Maxi, Java, не, че ви се бъркам в спора, ама такива мнения много ме дразнят и ме сърбят ръцете и аз да си напиша моето.
1. Положението в България в момент е доста нестабилно и вие сте прекрасен пример за причините - тича се от една крайност в друга, или ще е ограничаване на правата и свободите на max, или дето е казано ще превърнем свободата в слободия. Ако щете вземете училището като институция. По соц време - правила, униформи, прически, наказания , оценки за поведение и т.н., а сега пък ще те изключат едва ли не само, ако убиеш някого

По кротко, да се съска срещу една или друга полит. система само за чешене на езика е безсмислено (и дразнещо)
2. Това с тинейджърите и "пенсиите" е идиотизъм. Какво значение имат годините?
3. Java, това, че политиците ни тропат с крачета и постоянно повтарят демокрация, демокрация, не значи, че я има в Б-я. Това все още не е демокрация и бая вода ще изтече докато стане. Смешно е да се твърди, че "демокрацията" е виновна за парите на бабите и дядовците ни.
Ами аз мога цял ферман да изпиша, ама сигурно съм скучна, така че приключвам, пък и темата е съвсем друга. Само по кротко с крайните изказвания
п.п. Марк Твен е велик