Дата и час: 17 Яну 2026, 17:31

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Дайте мнение (Стопански факултет към СУ)
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007, 16:27 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Тази година завършвам немска езикова гимназия и се готвя с математика. Ориентирал съм се кам Стопанско управление. Дайте мнение за стопанския факултет в СУ, че не съм много запознат и ми кажете с какви оценки може да ме приемат? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено от член на модераторския екип.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007, 19:37 
В началото бе словото

http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html ето тук виж с какви оценки са приемали миналата година

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007, 20:06 
Пишете, о, братя
Аватар

да не ти се спече лайното само :pottytrain5: :oops: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Дайте мнение (Стопански факултет към СУ)
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007, 20:46 
В началото бе словото

toi написа:
Тази година завършвам немска езикова гимназия и се готвя с математика. Ориентирал съм се кам Стопанско управление. Дайте мнение за стопанския факултет в СУ, че не съм много запознат и ми кажете с какви оценки може да ме приемат? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено от член на модераторския екип.

Като ги гледам баловече малко над 3.00 по двата изпита ще са ти достатъчни за прием.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007, 21:53 
Летописец Виртуоз
Аватар

Балът се образува по следния начин:

2 х Изпит по математика + 2 х Изпит по чужд език + Оценка от диплома по математик + Оценка от диплома по чужд език (ако имаш 2-3 чужди езика се взима най-високата)

т.е. максималният бал е 36

От миналата година за Іво класиране бал-ът е 26,75 , а за ІІро 26,53

Успех!

П.П. И не подценявайте изпитите по език, защото затрудняват голяма част от кандидатите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007, 22:40 
Да живей словото
Аватар

1ва година съм в СтФ и това, което мога да кажа е, че е много добре организиран. Много съм доволна за сега. Естествено, рано ми е да давам по- подробно мнение, защото все още не съм навлязла навътре в системата :lol:
Но според мен този факултет е много по- добро място за получаване на икономическо образование отколкото УНСС например (съвсем лично мнение!, създадено от наблюдения).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2007, 12:03 
В началото бе словото

Dita написа:
1ва година съм в СтФ и това, което мога да кажа е, че е много добре организиран. Много съм доволна за сега. Естествено, рано ми е да давам по- подробно мнение, защото все още не съм навлязла навътре в системата :lol:
Но според мен този факултет е много по- добро място за получаване на икономическо образование отколкото УНСС например (съвсем лично мнение!, създадено от наблюдения).
Не знам какво ти е мнението, аз не съм студент, но ми прави много лошо впечатление, че част от студентите избиват много яки комплекси. Защо е това сравнение непрекъснато със специалности от други университети? И непрекъсанто говорене срещу другите?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2007, 12:23 
Да живей словото
Аватар

НИКОГА не съм правила сравнение м/у 2та университета! Исках в СУ и УНСС беше последен в списъка.
Казвам го (горния пост) , защото когато кандидат- студентът се насочи към тази специалност, много често поставя УНСС на 1во място (защото е икономически уни).. и разбираш ли "това е най- добрия университет, ако ще учиш икономика или др стопанска дисциплина"... ще спра до тук с мнението си за УНСС :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2007, 19:18 
Летящите Пръсти

http://www.feb.uni-sofia.bg/FEBA/
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=1382

На тези адреси има достатъчно инфо за факултета и специалностите. :)
Успех!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Дайте мнение (Стопански факултет към СУ)
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2007, 01:47 
В началото бе словото

toi написа:

Обикновено една четворка и една петица със шестици от училище стигат... Аз съм икономика и мога да ти кажа че също е доста яко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2007, 21:34 
В началото бе словото

ivanov написа:
Dita написа:
Не знам какво ти е мнението, аз не съм студент, но ми прави много лошо впечатление, че част от студентите избиват много яки комплекси. Защо е това сравнение непрекъснато със специалности от други университети? И непрекъсанто говорене срещу другите?

Като не си студент и не знаеш за какво става въпрос-НЕ КОМЕНТИРАЙ!!! :evil: :evil: :evil: Аз като гледам май ти си избиваш комплексите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2007, 23:44 
Да живей словото
Аватар

...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2007, 09:44 
В началото бе словото

celuvkov написа:
ivanov написа:
Dita написа:

Като не си студент и не знаеш за какво става въпрос-НЕ КОМЕНТИРАЙ!!! :evil: :evil: :evil: Аз като гледам май ти си избиваш комплексите.
Това, че съм кандидат-студент, все още не студент, не означава, че нямам право да коментирам, както ти се иска. И след като на мен ми прави такова лошо впечатление, както и на всички останали, това говори предостатъчно. Твоето изказване по отношение на мен е точно в стил една поговорка. И не аз съм се комплексирал, просто защото не съм студент в никой университет все още и не ме интересува да защитавам никого. А по думите ти и по тези, които защитаваш, си личи кой какви качества притежава. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2007, 12:14 
Да живей словото
Аватар

ама не разбрах.. излиза, че аз съм комплексарката, така ли?.. защото не съм влязла в УНСС?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2007, 17:19 
В началото бе словото

Dita написа:
ама не разбрах.. излиза, че аз съм комплексарката, така ли?.. защото не съм влязла в УНСС?
С последното си изказване не съм имал изобщо Вас в предвид. Просто бях обвинен в неща, които нямат никаква връзка с действителността. И затова казах, че аз все още не съм никъде студент и няма смисъл в квалификациите спрямо мен. И нека се изразя правилно. С първото обръщение към Вас, нямах намерение нито да Ви обидя, нито нищо. Просто, след като сте избрали да учите тук по каквито и да било причини-Вие си ги знаете-не виждам смисъл да се обсъжда който и да било друг университет, предлагаш същата или подобни специалности. И зле да е и добре да е, Вие не сте там, състоянието на другия университет не Ви оказва влияние и не виждам смисъл от подобни коментари, които не са свързани по никакъв начин с темата (все пак тя е за СтФ на СУ, на за УНСС) . Да поясня-нямам на идея да защитавам УНСС, и за ТУ, и за ВТУ, и за ПУ, и за който и друг университет да бяхте писали, отново щях да отреагирам по същия начин. Когато избрах средното си училище, изобщо не съм се интересувал в останалите гимназии как е положението. Защото от непрекъсантите противопоставяния между гимназии или между ВУЗ-ове не виждам да има смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Записали се в УНСС и отказали се от Стопански факултет, Англ

в КСК 2007-08

slavcho

2

1238

03 Авг 2007, 00:11

slavcho Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Стопански факултет - I курс 2009/2010

[ Отиди на страница: 1 ... 14, 15, 16 ]

в СтФ

S.Lazarov

227

12368

11 Окт 2009, 13:55

Etiainen Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Стопански Факултет - I курс 2011/2012

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в СтФ

Насето

26

2952

23 Авг 2011, 17:13

Miss SeduceR Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Стопански факултет - I курс 2010/2011

[ Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24 ]

в СтФ

Eleanor

345

17830

03 Юли 2011, 10:40

Etiainen Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Трети човек за квартира(от стопански факултет)

в Студенти - общ форум

Black_bull

2

585

24 Сеп 2007, 17:44

Crematory Преглежда последните мнения