Дата и час: 22 Яну 2026, 16:40

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 14:01 
Сигурно е гадна,а освен това и валидна ли е още?Аз затова реших да пробвам с английски,та да не се мъча с теми,но ако не се получи(недайси боже!)догодина ще те търся за консултант.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 17:58 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз ще кандидатствам с география + руски ез. Дано ме приемат,щото аз не съм от много търпеливите да издържа 2 КСК 2007 и 2008 :) Така че каквото ще става, ще става тая година! :roll: Успех ти желая maxi.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007, 23:43 
Драскач
Аватар

Maxi все си мисля, че можеш да минеш и без тези курсове, защото ако им гледаш книжките се вижда, че в тях са дали подрибна информация въ всички насоки. Пък и той започна вече и едва ли ще можеш да се запишеш ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2007, 11:12 
Успех и на вас,мерси за пожеланията!Все си мисля,че късметът играе много основна роля(имам доста яка теория по въпроса,ама е оффтопик) и затова ви пожелавам по-голяма доза от него! :occasion5:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Образователни технологии
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2007, 12:03 
В началото бе словото

В началото ходих в образователни технологий, но след това се отказах, защото всичко беше много безсмислено. Когато се отказах бях много отчаян, защото до изпитите оставаха 5 месеца. Но мой причтели ме насочиха към друг учебен център ТАРА (http://www.tarabg.com) и благодарение на тях и специално на Марияна (преподавателката ми по БЕЛ) сега съм студент по право.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2007, 18:06 
В началото бе словото
Аватар

Нз за уроците по БЕЛ в "Образователни технологии", обаче курсовете по математика са върха. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2007, 18:25 
Паисий
Аватар

И аз знам ,че е хубаво да ида на курс!Ама няма :) И изобщо не се тревожа какво ще стане!
Късмет на всички!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2007, 21:43 
В началото бе словото

В началото ходих в образователни технологий, но след това се отказах, защото всичко беше много безсмислено. Когато се отказах бях много отчаян, защото до изпитите оставаха 5 месеца. Но мой причтели ме насочиха към друг учебен център ТАРА (http://www.tarabg.com) и благодарение на тях и специално на Марияна (преподавателката ми по БЕЛ) сега съм студент по право.

ще ме спукаш от смях - та нали Марияна точно в Образователни технологии се е научила на това-онова, да не кажем на съвсем всичко. ОТ имат традиции, опит, мотивация, много добро име, на което държат - и не знам колко стотин сигурно студенти по право и по какво ли още не. Всеки има право на избор - що реши, че ти си човекът дето ще се изявява като последна инстанция по въпроса. Пък и поне да се беше научил да слагаш Й където му е мястото.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2007, 12:18 
В началото бе словото
Аватар

Ми то е ясно,че щом човекът е учил право пък сега пак е кандидатстващ,значи не са го изучили много-много в тая Тара( абе това не беше ли някакъв кон?).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2007, 15:01 
В началото бе словото

Не казвам, че Марияна е новаторка, но успеваемостта при нея е почти 100% и не се изявявам като крайна инстанция просто изказвам мнение. А що се отнася до mystery не съм казал, че съм бил студент по право, а все още съм.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2007, 20:01 
В началото бе словото
Аватар

Ама душко,ти се оказваш няква много странна птица-хем студент право,хем кандидат-студент журналистика,хем си 11 клас!Ми светни ни и нас останалите тъпаци(щото явно на такива ни правиш!) как точно става тоя номер?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2007, 20:06 
В началото бе словото
Аватар

И,ако приемеш един съвет- пропуснал си да се разпишеш в биология и физика ( или може би за тия предмети не са ти казали да рекламираш вашия център?)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 00:57 
Драскач
Аватар

mystery и ти ако приемеш 1 съвет не пиши 2 поредни поста 1 след друг в тема, а ги събери в 1 ;)
Иначе защо подценявате учебния център, който Боно препоръча. Просто е по-непознат и затова така се подхожда с негативизъм. ;)
Човек му е допаднал, дават му пари :lol: :lol: :lol: за рекламата и т.н. и т.н. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 10:11 
В началото бе словото
Аватар

OK,приемам съвета за постовете,просто беше "дописване".Едва ли затруднява някого,де!
Относно рекламата - няма лошо,ама поне да е коректна и толерантна.На мен пък силно ми препоръчаха друг център(в който май и Васко ходи!),а Боно ги направи на нищо,въпреки че дамата,която той цитира е започнала кариерата си в бранша точно от там(виж постовете и на Хипо,който се е готвил там и има инфо от първа ръка). Ами някак си е грозничко да плюеш в паничката от която си ял,не мислите ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 22:34 
В началото бе словото

Аз ходех в Образователни технологии преди две години и с ръка на сърцето мога да кажа, че заради тези курсове ме приеха в СУ. Сега сестра ми ходи там и тя също е страшно доволна. Когато я приемат(а съм сигурна, че нея и всички, които сте на уроци във фирмата и се държите сериозно, ще ви приемат) ще ви се похваля. :lol:
За Образователни технологии мога да кажа само хубави неща. Голяма част от наистина кадърните учителки(по английски, български и география) във вече бившето ми училище преподават там. Съгласна съм, че може да има не особено добри учители. В крайна сметка всяко стадо си има и черна овца, но аз не познавам такива в Образователни технологии. :wink:
Между другото коментарите ви за Кирил Величков малко минаха границите на добрия тон. :roll: Не смятам, че трябва да обсъждате физическите характеристики на човека. 8) Но като цяло сте прави. Той е страхотен преподавател, изключително ерудиран e и е невероятен човек. Който иска да кандидатства с БЕЛ, задължително трябва да се запише при него! Гарантирам ви, че ще научи много.
Мога да ви дам информация и за други учители от фирмата, но коментарът ми стана прекалено дълъг, така че...
Пожелавам на всички кандидат-студенти да се отнесат сериозно към положението си и да осъзнаят, че тази година може да реши живота им. Късмет и бъдете мотивирани и отговорни!!!

Последна промяна sculli на 27 Фев 2007, 18:33, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Образователни технологии, други курсове и частни уроци

[ Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24 ]

в КСК 2011-2012

squadron

346

41468

03 Дек 2011, 17:13

Laxus Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Продавам теми по История - Образователни технологии

в Купувам-продавам

zizu

0

369

04 Сеп 2013, 02:01

zizu Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кое е по-добре Образователни технологии или център Тара

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

zoxoxo

19

3047

25 Апр 2007, 22:00

coolman Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Образователни технологии

в Студенти - общ форум

sesilkam

1

918