Josif написа:
Степента на образованието при избирателите на Първанов е много по-голяма от тази при Волен.
Напротив!
Процентно още на парламентарните избори се видя, че уникално висок процент от всички гласували са висшисти (прости, но не разполагам с точните данни, ако ти се търси в нета...мен ме мързи).
По-висок беше процента и при президентските, средно бяха повече.
Това с наказателния вот...Смешно е, това са думи на тези, които не могат да се примирят със загубата си - десните, всички десни. Така разправяха на парламентарните, на президентските избори, така ще разправят и след тези за евродепутатини, където трябва да стане чудо, за да имат и един представител в Европарламента.
Аз само искам да ти припомня какво стана точно преди "инцидента" на "Тракия", на митинга на 3 март, когато "Атака" ставаше (вървеше към) първа политическа сила - 40 000 души на митинг, нещо невиждано от десетилетие.
Аз дадох и пример в една друга тема - в Сърбия стана това, което тук трябваше да е факт - спечелиха крайните националисти на Воислав Шешел. И тяхното сигурно е било протестен вот...
---
Никога не можеш да ме накараш да избера популиста, предателя, човека, който даде мандата на турци, лицемера, женчото, този дето викаше против ЕС и НАТО, а сега води парада...
---
А негласуването ли? Който не гласува е чисто и просто ТЪП. Защото е чисто и просто безсмислено - и друг път съм писал - математически, негласуването ти значи глас за победителя, в случая Гоце. Така че нямаше друга алтернатива...
---
Надявам се, че няма да се засегнеш от емоционалния ми коментар...
А и все пак, макар тук да имаме диаметрално противоположни виждания, в спорта сме прогледнали отдавна - (/С\)