Дата и час: 20 Яну 2026, 11:28

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2007, 18:37 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Интересно, щом нещо не ти е по вкуса, защо се намесваш там? Аз примерно не се кефя на пънк и хадкор и затова и не пиша в такива теми/форуми, винаги са ми били интересни хора като теб. "Ама аз не го слушам, не се кефя", ами не пиши тогава, като не се кефиш :idea:
Мнението ми не е експертно, просто повечето мнения в тази тема са... много... неориентирани и явно не знаят като теб за какво иде реч :lol:
Търсете, четете и се образовайте за нещата, които ви привличат и игнорирайте тези, които не ви интересуват :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2007, 19:02 
Легендарен флуудър

naslonamakarona написа:
Интересно, щом нещо не ти е по вкуса, защо се намесваш там? Аз примерно не се кефя на пънк и хадкор и затова и не пиша в такива теми/форуми, винаги са ми били интересни хора като теб. "Ама аз не го слушам, не се кефя", ами не пиши тогава, като не се кефиш :idea:

Не виждам нищо лошо в това, че споделих и малкото което знам за тази музика, с останалите тук. При това без да бъда арогантен, на какъвто очевидно се правиш ти.

naslonamakarona написа:
Мнението ми не е експертно, просто повечето мнения в тази тема са... много... неориентирани и явно не знаят като теб за какво иде реч :lol:
Търсете, четете и се образовайте за нещата, които ви привличат и игнорирайте тези, които не ви интересуват :wink:

Please welcome the master of sarcasm :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2007, 21:59 
От дъжд на вятър
Аватар

naslonamakarona написа:
Млади момичета и момчета, като ви гледам какви "ска"-групи сте описали повечето смешно ми става. Научете малко повечко за тази наистина много яка музика, има достатъчно инфо (и на български) в интернет. Чуйте някои истински ска-групи, не разни псевдо ска-групи от американските университети свирещи колежански рок с тромпети.
ТостЪрс принципно ги водят 3-та вълна ска, не бих казал, че са 2-тоУн, но това няма значение. Важното е, че ще се кефим на концерта на първата ска-група с подобен ранг, въпреки, че има хора, които вече са ги гледали на живо и явно възрастта им си казва думата, та не са толкоз забавни. Иначе откога пък Пластик Бо свирят ска:) Иво ще се посмее доста, ако прочете тази тема :lol: Ще му пратя линк да види какво мислят за тяхната музика феновете им.
Всичко най-най и наблягайте повече на ска-музиката отколкото на рока и на пънка :!:
..........................

Ама какво смешно ти става, че хората не слушат само истинската ска ли? Аз слушам The Toasters и ще им отида на концерта. Това не ми пречи да слушам и по-новички пънк-рок/ска групи от тези колежанските.
Иво ще се посмее ако види че ги обсъждат в ска темата ли? Ами те се водят melodic punk/ska доколкото знам. Имат доста ска елементи в песните си. Айде поздрав с The Skatalities - Confucious

The_Parasite Plastic Bo. правят The Kids Aren't Alright, друго не помня да са правили...ама може и да забравям нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2007, 22:51 
В началото бе словото

ska-то е най-милата музика :} първа и втора вълна по-точно, третата някакси не я смятам за ска, въпреки че и тя е приятна. по-специално - обичам reel big fish :}
ска и реге понякога ми се размиват малко, та горе долу ги мисля заедно. това да си излезеш лятото, да се излегнеш на някой паметник и да циклиш цял ден на такава музика .. ще се разплача от умиление
имах си една папка с rude boy работки, основно ска и реге, да не повярваш колко са сладки на скинчетата песничките (:
no sports - stay rude, stay rebel, поздрав

it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2007, 00:22 
В началото бе словото

Цитат:
Ама какво смешно ти става, че хората не слушат само истинската ска ли?

Не, явно не ме разбра. И в други форуми съм виждал подобни теми, без изобщо хората да знаят за какво иде реч. Една позната, доста навътре със ска-музиката хубаво се посмя на тази тема редом с мен. Смешното е не това, че някой слуша Catch 22 или RBF, ами че си мисли, че слуша ска :lol:
Някои от вас дори не подозират, колко са далеч от ска-музиката, а си мислят точно обратното 8)
Мерси и за двата поздрава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007, 17:30 
Пишете, о, братя

naslonamakarona написа:
Цитат:
Ама какво смешно ти става, че хората не слушат само истинската ска ли?

