amebcho написа:
Не си прав!
Животът не е такъв. Хората там са такива...Положението е такова защото едни хора ги мързи и не искат да си свършат работата - тоест да ми дадат навременна и адекватна информация и да ми помогнат с кандидатстването по Еразмус, вместо да се опитват да ме спрат, защото колкото хора по-малко, толкова по-малко работа ще имат...
Не трябва да си мислим, че животът е такъв защото по този начин се примиряваме с положението.
Може да си направим някакъв протест или нещо такова скоро ако продължават да се държат по този безумен начин.
Защо начинатъ е безумен?
Защото по Еразмус на обмен отиват много по-малко хора, отколкото е възможно и по този начин се губят местата.
Това е!
И тук си прав, но положението не е такова само тука
дори мога с чиста съвест да кажа че от Международния отдел в нашия университет направиха всичко необходимо за мене и като цяло съм доволна от отношението им !Друг е проблемът обаче с информацията
вярно е че трябва да има адекватно разпространение на информацията, но също така е вярно че никой в този живот няма да ти набута нещо в ръцете, а ще трябва сам да си го потърсиш
Има достатъчно информация която можеш да откриеш като първоначлна база в интернет
там ще откриеш цялата ти необходим информация, но проблемът се появява после когато трябва да се свържеш с другия университет и поради липса на добра координация м/у отделните университети се получава една голяма дупка и множество похабени нерви и притеснения, произтекли от това
Сам можеш да си извадиш изводите за какво иде реч по-нататък.