damien написа:
позволете тъпия въпрос: как по дяволите можете да напишете
27 страници за 5 часа!!??
пп: 10-14 стр. не са ли достатъчни for God sake!!!
Пишат се. Даже и повече.
Цаката е да свикнеш да пишеш по макс 27-28 (макс!!!) реда на страница. И така ще ги докараш, изглежда по-обемно и по-прегледно. Оставяй и полета.
Мила написа:
както и навсякъде другаде влизането зависи от това дали си научил като прилежна пчеличка точно онези 57 да речем изречения, които са съобразени с техния конспект и тяхното заглавие на темата, дали си разположил тези 57 изречения според смятания от тях за най-правилен план-конспект
Баш.
Joker написа:
Еми нали в заглавието на темата имаше долна и горна граница, определена с години? Значи всичко извън тях би трябвало да има само характер на увод или заключение... А 11 с. увод при 27 с. текст си е отклонение, не мислиш ли и ти така? Просто трябва много да се внимава с точната формулировка на темата...
Това е относително.
Увода и заключението са нещо, което
автора на темата определя. Аз така и не успях да се съглася, че културата и бита на прабългарите
не трябва да е част от темата, както проверителите смятаха. Глупаво е - тук поне по 1 страница трябва и за двата етноса.
Съгласен съм, че може би съм се отклонил, като писах и за разселването на прабългарите, но
така аз учих тази тема. Съгласи се, че винаги може да бъде и обратния случай - защо аджъбъ не си включил тва и тва?
А за заключението направо умрях - то ми е страница - страница и 1/2 макс. И всичко е "отклонение". Въпреки, че там бях написал за последвалата посока на развитие на държавата, съвсем кратко, абсолютно
както трябва да бъде! Няма друго заключение!
И после ми обяснява няква там проверителка - "Ми то 5.13 е много добра оценка, би трябвало да ти стигне, какво се оплакваш, нали нямаш двойка!?".
Боже ГОСПОДИ!!!