Дата и час: 20 Яну 2026, 19:35

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 16:07 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Цитат:
Айде нЕмам нужда от един въшкарник ,кучешко не ям...за какво са ми:idea:
Сори ,че ти спамя в темата ,ама по някой път не се сдържам :wink:(no offence)

Всеки има право на мнение,не спамиш. Хубавото е,че не се сдържаш само понякога. Представяш ли си какво ще стане, ако е всеки път :lol: А по повод на ъфенса :D - Having in mind the personality of Riddick the anti-hero who is by no means psychopathic and has diminished opinion of the value of human life , I am not surprised by your opinion with regard the stray dogs - No harm taken I believe!
By the way even Riddick does have the capacity to care about others, although he doesn't show it often – I hope it is the same with you!
:wink:
Между другото нямат въшки,нямат и глисти,ама имаха :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 16:11 
Легендарен флуудър
Аватар

Не е ли човешко същество, не може да ми размекне сърцето. :!: :!: :!:

П.П. Не че не ми е грам жал за животинките, но на фона на толкова бездомни деца, да съжалявам аз за някакви си псета... Е извинявайте...

П.П. 2
Плюс това аз имам почти вродена омраза към тези животни, защото когато бях 5-6 годишен един пудел много злобно ми премахна кожата, която покрива коляното. Много болеше... Затова кучетата на сапун, а след това сапуна на други кучета за отрова! Точка.

Последна промяна uktc на 23 Яну 2007, 16:40, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 16:11 
Легендарен флуудър
Аватар

Цитат:
Having in mind the personality of Riddick the anti-hero who is by no means psychopathic and has diminished opinion of the value of human life , I am not surprised by your opinion with regard the stray dogs - No harm taken I believe!
By the way even Riddick does have the capacity to care about others, although he doesn't show it often – I hope it is the same with you!
I hope too :wink: :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 16:49 
Драскач
Аватар

Уффф, ако не ме беше страх, че няма да имам време да се грижа за малкия рошльо, щях да си го взема вкъщи... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 17:19 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Да...като нямаш какво да кажеш и говориш, просто звучиш и излеждаш глуповато и смешно... А иначе браво, че поне някой се сеща да се погрижи за тези кученца. Ако нямах...с удоволствие бих си взел едно! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 18:45 
В началото бе словото

Цитат:
Не е ли човешко същество, не може да ми размекне сърцето. :!: :!: :!:

П.П. Не че не ми е грам жал за животинките, но на фона на толкова бездомни деца, да съжалявам аз за някакви си псета... Е извинявайте...

П.П. 2
Плюс това аз имам почти вродена омраза към тези животни, защото когато бях 5-6 годишен един пудел много злобно ми премахна кожата, която покрива коляното. Много болеше... Затова кучетата на сапун, а след това сапуна на други кучета за отрова! Точка.

Пуснах обявата с цел да намеря стопани на малките,но като гледам дискусията може да е полезна и на други. Сравнението с бездомните деца си е чист популизъм и той се използва най-вече от хора, които имат проблем с поемането на отговорност в нашето общество,като в случая не визирам теб. Нали не мислиш,че онези,които обичат животните мразят децата? Но докато разумните човешки същества могат да контролират раждаемостта, една фертилна женска мацка не може и това е отговорност на нас хората. Аз все още не съм виждала в природата животно,което да малтретира малките си или да ги изоставя,но всекидневно чета в пресата подобни случаи сред нас хората. Ще ти дам като пример майката на тези кутрета- тя определено е била домашно гледано куче и аз все още мисля,че е загубена, а не изгонена от дома си. Според моя вет лекар тя е на около 7-8 години. Когато я видях за пръв път тя беше скрила малките под един бетонен навес в едни шубраци и понеже за нея нямаше място лежеше на няколко метра от тях на открито под дъжда за да ги пази!!!! Издържах да я гледам така само няколко дни,макар да й носех храна всеки ден. И досега макар тя да вижда,че ги храним и се грижим за тях веднага щом самата тя изяде своята порция скимти и иска да иде при тях за да повърне храната и да ги нахрани.Нямаш идея колко е отслабнала,но това е майчин инстинкт и вета каза,че ще е така докато малките са при нея. Днес докато лекаря ги преглеждаше за да им сложи последната ваксина тя леко го поръмжаваше за да напомни,че е наоколо и ги пази. Това човече предизвиква умиление,защото много от нас хората не са толкова грижовни към собствените си деца.
Що се отнася до травмата ти, съжалявам за случилото се с теб и съм убедена,че те е боляло. Аз самата съм нападана от куче и то домашно,но куче пазач,което стопаните безотговорно бяха пуснали на разходка без намордник с 10 годишния им син. Бих пуснала тук един видео клип на който ще видиш нещо доста по-болезнено причинявано на кучета,но мисля,че определено не е за хора със слаби сърца пък било то и мъже. Нашата и тяхната кръв имат един и същи цвят, те също като нас изпитват болка и хиляди от тях млади човече умират в мъки отнасяйки в небитието ужаса на един объркан свят. Знам, че ти звуча досадно и съжалявам, ако е така.
Моят начин да помагам е този и не се срамувам от това, радвам се че има много млади хора, които го правят ежедневно влагайки лично време, не малко средства и най-вече сърце. Радвам се,че не са останали безразлични и сърцата съм им на правилното място. А това е нещо за което никога не бива да съжаляват. Хващам се,че аз напоследък го правя,срещайки неразбирането и най-вече безразличието на хората,но се надявам това да не ме промени.

