uhuru написа:
и когато отидете на подготвителния курс и виктор тодоров и шакер салим ви заяват, че трябва да забравите изцяло за личния и любовния си живот (да, сериозно), не се изненадвайте, а се прежалете.
ще кажа само, че нямам никакво намерение да се "прежалвам" независимо за кой аспект от живота ми става дума. така като гледам, няма да успея, но ще се опитам. и ако не стане, ще се опитвам пак, докато накрая остарея и се самоубия. не ме интересува. "прежалването" не е оферта. ако някой толкова много иска да се посвети изцяло на едно нещо (арабистика, да речем), прав му път. риспект и прочие. обаче не ми го пробутвайте на мен, благодаря.
*пък и куу - работи, минава от курс на курс, прекарва, струва ми се, половината си живот във тоя форум... явно е възможно
uhuru написа:
ми кво да ви кажа, бях адски ентусиаст в началото, макар честно казано да не знаех апсалютно нищо за този прословут Арабски свят, а пък и мечтата ми беше да уча нещо абсолютно различно, но това е друга тема.. и сега кво се получи, понавлезнах, и взе че ми стои все още ентусиазму..
как го правиш!!! кажи ми с какво се храниш, какво пиеш и по колко, в коллко часа ставаш сутрин, колко е стайната температура където спиш, спиш ли изобщо, на коя дата, в кой час и минута си се родил..
да де, схвана идеята. бтв в моменти като този, в които се ядосвам на светас и на жалката си човешка природа и мен ме обхваща някакъв ентусиазъм./. дано не ме напусне скоро....
uhuru написа:
та мили мои Пу, Ку, бебе ку, морков9, Тамян, Гримор, Г-н Петров, Сибирская, Синдел, Валерия, и не знам най-вероятно пропускам някой съществен, да не ми се сърди, ще го даря с грейпфрут

та.. нещо много ми се яде грейпфрут... та.. ако си ми сбъркал името,. ще получа ли? моооляяя!!!