Дата и час: 22 Яну 2026, 12:30

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2007, 21:18 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
То при този случай, трябва да се преиграе и нашия полуфинал, МОМЧЕТА ИМАМЕ ОЩЕ ШАНСОВЕ :compress: :compress: :compress:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2007, 21:39 
Легендарен флуудър
Аватар

Трябва, ако сте подадете жалба и ако наистина е имало такова нещо. Пак казвам, че всеки е в правото си да си търси правата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2007, 23:02 
Паисий
Аватар

Добре защо поне веднъж в наща любима държава не постъпим като хората и 2та състава не си признаем че паднахме и това е .. дай нататък ще има нови турнири нови победители .. пък нали всичко беше за кеф не да се разправяме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 04:52 
В началото бе словото
Аватар

Така и трябва Добрев!!! За какво инак са съдиите?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 13:47 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Така, след продължително пиянстване из студентски снощи, днес на трезва глава реших да напиша и аз някои друг ред относно вчерашния ден. Първо - нека да честитя победите на двата финалиста в турнира :wink: Второ - вчера определено си имаше нарушение на правилника(това да не е хокей - даже и там като някой е наказан излиза от игра и отборът за известно време е с човек по-малко), но от друга страна ние сме си виновни за загубата и аз лично я приемам като такава. Също бих искал да добавя, че ако СК беше одобрила контестацията на нашия капитан НЯМАШЕ да играя на финал/преигравам полуфинала или там каквото беше искането му, защото е под достойнството ми :idea: Паднахме и т'ва е! А на Г.Стоянов, който буквално се гаври с моите сътборници с ТЪПИТЕ си изказвания ще му пожелая да е жив и здрав и да се научи поне малко да играе футбол :wink: Като сте победили не сте хванали Господ за шлифера и никой и нищо не ви дава да говорите така! Едно голямо ЕВАЛА за Делян от отбора на Културолозите, който освен добър играч е и добър човек, защото той ЕДИНСТВЕН дойде и ни поздрави за иначе доброто мачле, което спретнахме :) Извинявам се на моите съотборници, че излишно изнервих обстановката по време на мача, но съм такъв и май няма да се променя :oops: Айде със здраве и не приемайте толкова навътре този турнир, все пак всичко е със цел забавление, а не доказване пред останалия свят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 13:54 
Постоянно присъствие

смешко,полк и феликс благодаря ви за подкрепата,ама не разбирате ли,тези момченца (dobreff i beton) просто явно не са свикнали да губят и явно не знаят къде им е мястото.пак кавзам сатна интересн мач,хубав,изпълнен с напережение както и е в истинския футбол.пак споменавам Overmind който за мен беше лидерът на отбора на Форума,всички играха добре нямаще грубости.пак благодаря на смешко,полк и феликс надявам се да ги видя и на финалния мач ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 19:49 
От дъжд на вятър
Аватар

TheGreat7 пак ти казвам това което ти причиних на тестисите не беше нарочно извиних ти се 2или 3 пъти незнам за какво са тия постве....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 20:36 
Аватар

Ами да ти кажа ако вземеш да разбереш някой ден поста ми, ще установиш, че в него никъде не говоря за нескопосаното ти отиграване :wink: А иначе всичко си ми е на място :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 20:37 
От дъжд на вятър
Аватар

радвам се !!! найстина ти съчувствах ! а за отиграването верно беше мн зле :roll: кво да се прай кой колкото си може .....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 20:45 
Аватар

Не бе, няма проблеми - на всеки може да се случи. Но не е там работата... просто исках да ти обясня, че не ти прави чест да се фукаш по такъв начин с победата ви. На мен не ми пречи, но съм сигурен, че поне на част от моите съотборници не им е все едно... Едно е да се хвалиш, че сте били, друго е да се фукаш. Друг е въпросът, че целият ви отбор се гради на базата на 2-ма играчи, които даже и думичка не са промълвили с цел да се показват пред другите(евала за което). :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 21:30 
От дъжд на вятър
Аватар

за 2мата играчи пак да се опитам да ти го обясня пак няма да го разбереш ама както и да е та по въпроса с фукането ще те коригирам правилната дума не е фукане,а дразнене , са тва че се радвам че продължихме е едно на ръка ама всичко което казах е с цел дразнене и то заради 2ма човека от вашия отбор,които така и не разбраха че са загубили а като вече го разбраха се започнаха едни недоволства , първо съдията бил зле после .... късмет яко сме били имали после .... незнам си кво незнам си що... вместо да кажат да бе паднахме браво на вас успех и т.н... та за тва писах сичко с цел дразнене ама тва беше буквално час-два след мача и още бях под въздействието на емоцията както се казва :roll: не се гордея много с тва че исках да дразня Бетон и Добрефф ама и тяхното не е много мъжко, сега като се замисля съм писал пълни глупости и извинявайте ако има нещо.... евала ти права на тебе за дето каза че ще ти е под достойнството да отидеш на евентуално преиграване на тоя мач, а представиси с колко достоинство трябва да си за да поискаш преиграване.... :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 21:34 
Аватар

Е, добре... поне стигаме до някакъв консенсус :lol: А това за "2-мата" когато имаш време, ако искаш на ЛС(да не занимаваме хората), ако искаш във форума... с радост бих разбрал мнението ти по въпроса, с което да ме "просветлиш" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2