Дата и час: 17 Яну 2026, 14:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Фамозна победа за Форум СУ! (от 0:4 до 9:4)
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 14:25 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Отборът на Форум СУ постигна поредната си победа над "вечния враг" Археология. Вече се превърна в традиция да стават обрати в полза на форума. Днес обаче обратът беше наистина фамозен и може да кандидатства за книгата на Гинес. Първоначално трябва да отбележа, че срещата беше на много високо спортно-техническо ниво. Мачът се игра на много високи обороти и се редуваха скоростни атаки към двете врати. Въпреки равностойната игра, Форумът правеше доста сериозни пропуски, докато Археологията оползотворяваше положенията си. Така се стигна до резултат 4:0 за "архиепископите". Форумците за пореден път показаха дух за победа и се надигнаха от пепелта. Малко преди края на първата част Добрефф проби сам през защитата и бутна топката между краката на археоложкия вратар за 1:4. Така завърши и първата 30-минутна част. Второто полувреме отново Добрефф открадна една топка от защитник на Археолозите и намали за 2:4. Добре се включи Дидоо с пробивната си игра. В защита добър мач направи Илиян. На вратата блестеше Трипио, заради липсата на титуляра Боромир. Форум СУ продължи със скоростните и разнообразни атаки и продължи да бележи. Резултатът беше изравнен до 4:4. Играта в тези минути беше доста равностойна и всеки от двата отбора можеше да поведе. Форум СУ обаче изигра може би най-доброто си полувреме от създаването на клуба и поведе с 6:4. Окрилени от този обрат, форумците направиха нещо, което до този момент не бяха показвали. Всеки разкри потенциала си докрай. Видяхме брилятни атаки, завършени по изключително красив начин, прехвърлящи удари, петички. Обратът нарастна до 9:4 в полза на форума. В същото време защитата на тима беше бетон и не допусна нито един гол през втората част. В последните няколко минути "форумците" вече се забавляваха на терена, успокоени от преднината. Така завърши и срещата. Капитанът на Форум СУ заяви:
- Изключително съм доволен от това, което видях. Дори първите минути, когато губехме с 4:0, не играхме зле, но шансът не беше с нас. Направихме доста непростими пропуски. Защитата леко се пропука. След това обаче показахме форумския дух и направихме запомнящ се обрат, който влиза в историята в дербито между двата тима. Държа да похваля нашите противници, въпреки загубата. Играха силно и бяха достоен опонент днес. Надявам се, да се срещнем на полуфиналите, а защо не и на финала - завърши той.

:wink:

Последна промяна DobreFF на 24 Фев 2007, 14:34, променена общо 1 път

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 14:31 
Драскач
Аватар

Браво, момчета! Въпреки адския студ (заради който почти останах с две лапички по-малко) вие стоплихте малкото ми фенско сърчице :wink: ! Благодаря ви! Ако играете така и на турнира, ще е супер!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 15:36 
Легендарен флуудър
Аватар

Искам само да вмъкна нещо. Не смятам, че вратарят ви, който се появи през втората част, е виновен за обрата. Момчето си пази добре, но просто имаше малшанс. Незнам защо си тръгна, но нека осъзнае, че не заради него загубихте. После застана Камен на вратата, който въпреки дребния си ръст, никак не е лош вратар. Без да се хваля трябва да спомена, че вкарах един от най-красивите си голове в кариерата след много меко и тънко прехвърляне, което с голяма доза шанс попадна точно под гредата до сантиметър. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 17:43 
Драскач
Аватар