П.С 1 :) Какво правиш ти за бездомните деца,които толкова съжаляваш? Защото народа масово е "мислосърден" обикновено по Коледа...

П.С 2 Извинен си, защото на младостта винаги й е простено :wink: и не приемам лично написаното в тази тема.

П.С 3 Това за сапуна ще се направя ,че не съм го прочела,защото ми се иска да вярвам,че не го мислиш наистина

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 19:11 
Легендарен флуудър
Аватар

П.П. 1- ответ
Нищо не съм казал че правя за тях. Просто казах, че е смешно да съжаляваш същества от друг вид, а за тези от твоя вид да не ти пука. Погледни по-глобално на нещата ;). Иначе и аз съм против това благотворителните кампании да се провеждат само по Коледа, но кой ме пита...

П.П. 2- ответ
Нет ответ ;)

П.П. 3- ответ
Ако зависеше от мен, бих го направил. На какво според теб прилича това някоя бременна жена например да я е страх да излезе на улицата, заради някаква сган, наречена кучета? (Дадох това за пример, защото ако бях бременна жена щеше да ме е страх). Искрено мечтая в най-скоро време да взема разрешително за притежание на оръжие. Едно улично кученце няма да остане в студентски град :wink: . Все пак трябва всички задружно да помагаме на Бат Бойко в борбата срещу "най-добрия приятел на човека". Шегувам се, не ми е мечтата да ставам сериен убиец на кучета :lol:
П.П. 1
Може и да си права, че не го мисля наистина, но просто днес определено успя да ме развълнуваш :lol:

Последна промяна uktc на 23 Яну 2007, 19:42, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 19:34 
Дивото зове
Аватар

uktc написа:

И мен ме е хапало куче като малка, но сега обожавам кучетата. То си зависи от хората. Не те познавам и няма да говоря глупости, просто исках да дам пример като твоя,но с обратно действие в бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 19:44 
Легендарен флуудър
Аватар

feichka написа:
И мен ме е хапало куче като малка, но сега обожавам кучетата. То си зависи от хората

и от кучетата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 19:45 
В началото бе словото

Е значи популизъм и то в чист вид
Цитат:
Нищо не съм казал че правя за тях.

Хубаво е преди да отговаряме да се четем правилно.Никъде не съм написала ,че не ми пука за индивидите от моя вид
Цитат:
Просто казах, че е смешно да съжаляваш същества от друг вид, а за тези от твоя вид да не ти пука.

Батко ти Бойко Борисов(всъщност подозирм,че на теб ти е чичко :lol: го натиснаха много от Европата и аз лично завиждам за наистина добрата практика на изолатора Ви в Сеславци,който от скотобойна се превърна в кастрационен център- единствения нормален и хуманен начин за справяне с този наистина сериозен за страната ни проблем. Срамота е чуждите телевизии да излъчват репортажи за ужасите на нашите "изолатор" каква дума само :oops: и в собствената ни страна най-добрата БЕЗПЛАТНА кастрационна програма да е спонсорирана от немски доброволчески организации, а най-добрите No kill приюти у нас да са построени и пак финансирани от Германски граждани
Не искам бременните жени да се страхуват ,не искам децата да се страхуват,не искам същите тези деца да вършат зверства с беззащитни котета и кучета по улицата,защото тяхната агресия един ден ще прерастне в агресия към себеподобните си, не искам домашно куче Дого Аржентино изгонено от собственика си да нападне студентка в София причинявайки й страдание и после медиите някак удобно да премълчат истината за виновника , а калая да го отнесе "оная сган наречена кучета.Не искам да има насилие и да ти кажа ми е писнало от излишната жестокост,която все повече и повече не забелязваме,писнало ми е от хората на които им е писнало от милосърдие. Не искам тези същества в утрешния ден да бъдат превърнати в кожух за някой префърцунена какичка, в спаринг за кучешки бой, в обект на жестокост от страна на мачовци,които имат вопиюща нужда да избиват комплексите си. Аз обичам животните и за мен те имат значение, затова правя каквото мога за да помогна.

без послепис- просто ми хареса написаното на последния ред и се радвам,че дълбоко в себе си не искаш да бъдеш безразличен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 19:52 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
И аз съм хапан неведнъж, още ми стои един белег от конците като ме шиха, и определено мога да кажа, че не обичам злобните кучета. Кротките псета обаче си ме кефят :)
Някой ден ще ис взема или пес или някоя маца или пор :lol:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 19:55 
Легендарен флуудър
Аватар

Бойко на всички е " бат' ", без значение кой на колко години е. Дори да си по-възрастен от него, пак ти е " бат' ". :lol:
И аз не мразя животните като цяло. Две котки си гледам. :wink:
Я кажи защо мислиш, че да скопиш някой е нормално и хуманно? :lol: Я мъжката част от форума да каже дали биха се чувствали добре, ако над тях се приложи тази процедура? :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 20:14 
В началото бе словото

Ако ми гарантираш,че модовете няма да ме наритат затова,че превръщам това в чат ще продължа дискусията на драго сърце. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 23:04 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
icq, skype,ЛС
един милион начина да комуникирате

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007, 23:08 
Легендарен флуудър

pora_e_priqtel написа:
:)Някой ден ще ис взема или пес или някоя маца или пор :lol:

Безплатен съвет: Не си взимай пес! Най-гот е мацка, но и порът става!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща