Така, след продължително пиянстване из студентски снощи, днес на трезва глава реших да напиша и аз някои друг ред относно вчерашния ден. Първо - нека да честитя победите на двата финалиста в турнира

Второ - вчера определено си имаше нарушение на правилника(това да не е хокей - даже и там като някой е наказан излиза от игра и отборът за известно време е с човек по-малко), но от друга страна ние сме си виновни за загубата и аз лично я приемам като такава. Също бих искал да добавя, че ако СК беше одобрила контестацията на нашия капитан НЯМАШЕ да играя на финал/преигравам полуфинала или там каквото беше искането му, защото е под достойнството ми

Паднахме и т'ва е! А на Г.Стоянов, който буквално се гаври с моите сътборници с ТЪПИТЕ си изказвания ще му пожелая да е жив и здрав и да се научи поне малко да играе футбол

Като сте победили не сте хванали Господ за шлифера и никой и нищо не ви дава да говорите така! Едно голямо ЕВАЛА за Делян от отбора на Културолозите, който освен добър играч е и добър човек, защото той ЕДИНСТВЕН дойде и ни поздрави за иначе доброто мачле, което спретнахме

Извинявам се на моите съотборници, че излишно изнервих обстановката по време на мача, но съм такъв и май няма да се променя

Айде със здраве и не приемайте толкова навътре този турнир, все пак всичко е със цел забавление, а не доказване пред останалия свят