Ами да си кажа и аз... наистина се получи мач. Добра игра и един познат обрат. Продължението беше веселба. Но за мен този следобед беше тъжен. Седмица преди турнира, при един вече изяснен титулярен състав, отказа на Роската да играе ни върна на нулата. Не мога да не го кажа - днес аз видях началото на края на този отбор. Дано не съм прав, но мисля че ако не се вземат мерки дните на отбора са преброени. Защото щом Росен може просто да си тръгне по средата на мач, нещо, което не бих си помислил до днес, просто не знам кой може да е следващия. Приемам това като мой провал като капитан днес. Просто не знам какво ни чака на турнира който идва само след седмица.
От мачовете, които сме играли досега си изградих някаква представа как стоят нещата в отбора. Защитата е слабото ни място. Когато защитата играе добре, мога без да се замисля да кажа, че сме неудържими. На гърба си са го изпитвали всичките ни противници. Когато обаче защитата се пропука, мача за нас приключва. И точно в тази защита, от която зависи толкова много, няма абсолютно никаква конкуренция. Камен и Ицо са двамата титулярни защитници, които във всеки мач с играта си ме карат да се чувствам горд, че съм в отбора. Много често обаче те двамата остават сами срещу двама или трима, понякога и четирима противника. И тогава дори и те са безсилни. Камен също така е един отличен вратар, но тъй като е много стабилен защитник, решихме да не пази той, а другия ни вратар - Росен. Всички които са играли срещу нас го познават - голям вратар и истински спортсмен. Честно казано не знам защо си тръгна днес - дали защото търси причината за обратите в себе си, или защото е обиден на отбора за несериозната игра. Ако не промени решението си до турнира, на вратата ще застане Камен. Това ще остави дупка в средата на отбраната ни, която ще трябва да запълни някой от другите двама защитници в отбора - Сашо и Крис. Те обаче рядко имат възможност да играят. Сашо е играл само един мач, въпреки това представянето му в него ми дава надежда, че може би не всичко е загубено. Крис, който е играл 3-4 мача за нас, е изключително ценен универсален играч. Но както вече казах, те двамата рядко имат възможност да идват на мачовете. Ако не дойдат в събота, отбора увисва много сериозно.
Виждайки тези неща, ми е трудно да бъда оптимист за турнира. Но аз вярвам в този отбор, вярвам може би прекалено много. Знам, че нито аз, нито някой от съотборниците ми отива на турнира с мисълта "да се представи достойно" или някаква подобна глупост. Не отиваме за да видим ще вземем ли точка или победа в групата. Ние отиваме на този турнир, за да го спечелим. И въпреки проблемите в отбора, смятам, че всеки който ни подцени ще бъде неприятно изненадан. Това е от мен засега...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 17:43 
Легендарен флуудър
Аватар

аз съм фамозен. ние сме фамозни. всички са фамозни :D

добър мач се получи, нашият отбор все повече започва да се сработва :) жалко че времето беше малко кофти.. благодаря на всички зяпачи по трибуните, за тва че ни уважиха въпреки студа. и поздрави за Здравко от археолозите, който на 3 пъти успя да ме изненада не особено приятно :roll:

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 17:44 
Пишете, о, братя
Аватар

Надявам се, че археолозите не са много изморени след тежкия мач и утре ще демонстрират отново мъжка игра :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 17:45 
Proud and Noble Man
Аватар

Евала, пичове! Гордея се с вас :) Истинско удоволствие е да чета коментарите ви за срещата и ме е зверски яд, че не дойдох :cry:
Дано антибиотиците ме върнат У редиците бързо, за да мога да се присъединя с всички сили към набиращия скорост наш отбор.

Евала и на Сашо, сигурен бях, че ще бъде на високо ниво!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 17:52 
От дъжд на вятър
Аватар

Здрадко, горе главите. Не унивай. Не правете от мухата слон. Това, че сте паднали един или два мача не означава нищо. Не си прави изводи. Ще се представите добре, сигурен съм. Има дни, в които не върви. :wink: [/img]

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 17:55 
Драскач
Аватар

Изгубихме много ценен играч, не ми е за тва, че загубихме мача...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 18:09 
Пишете, о, братя
Аватар

Не сме изгубили никакъв играч (Росен ще си пази на турнира;), нито пък това е "началото на края на този отбор".Това беше просто един мач, в който участваха 3-ма(трима) археолози и няколко други момчета,които общо-взето виждам за втори път;през второто полувреме станахме 5-ма от нашия курс, но аз прекарах 20 минути от него извън терена с едно кафе в ръката и в крайна сметка Форума спечели този контролен мач. А иначе за утре нямаме никакви хора(честно-казано сме само аз и Камен), така че срещата с Форум -Берое пропада. Ако искате двата форума може да играете един срещу друг,ние просто няма как да се съберем.

Последна промяна FeLiKS на 24 Фев 2007, 18:58, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 18:13 
Пишете, о, братя
Аватар

Добре нищо че ще играем и другата седмица с тях
може стуга форум СУ да са навити.

Форум СУ навити утре за контрола?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 20:55 
Пишете, о, братя
Аватар

Добър отбор сте, стига сте ревали, вие сте един от основните претеденти, впрочем Нико е прав, понякога не върви играта, има такива ситуации, но трябва да гледаш напред, хайде до нови срещи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 22:41 
В началото бе словото

Ей стига сте се лигавили!!!Отбора не е зле.След мача с етнолозите смятам,че ви го казах няколко пъти.Всеки отбор си има слабо място:).Няма перфектен!
П.П. Благодаря за подкрепата етнолози:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща