Дата и час: 02 Апр 2026, 10:58

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 14:02 
Master Of Puppets
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
TimShel_Girl написа:
То и аз имам една тема, която няма ни да я уча, ни да я гледам и ако се падне ще си умра от мъка...това ще е егати гаврата... :roll:

Коя? :?

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 14:03 
Master Of Puppets
Аватар

damien написа:
хора, стегнете се!
и аз съм назад с материала :( , даже нз дали до юли ще прокопсам
пп: 100% всичко ще ми се насъбере накрая, ще се побъркам...и на изпита просто няма да знам къде съм :oops: :lol:

До къде си с материала? Не може да си по-назад от мен!!! Аз по литература съм на Алеко... :roll:

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 15:21 
Драскач
Аватар

Raya_Alexandra написа:
TimShel_Girl написа:
То и аз имам една тема, която няма ни да я уча, ни да я гледам и ако се падне ще си умра от мъка...това ще е егати гаврата... :roll:

Коя? :?

Най-отвратителна ми е темата за природата на Вазов... на мен по принцип Вазов ми е най-антипатичен, но природните локуми са върха на гадостта...тоя човек в 10 стихотворения все едно и също повтаря :angry3: :violent1: :banghead:

П.С. Аз сега почвам Смирненски и това мнение е за материала, който съм взела до сега... Но все пак, силно се съмнявам, че има нещо по-лошо от тия природи, войни, разкози и тем подобни глупости...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 17:28 
Пишете, о, братя
Аватар

Добре че другия предмет ми е Английски...не мисля че щях да успея да се оправя с тази литература...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 19:59 
От дъжд на вятър
Аватар

Corlic написа:
Добре че другия предмет ми е Английски...не мисля че щях да успея да се оправя с тази литература...

И аз така си мисля, но покрай тази история още не съм почнала с английския :?

от нежност всъщност сме изплетени...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 20:19 
От дъжд на вятър
Аватар

CooL^GirL^^^ написа:
Corlic написа:

И аз така си мисля, но покрай тази история още не съм почнала с английския :?

и аз занемарих немския, а пък много исках източна филология, но тази история просто не ми оставя глътка въздух, коята да посветя на немския
А и наистина тези с литература и история, незнам как се справят; )

Последна промяна Licenti0us на 03 Фев 2007, 13:02, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 21:48 
Пишете, о, братя
Аватар

Аз за английския ще отделя около 2 месеца...Като цяло материалът там не е толкова обемен - най-вече граматика и думи.Есето може да е проблемно, но поне ще е на някаква общочовешка тема. Това, което наистина ме притеснява по английски е диктовката. Чувал съм че ако си седнал по отзад нищо не се чува :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 23:43 
От дъжд на вятър
Аватар

Corlic написа:
Аз за английския ще отделя около 2 месеца...Като цяло материалът там не е толкова обемен - най-вече граматика и думи.Есето може да е проблемно, но поне ще е на някаква общочовешка тема. Това, което наистина ме притеснява по английски е диктовката. Чувал съм че ако си седнал по отзад нищо не се чува :(

Аз на диктовките правя доста грешки, което по принцип е лошо. При 12 грешки пишат 2-ка и дори на останалите компоненти да имаш 6-ци, пак си скъсан. Не правя по 12, но горе-долу по 5-6 грешки.

И аз мисля да отделя 2 месеца за английски. За сега времето ми изцяло е отделено на историята. Почнах малко късно и сега си мисля, че пак съм назад. Въпреки всичко си мисля, че ще успея до пробния да взема всички теми :wink:

от нежност всъщност сме изплетени...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 01:05 
Пишете, о, братя
Аватар

Аз ще взема всички теми, но дали ще съм ги наулчил всички е отделен въпрос.... :) Здраве да е ... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:37 
Летописец Виртуоз
Аватар

Само да вмъкна нещо за кандидат-правистите. В училище винаги са ме тъпкали и затова избрах тази професия (една от причините). Мислех, че най-накрая ще си бъда сам шеф, а пък и ще може да възцари справедливост, когато навляза в системата... е лъжел съм се! В "Университета" е в пъти по-несправедливо и от гимназията!!! И това ми било специалност ПРАВО! Как ще вдъхнат у бъдещите юристи надежда за спарведлив процес! Защо го учим ние това! Срам и позор!

