Цитат:
Знам, че от 3 години в Пловдив няма проблем с бездомни кучета и съм много доволен. Не съм ходил в изолатор и дори не знаех, че има, няма да отида и сега, като знам, а и не ми пука какво правят там. Важен е крайният резултат - останалото е технология!
На теб такива като г-н Чомаков ли са ти светлия пример в живота?
Разбира се ,че няма да отидеш, хора с твоето мислене никога не биха си нацапали ръцете в мръсотията друг е въпроса ,че я оправдават и толерират с бездушието си. За теб само резултата е важен -средствата са без значение.
Говорим за ценостна система , а не за политика- това по отношение на написаното от теб кое през коя ти работа минава

То на нас българите в това ни е проблема,че за нищо и за никого не ни пука. Обичаме да се правим на съпричастни и милосърдни само под прожекторите на медиите например или ако от това ще извлечем някаква полза.
Занимаващи се с тази проблематика и събиращи подписки за спиране на жестокостите извършвани спрямо бездомните животни в БГ са обикновени хора като теб и мен, ония същите "студени" според нас европейци за разлика от нас дето сме с "топли славянски души"
Изключително ми е неприятно когато хора, които нямам какво съществено да кажат по проблема с бездомните животни изкарват тежката артилерия с децата или Афганистан и Ирак, без в личен план да са си мръднали и малкия пръст за да помогнат по някакъв начин.
За да не отговарям отделно на другия потребител само ще добавя, че във всяка една цивилизована страна този проблем се решава по метода TNR, за моя радост вече и в БГ се случва и то пак основно правено от чужди организации, които
осигуряват за целта мобилни кастрационни клиники и спонсорират такива програми.
Чудя се защо пиша, то семе се сее където може да поникне. Ние самите създаваме проблемите както и този с бездомните , а после страшно много ни се иска някой да ни ги разреши, как- не ни интересува.Защото на завет и на топло пред компютъра е по-удобно. В тази държава винаги някой за нещо ще ни е виновен- на едни циганите, на други бездомните животни и все някой ще иска кръв. Aгресията и омразата към бездомните животни, която ние възпитаваме у нашите деца с мислене като твоето един ден ще прерастне в омраза и агресия към себеподобните им. Не съм убедена ,че това е една добра инвестиция за нашето бъдеще.Всъщност ние плодовете вече ги берем,четейки стряскащи заглавия по вестниците.Ако не ти е през оная работа за EU, Варшавския договор или НАТО ,надявам се поне за това да ти пука.
Съжалявам за тона си, моля да бъда извинена! Нямам оправдание за него,но човешкото овчедушие ме побърква понякога. И обещавам да не Ви досаждам повече, явно теми като тази дали ходите или не в дискотеки с чалга са далеч по-интересни. Пък и тук при вас научих,че форумите не били чат, 'щото то чат не е като разговор, то е един друг вид комуникация ...
Бъдете здрави!