Дата и час: 19 Яну 2026, 16:45

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 65 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Финанси, разходи, отчет за МЕГАТУРНИРА
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:59 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Тъй като бях обещал да се захвана с финансите за Мегатурнира, сега ви пускам пълен отчет стотинка по стотинка, макар че не си падам по математиката. Но така е. Хубавите неща искат жертви. Свързах се с три фирми за изработка на купи и медали. Общо взето нещата надминаха очакванията ми. Тези артикули са доста скъпи. Повечето купи са около 50 лева, а медалите не падат под 5, като сложим лентата и надписа. Все пак, успях да уредя купи на цени около 20 лева, което смятам, че си е сериозно постижение. Ето и с какво ще се награждаваме и какво ще даваме като пари. Имайте предвид, че съм се опитал да намеря възможно най-икономичния вариант.

1. Купа за шампиона! 18 лева без ДДС, 22 лева с ДДС. Плюс 4 лева за гравиран надпис на купата - общо 26 лева.

2. Купа за втория! 16 лева без ДДС, 19 лева с ДДС. Плюс 4 лева за гравиран надпис на купата - общо 23 лева.

3. Купа за бронзовите медалисти! 15 лева без ДДС, 17 с ДДс. Плюс 4 лева за надпис - общо 21 лева.

Купите изглеждат така:
Изображение

Прецених, че е много по-изгодно да има купи за първите три отбора, отколкото медали, тъй като един медал е 5 лева. Това означаваше 36 медала по 5 лева или иначе казано 180 лева само за медали. Освен това не знаем точната бройка на медали, тъй като има отбори със 7 души и други с 12. Затова ще има купи за първите три, а медали ще има само за победителите.

4. Купа за голмайстора на турнира. Прекрасна 27-сантиметрова златиста със изображение на футболист. 24 лева без ДДС, 29 с ДДС. Плюс 4 лева за гравиран надпис - общо 33 лева.
Купата е тази в средата:
Изображение

5. Медали за шампионите. Трябва да предвидим максимален брой за един отбор, тоест 12. Медалите в завършен вид - с лентичка и с гравиран надпис струват 5 лева без ДДС, тоест 6 лева с ДДС. Умножено по 12 играча, това прави точно 72 кинта. Ето и медалите:
Изображение

6. Топка за турнира - 25 лева

Като теглим една черта, общата сума за разходи е всичко на всичко 200 български лева! Разделено на 8 отбора, това прави по 25 лева на отбор. Ако приемем, че има 12 играча в отбор, то трябва да съберете по 2 лева на калпак. Мисля, че е напълно приемливо. :wink:

Ако някой има възражения да казва. Ако ли не, на първите мачове на 3 март всеки отбор да внесе по 25 лева!
Охх, айде стига съм писал, че днес шефа щеше да ме уволни. Само телефони звънях и смятах като секретарка.

Последна промяна DobreFF на 27 Фев 2007, 12:19, променена общо 1 път

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 22:12 
Proud and Noble Man
Аватар

Добре, а за мачовете на СС? Те са по 30 пари на час на малките терени. Или тези мачове ще си ги поемат отборите, които ще играят полуфиналите и финалите?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 22:42 
Легендарен флуудър
Аватар

Boromir написа:
Или тези мачове ще си ги поемат отборите, които ще играят полуфиналите и финалите?

:thumbleft: Точно така!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 22:49 
Пишете, о, братя
Аватар

На Спортна София затревеното игрище е 60 лева на час, а според мен, малкото игрище не е достойно да домакинства ключовите срещи от турнира. Все едно финалът за КЕШ да се играе на Ге(йА)рена :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 11:52 
Пишете, о, братя
Аватар

0VeRMiND написа:
На Спортна София затревеното игрище е 60 лева на час, а според мен, малкото игрище не е достойно да домакинства ключовите срещи от турнира. Все едно финалът за КЕШ да се играе на Ге(йА)рена :wink: .

Примерно в НСА също има хубави игрища :)
Има къде да се играят важните срещи !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 15:09 
Паисий
Аватар

абе по 25 лв на отбор е екстра според мене :) така че събираме и добреф към теб се обръщаме със съответната сума нали ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 21:11 
В началото бе словото
Аватар

Бе не знам... Това с купите не е лошо, но сега като се замисля: Дори отбора да заеме почетно място и да спечели купа, то тя отива най-вероятно в капитаните. НЕВЪЗМОЖНО е целия отбор да и се радва за постоянно (а целия отбор има заслуга за победите и купата) !!! Докато един медал е както почетна награда, така и спомен за цял живот :) Помислете сериозно!! Не може да се купят купи за всички, но медали... :roll: :roll:
П.П. При първа среща на нашия отбор требва да се разбереме за едно "съвещание" (като онова в стола :lol: :lol: ) ОТБОРА СЕ НУЖДАЕ ОТ РЕФОРМИ !!!!!

ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 21:37 
От дъжд на вятър
Аватар

И аз съм само за медали. Точно такива са и моите аргументи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 22:32 
В началото бе словото

Момчета това за купите е супер, но наистина купата е една ,а в отбор сме по 12. Много ви се радвам за цялата свършена работа до момента и продължавайте така.Вярвам, че ще измислите наи-доброто:)
п.п. Теди в понеделник ще говорим.
Отново ЧИД!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 23:18 
Легендарен флуудър
Аватар

Казах ви причините, поради което избрах купи! За медали трябва да дадем над 200 лева!!! Ако кажете ОК, нека дадем по 40 лева на отбор. Ама да няма после - скъпо е!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 23:31 
Proud and Noble Man
Аватар

Медали ще има за най-добрите. Другите ще останат само със спомените.

А ако някой чак толкова иска да си има своя купа, а не да я оставя на капитаните, да си я купи :) На мен би ми било все тая дали купата ще е вкъщи или няма да е вкъщи, стига да сме си спечелили мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 00:38 
От дъжд на вятър
Аватар

Абе ако трябва и по 4 лева на човека да събираме, но по-добре медали. Не ща купа? Купа ист капут! Купата издига капитаните над останалите, те са единствените, които ще имат материален спомен от турнира. Не е честно. МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ! МЕ-ДА-ЛИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 02:30 
В началото бе словото
Аватар

Mен ако питате вместо медали и купи една каса бира добре ще дойде за целия отбор :twisted:

В гимназията за пролетния турнир се събирахме обикновено 10-12 отбора. Даваха се по 2-3лв. на човек(не на отбор). Парите бяха достатъчни за топки, купа за първо място и купа за второ място. 1-вия получаваше още 75% от събраната сума, a втория съответно 25%. Тези пари обикновено след това се изпиваха :twisted:

За мен лично нямат значение медалите, парите или купите. Важни са признанието и удовлетворението... + една обща снимка за спомен :) ;) :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 02:50 
Легендарен флуудър
Аватар

Ок, щом сте рекли, така да бъде. Намерете фирма, предлагаща медали, поръчайте, съберете пари, отидете да вземете поръчката и пуснете във форума точна равносметка на парите. Аз съм навит. Освободихте ме от голям товар. Благодаря! Купи няма да има!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: //
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 16:28 
Постоянно присъствие

играем 8 отбора и искате наградиди за първите три малко глупаво изглжда.да бяхма поне 16 отбора става ама за 8 отбора три награди не става.мисля че трябва да има медали само за шампиона.че какво постожение е да си 3ти от 8??????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 65 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща