Дата и час: 22 Яну 2026, 23:58

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 20:53 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Съжалявам за всички грешки, които допуснах по време на турнира и за слабата организация. Поемам изцяло вината за отказването на Батак. Виновен съм, че не успях да осигуря сигурен терен и рефер за техния първи мач. Поемам вината за мачовете, които се изиграха без рефер. Също така се извинявам, че за финала не присъстваха обещаните личности, нито пък беше отразено в агенция Фокус. Като идея беше замислено много добре, но реално нищо не се получи. Извинявам се, за което. Наистина не се получи турнира, който всички искахме. Не мога да се оправям добре с организация. Затова това беше първият и последният турнир, който организирам. Извинявам се на всички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 20:56 
Живее, за да пише
Аватар

Не говори глупости! Беше чудесто- оттук само може по-добър да става :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2007, 11:00 
Легендарен флуудър
Аватар

DobreFF написа:
Наистина не се получи турнира, който всички искахме.

батка, ти пък откъде знаеш какво са искали всички? :) според мен това което беше описал в началото, преди турнира, си беше твоя мечта, плюс може би на още няколко човека.. останалите просто искахме да играем футбол - и го получихме! това е най-важното в един турнир според мен, останалото е просто.. украса ;)

имаш много благодарности от всички за старанието, за купите, медалите, за организирането на съдиите, мачовете.. за шампанското накрая :lol: не знам на какво си се надявал, но според мен се получи много добър турнир, най-добрият в който съм участвал. човек винаги трябва да си поставя високи цели, за да постигне поне нещо, ама не трябва да се разочароваме от това че не сме постигнали всичко което искахме. нов турнир - нов късмет :D

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2007, 11:41 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Атмосферата си беше като за световно, че даже над. Един месец мачове, отзиви... мина се без въргали и припадъци(въпреки че почти се получаваха)...
Всичко е ОК. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2