Дата и час: 01 Апр 2026, 01:14

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 00:50 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Ми, че то и Марк Твен по таз логика може да е комунист...американски. Аз между другото го вярвам! :roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 09:26 
И това прави ли го по-малко велик?Май се отклоняваме от въпроса,обаче.Просто ставаше въпрос,че човек ако иска да свърши нещо,намира начин.Това е,нищо повече.То стана е......ти политическия въпрос!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 12:46 
Ей,ама ти много свежи спомени имаш!Ми кажи нещо по-конкретно за някой завод,че не се сещам каква е връзката с ученето за изпити?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 12:49 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
maxi написа:
И това прави ли го по-малко велик?!

Ам'чи той не е велик!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 13:03 
Всеки има право на мнение! :lol:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 14:06 
Боже,какъв хъс,какво чудо!И кое ти дава право да преценяваш хората на какво се кефят-не помня да сме си пили бирата заедно!
Освен това звучиш доста съмнително като за тийнейджър,пък не си падам по чатене с пенсии. :twisted: :wink:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 15:45 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Maxi, Java, не, че ви се бъркам в спора, ама такива мнения много ме дразнят и ме сърбят ръцете и аз да си напиша моето.
1. Положението в България в момент е доста нестабилно и вие сте прекрасен пример за причините - тича се от една крайност в друга, или ще е ограничаване на правата и свободите на max, или дето е казано ще превърнем свободата в слободия. Ако щете вземете училището като институция. По соц време - правила, униформи, прически, наказания , оценки за поведение и т.н., а сега пък ще те изключат едва ли не само, ако убиеш някого :evil: По кротко, да се съска срещу една или друга полит. система само за чешене на езика е безсмислено (и дразнещо)
2. Това с тинейджърите и "пенсиите" е идиотизъм. Какво значение имат годините?
3. Java, това, че политиците ни тропат с крачета и постоянно повтарят демокрация, демокрация, не значи, че я има в Б-я. Това все още не е демокрация и бая вода ще изтече докато стане. Смешно е да се твърди, че "демокрацията" е виновна за парите на бабите и дядовците ни.
Ами аз мога цял ферман да изпиша, ама сигурно съм скучна, така че приключвам, пък и темата е съвсем друга. Само по кротко с крайните изказвания :wink:

п.п. Марк Твен е велик :wink:

а цялото небе живее в мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 17:48 
Пишете, о, братя
Аватар

Разочарован съм от горе посочените мнения.... :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2007, 11:25 
Естествено,при тези просташки реплики всеки нормален човек би се разочаровал.Ей тва ни е голям проблем като нация - злоба и агресия с повод и без повод и от всяко нещо политика да се прави.Определено смятам,че има доста по-стойностни неща от политиката в тоя живот,които служават да се обсъждат! На некоректно отношение не смятам да отговарям по никакъв начин.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2007, 11:31 
Само за сведение на Найда,имах предвид,че някак неестествено звучи тази патетично обрисувана картинка на соц.заводи от устата на неочевидец. Иначе ,естествено че нямам нищо против възрастта-повечето ми приятели са доста по-големи (и по тази причина интересни!)Така че,ако може по-кротко с квалификациите,аз не ви обиждам, нали?1? :hello2:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2007, 12:08 
В началото бе словото
Аватар

хехехе мисля да пиша по темата аз
не проветох за какво спорите и не искам да се бъркам :)
и все пак да се бръкна и да кажа 'всеки с мнението си' - не го забравяйте
та така.. по темата ,.,
ми мене миналата година не ме приеха :D
не си дадох много зор.. даже хич
повечето хора на моите години в главата им беше как да влезнат МИО в УНСС и Право/Журналистика в СУ , пък на мен други неща ми бяха в главата , ама не и тези
честно казано сега не съжалявам особено
е , не беше приятно де
беше кофти от гледна точка на това , че 90% от другите влезнаха пък аз бях сред другите 10% (някак си подтискащо е) ама после свикнах :)
обаче дори да не ви приемат това съвсем не е краят на света , осъзнайте го.. така че не , че ме е страх от провала ами се дразня на себе си после , щото съм била безотговорна :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща