацията на следващия мач

аз съм свободен и в петък, и в събота, когато кажете. само покрай Нова Година има вариант да не съм в София, иначе когато съм тук, винаги ще намеря време за едно футболче
ако искате да играем в зала, трябва да се съберем до утре, най-късно до четвъртък, и да идем да запазим нещо. ако не - остава да се молим на Любка Кунчева и Минчо Празников