П.П. Сори, че ви занимавам, но съм много възмутен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:40 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Нали знаеш, че надеждата винаги умира последна...Какво толкова ти се е случило?? Мислиш ли, че винаги ще е така? Тва всичко се променя..ще видиш. Няма винаги учениците и студентите да са тъпкани. гарантирам ти :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:52 
Летописец Виртуоз
Аватар

fly4o написа:
Какво толкова ти се е случило?
Ами първият преподавател тези които се притесняват, но знаят много, се опитва да ги набута на макс... За това, че не знаех кога е започнало Учредителното събрание, ми писа 4! А разказах подробно за дейността му, за текстовете от конситуцията, а и по другия въпрос си казах всичко! Колежката от първи курс, която знае най-много и изкара рекордни (за всички години досега) резултати на предварителните изпитвания, също я подигра. Момичето разказва дословно всичко, а той и казва да дава по същество... тя почва и той я прекъсва постянно, защото говорела твърде обстойно (а то това си е в учебника), след което и казва, че по този въпрос нищо не казала и накрая се "смилява над нея" заради оценките от тестовете.
Днес беше вторият изипит. Идва професора и казва на "пазача" тези дето седят от ляво 4, тези от дясно - 5, а тези по средата - 6! После "пазачът" сам си избра кой къде да сложи (мен ме сложи при 4)! Супер а!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 14:21 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Това е наистина подигравка...Наистина не съм очаквал чак такива простотии...И аз съм се запътил към правото. Въпросът е, дали ще ме приемат, че нещо много нанагорно ми идва...
А затова...не се коси. В крайна сметка дали ще имаш 4 или 6...Това няма да ти попречи да станеш добър адвокат/съдия/прокурор и съответно лош. Според мен, най-важното е ти самият да знаеш, че си положил достатъчно усилия и че знаеш материала. И колкото и тъпо и банално да звучи: знаещият винаги се отличава и никога не остава невъзнаграден :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 14:25 
Летописец Виртуоз
Аватар

fly4o написа:
Това е наистина подигравка...Наистина не съм очаквал чак такива простотии...И аз съм се запътил към правото. Въпросът е, дали ще ме приемат, че нещо много нанагорно ми идва...
А затова...не се коси. В крайна сметка дали ще имаш 4 или 6...Това няма да ти попречи да станеш добър адвокат/съдия/прокурор и съответно лош. Според мен, най-важното е ти самият да знаеш, че си положил достатъчно усилия и че знаеш материала. И колкото и тъпо и банално да звучи: знаещият винаги се отличава и никога не остава невъзнаграден :)
Така е, но чувството за справедливост е нещо важно! За мен оценките са единствено критерии да се съпоставя с колегите (което обаче не се получава). За щастие аз имам къде да работя и не съм на квартира. За много от колегите обаче оценките са от значение. В университета има обяви за помощници с минимален успех 5,00 (което никак не е малко). Освен това, за да си на общежитие ти трябва успех, а в СУ общежитията са малко (особено за Юридическия)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 17:14 
В началото бе словото
Аватар

системата никога не е съвършена. Ти, бидейки част от нея, имаш право да я променяш. Ако очакваш справедливост, без да се бориш за нея, ще има мн да почакаш. Знам, че е гадно всички всеячески да се опитват да ти пречат, но точно за това си Ти. Да сложиш край на това.

п.с. Това го казвам най-общо, не ми се изпада в конкретизация, но идеята я схвана, мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  Следваща