Дата и час: 16 Яну 2026, 23:04

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Монопол на Атлантис в Студентски град
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2007, 12:27 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
То бива ли толкова простотия и детинщина в един възрастен човек. Два пъти пускам темата си за интернетът в 17 и 18 блок, за монопола на Атлантис в форума на СБО, и модераторът ми я изтрива в рамките на няколко часа. С нищо не съм го обидил, да му се е, а ми трие темата. Вместо да ми затвори устата със факти, той решава да направи така, сякаш изобщо не съм я отварял. Аз се чудя защо никой не пише в оня форум, а то в един момент имаше 50 теми и на другия ден бяха останали 10.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2007, 15:16 
От дъжд на вятър
Аватар

и на мен са ми изтривали теми от там ...
от тогава не съм влизал :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Мар 2007, 17:55 
В началото бе словото
Аватар

а, ти? защо се обръщаш към него да те отърва от проблемите ти, той е там само да ти отговоряя!!.. и го е направил,братко - защо не си схванал хитроумния му намек?! :oops:

п.с 57 блок е същата ясла! трябва ни въстание!! :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Мар 2007, 22:57 
От дъжд на вятър
Аватар

Да бе, как не се сетих? :oops: Той човекът съвсем ясно се е изразил. Другия път вече ще го разбера по-отрано.
Въстание, ама за въстание трябват въстаници. Дали не можем да измислим нещо? Да направим подписка, тъпо звучи, ама..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2007, 14:38 
Легендарен флуудър
Аватар

както повечето неща в тая държава, явно не зависи практически от никого.. и при нас така, цялото ФМИ псува на глас и на ум главен инспектор Харизанова, ама тя си е там като засадена, по-скоро сградата ще падне преди нея да я махнат от тоя пост ;)

както се вика - ако не можеш да преместиш планината, заобиколи я :) трябва да има все някакъв начин да минеш покрай заповедите и наредбите :roll:

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2007, 18:45 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Tripio написа:
главен инспектор Харизанова

Мен Лили Харизанова ме кефи.

Никакъв проблем съм нямал с нея и тя с мен съответно :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2007, 23:39 
От дъжд на вятър
Аватар

И аз съм за бунт...искам други освен Атлантис...искам Мегалан...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2007, 20:44 
От дъжд на вятър
Аватар

I am weasel написа:
...и модераторът Горанов ми я изтрива в рамките на няколко часа...

вярно е, че трие теми, които не му харесват. Аз бях отворила тема за това какви са права и задълженията на домоуправителите на студентски блок; просто смятах, че самите студенти трябва да имат представа за това, но темата ми бе изтрита. Защо ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007, 22:18 
От дъжд на вятър

[quote]
както се вика - ако не можеш да преместиш планината, заобиколи я трябва да има все някакъв начин да минеш покрай заповедите и наредбите на оня Петко Горанов, или както му беше там заглавието
[quote]
Прав си, има начин да прецакаш заповедите на всемогъщия Петко Горанов-казва се Административен съд София- град.И не ги заобикаляш,а направо ги отменяш :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2007, 10:52 
От дъжд на вятър

raving_madman написа:
както се вика - ако не можеш да преместиш планината, заобиколи я трябва да има все някакъв начин да минеш покрай заповедите и наредбите на оня Петко Горанов, или както му беше там заглавието

Цитат:
Прав си, има начин да прецакаш заповедите на всемогъщия бай петко-казва се Административен съд София- град.И не ги заобикаляш,а направо ги отменяш :D Да живее нечовешката некадърност на петко и цялото поделение!!!

Незнам кой е Петко и в какво се състоят проблемите, но Административен съд въобще не е никакво решение. Първо, в този съд по идентични казуси има толква многобройни и различни решения- виж базата данни на ВАС, че е напълно безсмислено да се оспорва каквото и да било. Второ, от гледище на сроковете процедурите са кошмарни - докато последната инстанция се произнесе с окончателно решение нито един от жалващите се вече няма да е студент; въпреки, че доколкото схванах се отнася за сериозни нарушения, свързани с налагане на монопол при интернет услугите- нарушаване на международни конвенции и проекто-договора на Европейската конституция

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2007, 22:48 
В началото бе словото

Момчета, аз стоя пред всички вас с името си, а вие се свирате като плъхове зад интернет анонимността си.

Не съм трил нищо, което не съдържа нецензурни думи и стил, който не съответства на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Освен това ви приканвам да ми кажете, кой друг директор в обслужваща сфера, подобна на моята, има смелостта да излезе в подобна директна дискусия онлайн.

Има още много "освен това" ...

Например: няма ли да кажете нещо конкретно. Защото аз мога да кажа много конкретни неща за "вашите" лидери, ръководството на Студентския съвет. Искате ли да ви кажа, как ме рекетираха /думата е точна/, за да се съгласят на увеличението на наемите в общежитията срещу получаването на помещения. Неслучилото се увеличение после си го приписаха като заслуга, само защото ги изгоних на третата минута от кабинета си? Имена искате ли? Пишете ми на p.goranov@uni-campus.net ili p.goranov@dir.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Интернетът в 17 и 18 блок: монопол на Атлантис!!!

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студентски град и общежития, квартири

I am weasel

29

4039

19 Сеп 2007, 12:33

Victoria Преглежда последните мнения