Не, явно не ме разбра. И в други форуми съм виждал подобни теми, без изобщо хората да знаят за какво иде реч. Една позната, доста навътре със ска-музиката хубаво се посмя на тази тема редом с мен. Смешното е не това, че някой слуша Catch 22 или RBF, ами че си мисли, че слуша ска :lol:
Някои от вас дори не подозират, колко са далеч от ска-музиката, а си мислят точно обратното 8)
Мерси и за двата поздрава.

Значи "дядо", незнам колко си навътре в музиката, но определено си доста арогантен и като ни съветваш да четем и да се образоваме относно ска музиката, аз бих те посъветвал да обърнеш внимание на възпитанието си!Няма спор, че можеше и в друга светлина да се представиш, именно в ска-темата!
п.п.И на 75 да си, човек се учи докато е жиФ.
Със здраве!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2007, 14:58 
В началото бе словото
Аватар

Особено любим момент е да ми кажат "Ти не си истински..." или "Това не се прави така". Честно, може и да съм комерсиално копеле, но нямам нищо против т. нар. "колежански групички", дори и да са пълни имитатори. Ако днес ми се слушат The Pussycat Dolls (слава богу, този момент още не е настъпил), ще слушам, което не ми пречи утре да кажа, че си падам по ска, макар моето ска да не е "истинско" ска, както вече беше авторитетно забелязано.
Живейте дълго :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2007, 20:12 
Пишете, о, братя

Билетите за Тостерс в Суинга ги пускат от днес в ОЧЗ и струват 17 кинта.Това значи да побързате, защото са само 200 бройки...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2007, 21:13 
В началото бе словото

и около 60 са запазени вече, тъй че който иска, да търчи до края на седмицата (:

it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2007, 23:13 
Пишете, о, братя

Pop Will Eat Itself написа:
и около 60 са запазени вече, тъй че който иска, да търчи до края на седмицата (:

Дам, аз също си закупих.Ще се видим там.Аз съм един с глава,коса,ръце, абе знаеш ме.
НАЧИ са...има още една,бих казал ВЗРИВЯВАЩА новина.
На датата наречена 23 март, на мястото наречено зала Христо Ботев - студентски град, от 19:00 ще можем да присъстваме на още едно СКА СЪБИТИЕ!Ще свирят Марк Фогос Скастерс...да това е истина, а подгряващи са Хиподил!
http://www.radiotangra.com/?page=news&lng=bg
Ще свирят още Той Долс...С4(който аз не харесвам особено) и Уейст оф Тайм.
Билети:22 лв. (предварителна продажба) и 28 лв. (в деня на концерта)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007, 21:24 
gatekeeper
Аватар

http://www.vbox7.com/play:c9b62738

тия хора са си нехора и това си е(=

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 18:52 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Аз последно време страшно много се зарибих по Mark Foggo's Skasters. Лично за мен бият и Madness и No Sports и Bad Manners (с други ска групи не съм запознат :lol: , слушал съм само разни компилации без да знам кои са изпълнителите)!

А как само ме е яд, че не отидох на концерта...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 23:37 
gatekeeper
Аватар

Sublime са нехора(=

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 08:28 
Легендарен флуудър

radja написа:
Sublime са нехора(=

Да, те са сган от наркомани !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 08:43 
gatekeeper
Аватар

THE_PARASITE написа:
radja написа:
Sublime са нехора(=

Да, те са сган от наркомани !

Но свирят нечовешки добре.

еми и Beatles са такива, и Nirvana, и Jimi Hendrix, и The Doors, и ... Pistols, и Eric Clapton, и Elton John, и Ray Charles...

дай да слушаме Лепа Пепа, щото тя не друса?

По тая логика дай да отречем Чърчил, щото е друсал СПИД. Ама ако нямаше Чърчил, сега щяхме да сме все още част от нечия перестройка, обор, остъкление, PVC дограма или нещо такова; или в другия случай- Източен клон на Великия германски винервурст комбинат " Dr. Judeker".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща