Дата и час: 21 Яну 2026, 19:24

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 771 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2007, 21:51 
Дивото зове
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
sientelo написа:
Reflection написа:
feichka написа:
Не че се хвалим ( :oops: :oops: :oops: ), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ. :shock: Къде е Жокер да даде малко инфо? :lol:

Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност? :?:

Ами Жокера беше казал че няма повече да стъпи в този форум понеже пак са баннали Джавата и май засега си държи на обещанието :roll: Иначе поздравления за успехите, но един съвет :arrow: не слагайте рибата в тигана още преди да сте я уловили.Само времето може да покаже и в крайна сметка всичко си зависи от вас самите :wink:

Аз казах, че не съм сигурна. :oops: Ама ние наистина сме доста ученолюбиви деца. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007, 07:30 
В началото бе словото

feichka написа:
sientelo написа:
Reflection написа:
feichka написа:
Не че се хвалим ( :oops: :oops: :oops: ), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ. :shock: Къде е Жокер да даде малко инфо? :lol:

Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност? :?:

Ами Жокера беше казал че няма повече да стъпи в този форум понеже пак са баннали Джавата и май засега си държи на обещанието :roll: Иначе поздравления за успехите, но един съвет :arrow: не слагайте рибата в тигана още преди да сте я уловили.Само времето може да покаже и в крайна сметка всичко си зависи от вас самите :wink:

Аз казах, че не съм сигурна. :oops: Ама ние наистина сме доста ученолюбиви деца. :lol:

Браво на ученолюбивите и търсещите истината кандидат-историци и сродните им отрочета! Що се отнася до Жокера, мълчанието му е доста показателно - току виж в най-скоро време ни изненада с някакви епохални разкрития - доли пък не пише дипломна работа????

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2007, 14:03 
Пишете, о, братя

Reflection написа:
feichka написа:
sientelo написа:
Reflection написа:
feichka написа:

Браво на ученолюбивите и търсещите истината кандидат-историци и сродните им отрочета! Що се отнася до Жокера, мълчанието му е доста показателно - току виж в най-скоро време ни изненада с някакви епохални разкрития - доли пък не пише дипломна работа????

Aз лично не съм кандидат-историк...но здраве да е!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2007, 08:29 
Легендарен флуудър

:D Виждам така се разтревожихте за мен, че спряхте да пишете. Това е лошо, но все пак, благодаря за загрижеността! Прописах и вЕрвайте ми, не е лесно! :P
За Джавата/Бетон какво да кажа, хем се изнервих на тези, които го баннаха, хем харесах новия му ник - съвсем на място! :wink:
Успеваемостта на първи курс МСЮИЕ - оказа се, че такава статистика във Факултета не е правена! Откъде са ви го казали - досетете се! Имате ли нужда от това напомпване - според мен не! 8)
Е, това са "епохалните разкрития" за сега! Не ви ли харесаха - и на мен не ми харесаха! Сядам да пиша пак - мъка, мъка... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2007, 20:31 
Дивото зове
Аватар

Ами относно статистиката - казаха ни два независими един от друг източника. Но няма значение, вече за няколко месеца в ИФ лично аз съм си изградила разни впечатления за това как се приема нашата специалност от отделните хора....:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2007, 22:31 
В началото бе словото

feichka написа:
Ами относно статистиката - казаха ни два независими един от друг източника. Но няма значение, вече за няколко месеца в ИФ лично аз съм си изградила разни впечатления за това как се приема нашата специалност от отделните хора....:)

Много ми е странно откъде сте намерили два независими източника да ви дадат тази информация. Сериозно се съмнявам, че съществува дори един , който да е наясно с въпроса за успеха... И освен това трябва да отчетете още нещо - статистиката винаги е стъкмистика. Едно е да направиш среден успех на специалност от 20 - 30 души студенти в рамките на 1-единствен семестър, друго е да търсите среден успех от цяла специалност с 300-400 д студенти от 3-4 различни курса. Единствено може да се сравнявате с първи курс Архивистика или Етнология, и то при положение, че имате почти еднакъв по тежест на изпитите семестър. Дали пък археолозите не са се обидили - те дълг години живеят с усещането, че са каймака на общността....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2007, 22:47 
Дивото зове
Аватар

Reflection написа:
feichka написа:

Много ми е странно откъде сте намерили два независими източника да ви дадат тази информация. Сериозно се съмнявам, че съществува дори един , който да е наясно с въпроса за успеха... И освен това трябва да отчетете още нещо - статистиката винаги е стъкмистика. Едно е да направиш среден успех на специалност от 20 - 30 души студенти в рамките на 1-единствен семестър, друго е да търсите среден успех от цяла специалност с 300-400 д студенти от 3-4 различни курса. Единствено може да се сравнявате с първи курс Архивистика или Етнология, и то при положение, че имате почти еднакъв по тежест на изпитите семестър. Дали пък археолозите не са се обидили - те дълг години живеят с усещането, че са каймака на общността....

Няма да споря, както й да е...Става въпрос за това, че успеха ни е най-високият сред първокурсниците от ИФ. Двама човека ни го казаха, не мисля, че могат да лъжат...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2007, 02:11 
В началото бе словото

feichka написа:
Reflection написа:
feichka написа:

Няма да споря, както й да е...Става въпрос за това, че успеха ни е най-високият сред първокурсниците от ИФ. Двама човека ни го казаха, не мисля, че могат да лъжат...

Много Ви се радвам и наистина - дерзайте и със самочуствие напрод!!! Дано сте отличници и следващия семестър - който се учи, той ще получи, казвал народЪТ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2007, 20:02 
Дивото зове
Аватар

Reflection написа:
feichka написа:
Reflection написа:
Много Ви се радвам и наистина - дерзайте и със самочуствие напрод!!! Дано сте отличници и следващия семестър - който се учи, той ще получи, казвал народЪТ!!!

Ще дерзаем, ама тази сесия дето идва... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2007, 16:52 
Легендарен флуудър

Някой от вас ще ходи ли по тези учебни екскурзии, дето ги наобявиха във Факултета? Аз все още се колебая... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2007, 18:23 
В началото бе словото

feichka написа:
Reflection написа:
feichka написа:
Reflection написа:

Ще дерзаем, ама тази сесия дето идва... :shock:

Какво й е на сесията - като всяка друга. Много ли изпити имате? Кой е най-трудният?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2007, 18:36 
Дивото зове
Аватар

На екскурзията в Румъния няма да ходи никой от нашата специалност.
А относно изпитите - 5-6 са някъде. Едни такива хубави, обемни. :lol: Най-тежко май ще е по Средновековна българска и История на българските земи 15-17 в., другото ще се преживее. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2007, 21:07 
Дивото зове
Аватар

А ако някой ме светне кой е Пров, какво е "Актовете на Капокодий (или нещо от сорта)" и "мапа", ще съм много благодарна. :lol: Свързани са с партиите на Хиподрома и бунта Ника.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2007, 23:02 
В началото бе словото

feichka написа:
А ако някой ме светне кой е Пров, какво е "Актовете на Капокодий (или нещо от сорта)" и "мапа", ще съм много благодарна. :lol: Свързани са с партиите на Хиподрома и бунта Ника.

Не знам дали ще ти е полезно, но оттук може да излезе нещо за "напа" - свещено място в Кипър с някаква легенда за периода на икоонборците

http://www.vtourist.cy.net/amohostos/ay ... story.html

Ако четеш английски - виж уикипедията

http://en.wikipedia.org/wiki/Nika_riots

Човекът, за когото питаш се казва малко по-другояче

Йоан Каподокийски е префект на Византийската империя, отговорен за въвеждането на новия данъчен кодекс от Юстиниян и една от причините за избухването на въстанието (бунта) Ника. Не четете ли Димитър Ангелов, колеги? Или Петър Мутафчиев?

За него

http://en.allexperts.com/e/j/jo/john_th ... docian.htm

Не го бъркайте с един друг, който се подвизава под същото име и е патриарх

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2007, 11:56 
Живее, за да пише
Аватар

Reflection написа:
feichka написа:

Не знам дали ще ти е полезно, но оттук може да излезе нещо за "напа" - свещено място в Кипър с някаква легенда за периода на икоонборците

http://www.vtourist.cy.net/amohostos/ay ... story.html

Ако четеш английски - виж уикипедията

http://en.wikipedia.org/wiki/Nika_riots

Човекът, за когото питаш се казва малко по-другояче

Йоан Каподокийски е префект на Византийската империя, отговорен за въвеждането на новия данъчен кодекс от Юстиниян и една от причините за избухването на въстанието (бунта) Ника. Не четете ли Димитър Ангелов, колеги? Или Петър Мутафчиев?

За него

http://en.allexperts.com/e/j/jo/john_th ... docian.htm

Не го бъркайте с един друг, който се подвизава под същото име и е патриарх

Изобщо не става въпрос за това!Явно ти не четештова,което трябва и не се изказвай неподготвен!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 771 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 52  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2011-2012

в КСК 2011-2012

countryman

1

464

02 Авг 2011, 10:22

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. За специалността Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Kandidatstva6t

51

5454

22 Дек 2006, 16:29

melestorm Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. [КСК 2012] Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

pavlov

16

2220

19 Авг 2012, 18:59

O|OeHukc Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в КСК 2009-2010

BLUSH

44