Дата и час: 21 Яну 2026, 23:17

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2007, 23:00 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
2 пъти...аз лично. И един път си мислех, ама не съм била ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2007, 23:21 
wild child
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аlien написа:
А защо всички използвате думата любов за ПРОСТО (дори не използвам думи като жалки и нищожни) привличанията, които имате? Вие по колко пъти се влюбвате в живота си? По вашата логика - десетки, стотици?

Безкрайно ми е интересно кое те навежда на тази мисъл :? :?: :!:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2007, 23:33 
От дъжд на вятър
Аватар

^PrincessA^ написа:
Аlien написа:
А защо всички използвате думата любов за ПРОСТО (дори не използвам думи като жалки и нищожни) привличанията, които имате? Вие по колко пъти се влюбвате в живота си? По вашата логика - десетки, стотици?

Безкрайно ми е интересно кое те навежда на тази мисъл :? :?: :!:

НЕПРЕКЪСНАТО срещам хора, които говорят само за любов. Виж поста преди моя, например. После прочети темата. В нея се говори САМО за любов. Прочети после темата, в която се пита дали сте ВЛЮБЕНИ. Виж колко хора са отговорили утвърдително. 16-17 годишни?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 00:08 
wild child
Аватар

Аlien написа:
НЕПРЕКЪСНАТО срещам хора, които говорят само за любов.

Това по принцип е хубаво, или поне на мен така ми се струва :)
Аlien написа:
Виж поста преди моя, например. После прочети темата. В нея се говори САМО за любов. Прочети после темата, в която се пита дали сте ВЛЮБЕНИ.

В раздел "Любов" сме :wink:
Аlien написа:
Виж колко хора са отговорили утвърдително. 16-17 годишни?

От това твърдение достигам до закономерния извод, че ти имаш неопровержимата дефиниция за любовта! Моля те, сподели я с нас! :)
Сега сериозно :) Всеки има различна представа за любовта, степенува "любовите" по различни начини...И защо не? В даден момент може да ти се струва, че си открил своята "перфектна половинка", че цял живот си търсил точно този човек, да си безмерно щастлив....И по-късно, когато помъдрееш или просто се промениш, или пък дори и без видима причина, да откриеш още по-перфектната половинка, своята "сродна душа", човекът, който си търсил през всичките си прераждания :) ....И какво, това прави ли емоциите от първия казус по-малко истински, прави ли ги по-малко "любов"? :) Просто искам да кажа, че любовта расте и се променя заедно с нас! :) Да, факт е, че много хора пазят думата "любов" за онова, "най-силното" чувство....но как можеш да бъдеш сигурен, че някога някой ден няма да те връхлети нещо още по-силно? :)

Надявам се коментарът ми да бъде възприет толкова добронамерено, колкото беше и написан! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 00:59 
Пишеща машина
Аватар

Според мен момичето просто е много чувствително, а пък може и раната да му е пресничка. Има хора, които са по-емоционални и по-драматично изживяват несподелени чувства - авторката на темата е от тях, аз също. Рабирам я напълно и не бих я обвинила, че прекалено драматизира или нещо от рода - всеки си изживява емоциите според своята психика.
Едно е сигурно - връщане назад няма. Колкото и да й се иска така наречения Принц, според мен всяко повторно връщане при него (било то в спомените, или в реалността) би донесло само болка и поредното разочарование. Разочарование, разочарование, разочарование..париш се няколко пъти и в един момент няма как ти сама да не стигнеш до извода, че просто на всяка цена трбва да го забравиш.
А любовта може да бъде споделена или несподелена. Любовта според мен е самото чувство, а чувствата не носят на всяка цена щастие :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 01:38 
От дъжд на вятър
Аватар

^PrincessA^ написа:
От това твърдение достигам до закономерния извод, че ти имаш неопровержимата дефиниция за любовта! Моля те, сподели я с нас! :)

А, сега, може и да имам неопровержима дефиниция, ама нищо няма да споделям. :) Важното е да поспорим малко. :)

^PrincessA^ написа:
Сега сериозно :) Всеки има различна представа за любовта, степенува "любовите" по различни начини...И защо не? В даден момент може да ти се струва, че си открил своята "перфектна половинка", че цял живот си търсил точно този човек, да си безмерно щастлив....И по-късно, когато помъдрееш или просто се промениш, или пък дори и без видима причина, да откриеш още по-перфектната половинка, своята "сродна душа", човекът, който си търсил през всичките си прераждания :) ....И какво, това прави ли емоциите от първия казус по-малко истински, прави ли ги по-малко "любов"? :)

Да, прави я. Явно не е бил човекЪТ, ами просто поредният.

^PrincessA^ написа:
Просто искам да кажа, че любовта расте и се променя заедно с нас! :) Да, факт е, че много хора пазят думата "любов" за онова, "най-силното" чувство....но как можеш да бъдеш сигурен, че някога някой ден няма да те връхлети нещо още по-силно? :)

Много хубаво, но когато ТЕ връхлети - значи онова миналото не е било нещо по-особено от едно обикновено привличане по външност, характер и т.н. Оф, абе какво ми става и на мен, баси, говоря за любов... :) Нещо се побърквам. :) Светът отива на зле, казвам ви!

^PrincessA^ написа:
Надявам се коментарът ми да бъде възприет толкова добронамерено, колкото беше и написан! :)

Разбира се. :)

Едит: абе, с две думи, просто мисля, че думата "любов" се използва твърде много, твърде не намясто, от твърде много хора, най-вече пикльовци, които дори не знаят какво значи това. Не, че аз знам кой знае колко, защото още си чакам перфектната половина, и ще има да си почакам, но поне не ръся наляво-надясно, че съм влюбен в еди-коя-си, като след месец се повторят нещата, но с друга. Използвам думичката "харесвам". :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 01:47 
Легендарен флуудър
Аватар

Ъъъ за кой принц иде реч да го намираме?Принца на Уелс,Манако,Принца на Персия,Принс? :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 15:03 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Аlien написа:

Любовта и привличането нищо общо нямат. Два пъти съм се влюбвала и аз. Пък 16-17 годишни в тоя форум няма май :-) Или поне са малцинство, повечето студенти са на 19+ годинки :lol:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 20:52 
От дъжд на вятър
Аватар

black_lady написа:
Аlien написа:

Любовта и привличането нищо общо нямат. Два пъти съм се влюбвала и аз. Пък 16-17 годишни в тоя форум няма май :-) Или поне са малцинство, повечето студенти са на 19+ годинки :lol:

ъъъъ те понеже имат суууупер много опит повече от 17 годишните... :) Абе, как да е, аз си имам някакви разбирания, ни мъ плюйте са. :Д

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 21:06 
Sick Satisfaction
Аватар

Е, ти какво смяташ, че трябва да станеш на 30, за да разбираш от любов ли? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 21:08 
От дъжд на вятър
Аватар

black_lady написа:
Е, ти какво смяташ, че трябва да станеш на 30, за да разбираш от любов ли? :roll:

Аlien написа:
Абе, как да е, аз си имам някакви разбирания, ни мъ плюйте са. :Д

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 21:10 
Sick Satisfaction
Аватар

Не те плюя ;-) Просто исках да разбера малко повече за тия разбирания, но както и да е :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 21:41 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
За всеки си има собствена дефиниция на любов... Дали си на 13 или на 30, дори на 80, пак може да "обичаш", просто да не се вписва в рамките на общоприетото. Както четох в някакъв си сайт, ето какво е любовта за едно петгодишно момченце:
Цитат:
Любовта е когато на тати му миришат краката и разлива бира по дивана, но мама въпреки всичко му дава най-големия кренвирш на вечеря

Не го пресъздадох по най-добър начин, но нещо такова имам предвид, вярвам, че ще ме разберете.
Малко размисли и по темата... Предполагам на девойката, стартирала дискусията и се случва за първи път да се влюби в "перфектния" човек... Съжалявам за кавичките де. Колкото повече продължиш да опознаваш тоя човек, предполагам ще почнат, колкото и невидими да са в началото, пък дори и много време след това, да се показват неговите трески за дялане. Всеки ги има. Аз също си мислех, при това не един път, как ТЯ е самото съвършенство, но така и не направих нищо по въпроса, за да сме заедно, защото точно като теб се подценявах и т.н. Последния път, с новата "принцеса", бяхме заедно. Всичко вървеше ок, докато не започнах да я опознавам истински, във всички аспекти, естествено, дори тогава превръщах негативите в добри страни и си казвах "аз не ставам за нея" и просто в един момент стана неприятно за нея да съм мрънкащото същество дето "не иска я загуби" и ме резна. Заслужено ;)
Та... принцове и принцеси, дълга тема наистина. Аз, с кратичките ми жалък опит в любовните драми, съм стигнал до (погрешния може би) извод, че всичко, което не познаваме, ни се струва най-хубаво, най-безгрешно. А истината е друга 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 01:05 
Паисий
Аватар

е и като го намерим и какво от това ? той си тръгва по някое време.. принца или принцесата ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 01:29 
wild child
Аватар

smeshko написа:
той си тръгва по някое време.. принца или принцесата ;)

Глупости, тук съм си! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Следваща