Дата и час: 16 Яну 2026, 21:41

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2004, 17:42 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Хайде че аз си бех редовен до 3-и курс първия семестър. Ти беше този дет нанкаше до 13 часа всеки ден !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2004, 16:42 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ммм така е, аз затова не се оплаквам че сме имали часове от 7:15 сутринта, пък и при нас най-ранната лекция беше от 8:00 :lol:
Ааа това че си бил постоянно във факултета не е гаранция че си бил на всички лекции и упражнения...колкото до другото, нали знаеш на кого викат редовен студент: на този който ходи редовно на всички сесии, а не на всички лекции :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: do Razo4arovana
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2004, 20:05 
:) Hi Razo4arovana.Tvoiat problem mi e mnogo blizuk za6toto vuprosnata g-ja vulk (Kostova) e i moia sekretarka.Samo 4e az ve4e sum II kurs i sum imala kude-kude po-golemi razpravii s neia.I tq , i drugite sa ednakvi.Prosto triabva da se nahalstva,kakto ti si napravila,no ako tia se osmeli da te obidi,su6to triabva da i otvurne6 podobava6to :)

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: оле!
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2004, 11:15 
Асистентозавър-адвокатикус
Аватар

Абе аз като я пуснах тази тема се чувствах самосиндикално прецакана. :) А то какво излиза? Мили ми колеги, това е изпитанието да учиш в СУ,наскоро чух умната мисъл, че ако оцелееш там,можеш да оцелееш навсякъде.
Секретарките могат да са много полезни, ама им е писнало до безкрай, което не ги оправдава. И на мен, и на вас ни е писнало да ни разиграват или да ни третират като сбирщина малоумници(щом сме там, явно имаме някакъв мозък).
Борете се с усмивка и умната.
Между другото, взех си супер успешно и 4-те изпита, но за да споделя опит: просто не разчитайте на секретарки, лелки и т.н. Сами си търсете въпросните личности, те принципно са услужливи хора(преподавателите,де) и знаят що е то компромис.
УСПЕХ В ДЖУНГЛАТА!!!WE CAN MAKE IT BETTER! :albino:

Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2004, 21:55 
spoko,hora, ne se plashete tolkova ot tezi programi, v kraina smetka nikoi ne te zadyljava da gi spazvash. az sym pravo i spored tazgodishnata programa v ponedelnik sym ot 9 do 9 ve4erta, sledvashtite dni ot 8 ili 9 do 8 ve4erta. napravo izrudshtina ;O) heh da ne mislite,4e sme tolkova u4enoliubivi- prosto imame dupki ot po 4-5 4asa , prez koitod ase 4udesh kyde da se shlqesh,to basi i ot kafeta omryzva ;O)))))))) noooooooooooo kakto i da e jivotyyt e prekrasen i tepyyyyyyyrva ni predstoi nai-prekrasnoto hehe ;o))))))))))))))))))))) da si optimist ti pomaga da si pazish nervite (o: :) :o :lol: :wink: :roll: :idea: :P :shock: :D :!: :!: :?: :?: :?: :?: :wink:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2004, 15:13 
В началото бе словото

Най-много ги обичам тези лекции дето са с "преспиване"- от 8 сутринта до 9 вечерта и на следващия ден от 8 :lol:
И дупките от по 3-4 часа са ми любими :lol: -особено зимата се чудиш какво да правиш в този студ, а в кафетата направо пускаш корени :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2004, 16:03 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Ще четете нещо в библиотеката :). Тъкмо ще си освободите останалото време между 21 и 9 за купони и дискотеки. Свиква се! Само трябват тренировки.
Но май спасението е да се надявате на повече късмет следващия семестър или да се опитате да уговорите някаква промяна с преподавателите, стига те да имат някаква възможност. Все пак се е налагало да ги направят така програмите - сигурен съм, че разхвърлянето на часовете и дупките не е приоритет при изготвянето им.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2004, 14:25 
В началото бе словото
Аватар

в моята програма поне няма дупки..... всеки ден до 1......... но гадното е, че започва от много рано..... вече се успах 3 пъти...... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2004, 18:34 
В началото бе словото
Аватар

ЕЕ голяма работа, ще го преживееш
Ами тези които изобщо не ходят, какво биха казали вместо теб :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2004, 09:25 
В началото бе словото

niksan нали знаеш, че основният проблем като се успиш е, че започваш да се чудиш след като си изпуснал първия час защо да ходиш за другия, след като можеш да си препишеш лекцията :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А и има вероятност да срещнеш някой колега, който също се е успал и да отидете на кафе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2004, 08:44 
В началото бе словото
Аватар

Ами студинтите ги гони мързела, съмнява ме че някой би преписал дадена лекция при наличие на ксерокс.
Но нека незабравяме, че някои предпочитат та собственоръчно да са изрисували всяка буква по дадена тема :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2004, 14:39 
Да живей словото
Аватар

Що мислиш. че е от мързел? Аз пък мисля, че ходят да ксерокопират лекциите от патриотизъм - все пак български академик е измислил принципа, на който работи ксерокса :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2004, 21:26 
В началото бе словото

По повод ксерокса се сетих за интересна история с един мой колега :D Той много рядко идваше на лекции и затова преснимаше от останалите.Веднъж ме помоли за лекции и аз като добро другарче му дадох да си ги преснима, а той след това ме помоли следващия път да пиша по-ситно, защото му взели много пари :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Затъпяват ли студентите?-04.10.2004

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Други

oddi

19

1703

14 Окт 2004, 10:05

oddi Преглежда последните мнения