Дата и час: 19 Яну 2026, 21:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: СУ - Университет или Паркинг !?
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 10:06 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Поставих така въпроса поради неприятния факт че най-реномирания университет в България не предлага условията необходими за провеждане на учебна дейност. Днес за пореден път учебната дейност беше многократно прекъсвана поради факта че от "двора"(или може би ще е по-точно ако кажем частния паркинг) почти непрекъснато кънтеше алармата на някоя кола. Тук ще подчртая че този "феномен" се случва само в България - само тук все оща никой не спазва разпоредбите на ЕС.Въпреки влизането ни в ЕС, старите превилигировани комуняги, които си мислят че са неприкосновени, не престанаха да показват пред обикновения българин че са "повече от него".
В качеаството си на редовен студент който си плаща семестриалната такса Аз изисквам от СУ да получа адекватни условия за интелектуален труд!!! Искам, също така, щото на комунистическите мутри да не им се разрешава да си правят каквото си искат и да ни пречат да учим !!![b]
[/b]

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 10:38 
В началото бе словото
Аватар

много крайно изказване, но и аз не мога да разбера защо го разшириха този паркинг, много ГРОЗНО стана в двора :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 10:45 
Живее, за да пише
Аватар

Подкрепям те на 100 процента, стари друже! Това е абсолютно недопустимо и нахално! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 10:57 
Легендарен флуудър

:? И да е крайно мнението, право е! Само едно допълнение - освен старите комуняги, така правят и младите комуняги, а и всички демократи... Просто прочетете дългите тръшкания на Боянчо, дето е пич, пред заседанието на АС от ноември 2006 г. и ще разбирите доста от нещата. Поне аз разбрах разни работи.
http://uni-sofia.bg/administration+bg/d ... -11-06.doc

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 11:04 
От дъжд на вятър

Така говорите, защото явно не ви се е налагало да паркирате в София. А на мен преди половин час ми пристигна наказателно постановление от Столична община с глоба от 100 лева задето съм паркирал на "зелената площ" до канала на Евлоги Георгиев. И отделно още около 40 кинта задето ми вдигнаха колата с паяк тогава... Не нам какъв е проблема, че се дава възможност на хората да паркират. Това с алармите действително е дразнещо обаче. И на мене ми е омръзнало от аларми, настроени да се задействат като минеш на по-близко разстоние до колата...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 12:01 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Ами нали паркингът е охраняем? Колко му е да се издаде една заповед шофьорите, които паркират в двора да не си включват алармите. Една сочна глоба, която да отива в касата на СУ и нещата ще се наредят.

А друга голяма тъпотия. Направиха новия пробив във оградата - хубаво, много по-удобно е за пешеходците така, а вероятно и МАЛКО по-удобно за шофьорите. Доколкото разбрах първоначалната идея е била през единия вход колите само да влизат, а през другия само да излизат. И що не стана така? Щеше да е много удобно. Сега шофьорите пак се чудят как да се разминат когато един влиза от вход А а друг излиза от изход А :roll:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 12:13 
Легендарен флуудър
Аватар

Все пак някъде рябва да паркират работещите в Су, нали? :? Така им е по-удобно и сигурно и ги разбирам... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 12:14 
Аватар

Да, ама да си спират алармите!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 12:41 
В началото бе словото
Аватар

трябва да си паркират, да, но все пак трябва да има и двор. Не мисля, че е много удобно да се минава измежду колите, за да се стигне до пейките или да се влезе през двора. Просто е една грозна гледка. Тази година бях на гости в Германия и видях двор на уни за чудо и приказ, нали все пак студентите трябва да седнат някъде на спокойствие, а не да ни се навират коли. Недоизмислена работа е това...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 12:54 
От дъжд на вятър

Горното мнение ме навежда на мисълта, че явно вече се паркира и около входа откъм Цар Освободител... Ако е така наистина е нередно. Но иначе за останалата част от двора едва ли може да се изявяват претенции.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 17:52 
Аватар

grrr написа:
трябва да си паркират, да, но все пак трябва да има и двор. Не мисля, че е много удобно да се минава измежду колите, за да се стигне до пейките или да се влезе през двора. Просто е една грозна гледка. Тази година бях на гости в Германия и видях двор на уни за чудо и приказ, нали все пак студентите трябва да седнат някъде на спокойствие, а не да ни се навират коли. Недоизмислена работа е това...

А случайно въпросният университет в Германия да се е намирал в най-оживената централна част на град с размерите на София? На запад си правят университетите заедно с кемпусите встрани от най-натоварения пътнико-и-автомобило поток, както и не в най-гъсто застроената част. Затова могат да си позволят да имат хем дворове хем паркинги. В случая със СУ няма как да се получи, така че стига сте зяли за щяло и нещяло. Като искате градинка - ето ви тази пред Народната библиотека, ето ви и Докторската. Остава само паркирането да се организира малко по-умно.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 19:06 
Постоянно присъствие
Аватар

Бе вие бохави ли сте? Как ше спират алармите. Нали после, ако стане нещо, каското не вАжи.
Много ясно, че преподавателите трябва да си паркират в двора, няма да обикалят уличките.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 19:26 
Аватар

Е нали е охраняем паркинг

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007, 19:27 
Легендарен флуудър

:lol: "Охраняем паркинг"! :roll: Нали виждаш дядковците, които го охраняват... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща