Дата и час: 20 Яну 2026, 21:59

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 583 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2007, 23:36 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Тошко, кат' ти разпра'ам да не мешаш бира и вино, оти ма не слюшаш?

Fcuk you, I won't do what you tell me

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 00:09 
Да живей словото
Аватар

ехоооо, поздрави от мени....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 01:56 
В началото бе словото
Аватар

:D колегииииии, колеги :) леле какви сте ми сладички :P аз сега се забавлявам с Дерида и Р. Бард...и те са големи сладури :) Тоше, не се стряскай от Формализма :) Деконструкцията и Постструктурализма са още по-яки :)
хайде :) ние със съквартирантката отиваме за бира :), че дълга нощ ни чака :D , кой ЦИЕК, кой ФМИ...все в г**...аааа... кюпа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 13:39 
Пишете, о, братя
Аватар

Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
ОМФГ... Демек искате да ми кажете, че аз с едното четене(дето още не е завършено и наполовина) на мат'риалите нема да прокопсам... Де*еба. Е, поне ми беше забавна седмицата. Сериозно, това дали ще го чета един път или 3 пъти, се толкова ще влезе... nothing at all... А е толкова противно за четене, изприщвам се, като го погледна само. Блах.

ухуру, мерси мн за конспекта, помогна ми супер много!

Айде успех ви, утре са завръщам у Софеету, та до скоро. И не вярвайте в себе си, вярвайте в Господ :lol: (не, не см религиозна фанатичка, за повече инфо - вицът на Сибирская търсете :lol: )

Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 14:22 
От дъжд на вятър
Аватар

днес направих сериозно питане към себе си и установих,че съм все още на структуализма,после направих сериозно проучване и установих,че ми остават 2 дни...надявам се,че никой друг не е като мен...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 16:06 
Пишете, о, братя

sibirskaya... написа:
днес направих сериозно питане към себе си и установих,че съм все още на структуализма,после направих сериозно проучване и установих,че ми остават 2 дни...надявам се,че никой друг не е като мен...

а КАК, сакъъъъъън, аа съм мнногоо хубаво!!!!!!!!! особенбо откактон установих, че да ядеш червен пипер направо с лъжицата УСПОКОВЯВА и ПОМАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :twisted: :o :arrow: :cry: :shock: :D :evil: :!: :oops: 8) :? :lol: :cry: :wink: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 16:51 
Вазов
Аватар

Чета ви, чета ви и ви се смея, смея ... :lol: :lol:

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 17:50 
В началото бе словото
Аватар

тоше,душицо,мини не на червен, а на черен пипер :) той съдържа не знам си там какво си на щастието...и индийското къри и то...и шоколада... :D вещества мноооооо...ма не знам кое от всички ще ни спаси в понеделник :twisted: :wink: но споко,драги колеги...поне настроението е добро :)

coup....това чета ви чета ви и се смея, смея е РЕДУПЛИКАЦИЯ......има го в текстбука на Дуриданов :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 17:54 
Вазов
Аватар

Тцтц, съвсем сте изкукуригали , милите :cry:
Успокойте се - изпитът по ЛТЗ е фасулска работа, ще го вземете - резачката този семестър е езикознанието, но и аз не знам защо.

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 18:04 
Пишете, о, братя
Аватар

Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Е езикознанието гУ зехме вече. Ама ЛТЗ-то... Мене на тоя тест ще ме скъсат. Не мога НИЩО да запомня! Чета по 2 пъти изречението за да го разбера. След което, поради преживения ужас, мозъчните ми клетки просто се опитват възможно най-бързо да го забравят! Това прочетеното 2 пъти, нали, него... Как ще да е фасулска работа, КАК, питам аз, отчаяната! Ех, ех... Кууп, кажи нещо за миналогодишния, върни покоя обратно в душата ми!

Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 18:21 
Пишете, о, братя
Аватар

:P :P :P АрабиСчета :P :P :P
Пууууууууууууууууууууууууууууууууу монтанските банички не се ли отразяват ползотворно върху възможностите за запомняне? :P :P :P
Пууууууууууууууууууууууууууууууууу страх ме е, ама не ща да уча....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 18:30 
Пишете, о, братя
Аватар

I know baby... Same here too...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 19:06 
Вазов
Аватар

Не, че искам да се заяждам, но никът ми по принцип се чете КУУ. Да знаете за бъдеще, не че е от кой знае какво значение...
Тестът беше от 90 въпроса - 45 минути. Знам, че звучи зло, но по принцип не е. Всички арабисти го взеха - ако искате повишителен или не сте се явили на теста, отивате последния уикенд от сесията. Изпитва устно - с най-добро чувство към студентите, без желание да те подвежда или нещо подобно. Успокойте се - ако толкова се нервирате на първата сесия, какво остава за тази втори семестър - тогава имате арабски, семито-хамитско, странознание и още един избираем предмет.

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 19:22 
Пишете, о, братя
Аватар

Още два избираеми. Не забравяй, че освен стреснати сме и ентусиасти :lol: За ника извинявай, нямах си и идея, ще го имам предвид :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 19:56 
В началото бе словото
Аватар

хахахааааааааааааа :) правилно и мазохисти и мазохисти :roll: :P не се шашкайте, споко, ние сме яки...к******

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 583 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Следваща