Crematory написа:
И какво бъдеще имаш с тая любов?!
Защото за мен любов е, когато можете да остареете заедно. Да отгледате деца и внуци заедно. То вярно и на Чаплин последният син се е родил, когато той е бил на 84, ама...малко по-късно е останал без баща. Ти сега на 20 може и да не искаш деца, ама след 10 години, когато той е на 70 и ти вече искаш...мислиш ли, че той ще иска?!
Именно. А и, ако питаш, мен, макар че не ме питаш, той не те обича. Със сигурност. Ти също не го обичаш, просто по някаква причина в момента с него ти е по-лесно отколкото с твоите връстници и си внушаваш, че си влюбена, но все пак се съмняваш, затова и пускаш теми като тази.
Да погледнем от друг ъгъл. Представяш ли си що за инфантилен дядо е? Ако твой връстник се влюби в 10 годишна, ти за нормален ли ще го приемаш?! Защото твоя човек точно това прави. Един нормален човек на 60 едва ли би се занимавал с по-млади от 40 годишни. Ако се занимава, или е прекалено инфантилен,незрял и егоист, или просто си търси компания за леглото, трети вариант няма. Ако те обичаше, което предполага да го е грижа за теб, никога не би позволил първо, да се увлечеш по него и второ, да бъдеш с него. Най-малкото защото така ти се чувстваш объркана и смутена и ти губи ценно време, в което можеш да срещнеш човек с когото да имаш бъдеще, да не говорим, че вероятно би ти създал кофликт с родителите ти... Ако наистина те обичаше, щеше да стане най-добрия ти приятел, никога не би ти позволил да си помислиш дори за нещо друго. какво ще правиш си решаваш ти, но моят съвет, въпреки, че не го искаш е, ако НЕ ВЛАГАШ ЧУВСТВА и просто ти е добре така, ок, но ако влагаш някакви чувства и си мислиш за любов, не просто за забавление, бягай с всички сили, възможно по -далеч. Иначе ще боли повече. Това би бил по-безболезнения вариант.