|
Добреф, нито за момент не съм взел днешния резултат насериозно. Питай всеки от отбора ни, ще ти каже, че винаги съм искал да играят само наши момчета, и винаги съм мрънкал до последно да дойдат седем наши играчи. Днес на терена бяха 4 наши момчета и 2 чужди. Бяха точно те, защото буквално до последния момент не знаехме кои от нашите ще дойдат. Тези двамата бяха най-бързите и лесни трансфери, които можехме да направим, защото задържахме до последно с надеждата да дойдат повече наши. Не се оправдавам - през цялото време съм бил наясно точно колко са добри тези двамата. Лъчо ще потвърди, че винаги съм бил против вземането на чужди играчи и винаги съм го карал да го остави като най-краен вариант.
Съзнавам, че хора от нашия отбор си повярваха прекалено след днешния резултат. Но аз не съм от тях. Не летя в облаците, и не смятам, че вече не сте заплаха за нас.
Не смятам да те псувам, не съм такъв човек, и не тая лоши чувства към който и да било. Това горе за псуването го написах в момент когато бях изключително нервиран, смятам сам да го махна, защото не е хубаво и не ми е в стила. Всъщност ще го оставя, защото казани думи не могат да се върнат. Дано ме разбираш. Наречи го дребнавост, ОК, съгласен съм, нека е дребнавост, но съм крайно чувствителен за такива неща. Ти смяташ, че това днес не е било Археологията, добре, твое мнение е, напиши го. Но аз смятам че беше. И го написах. Ако смяташ, че с това обиждам и унижавам отбора ви - искрено съжалявам. Ако смяташ че е правилно да изтриеш моето мнение, за да напишеш твоето - пак се извинявам. Дано ме разбираш, защото иначе целия този вой е безмислен. Съжалявам че те нападнах така, бях изключително ядосан.
_________________ zamunda.net will never die!
|