Дата и час: 08 Апр 2026, 01:25

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 77  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2007, 22:06 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
явор написа:
Да Ви кажа, очакванията Ви ще бъдат оправдани единствено ако влезете в университет, за който имате крайно негативно мнение, че даже и ще се окаже далеч по-розов от очакванията Ви... за всички останали ще бъдете разочаровани. Просто комунизмът в системата, програмите и мисленето на преподавателите още е жив :( Т.е. донякъде нямате избор... трябва Ви по-малкото зло :?

Явка, определно си прав и, ако трябва да ползвам твоите думи, СУ определено е най-малкото зло. Да не говорим, че атмосферата е супер и колегите (повечето, де :wink: ) са много интелигентни и готини хора, а това, уви, не е така във всеки университет. Много от бившите ми съученици, които останаха да учат в моя роден град - Пловдив - се оплакват от ширещата се, с извинение, "селяния и простотия" в университетите в (мразя я тази дума) провинцията. Така че... не се чудете, ами си поставете цел и я постигнете!!! Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 15:14 
От дъжд на вятър
Аватар

Къде сте бе хора? Нещо замря тази тема - май пада яко зубкане.
Имам питане: в темата за бг.национален въпрос колко обстойно трябва да се говори за комитетите "Единство" и за Кресненско-Разложконо въстание? С няколко изречения или подробно - илате ли идея?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 15:29 
Да живей словото
Аватар

ох, тъкмо и аз това щях да питам! в мойта тема е с няколко изречения :roll: , а малко ме притеснява и обемът - само 9 странички!!!
пп: освен отношенията ВМОРО-ВМК, трябва ли да разглеждаме и национална политика(т.е. (не)подкрепата на правителствата в този период)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 15:52 
Плиний Стари
Аватар

Ех..кой ли ще стигне до тази тема да я учи за предварителния...

Но все пак ето какво ни казаха на курса:Българският национален въпрос е твърде обширна тема затова е малка вероятността да я дадат цялата,а по-вероятно е да я разделят.Например:да се промени долната граница,при което не се включват Кресненско-Разложкото въстание и Българската екзархия,а втория вариант е в заглавието да присъства думата "революционен"или нещо такова,то тогава темата трябва да включва Кресненско-Разложкото въстание,революционните движения 1893-1903г и Илинденско-Преображенското въстание,без Екзархията.

Иначе за обема...ми всички тези точки:Кресненско-Разложкото въстание,Бълг.Екзархия,революционните движения 1893-1903г и Илинденско-Преображенското въстание са основни въпроси в темата и трябва да си се разглеждат обстойно...тук обаче идва въпросът за формулировката на темата и това кои точки отпадат спрямо това каква е тя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 17:18 
От дъжд на вятър
Аватар

Леле луд да станеш. Що така правят тези хора? От това ме е страх мене - дали ще улуча точно за какво да пиша. Дали ще зацепя, че ако в заглавието има нещо революционно ще трябва да изпусна Екзархията или ще блокирам -и ела ми гледай сеира после.
И кой каза, че ще я уча тази тема? Сега сядам да я развивам- в неделя трябва да съм я представил за проверка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 18:37 
Плиний Стари
Аватар

Оххх...не знам при вас,но аз вече съм на ръба на лудостта....Абсолютно съм сигурна,че на изпита няма да се справя...просто тая история е адски лукава наука...тъкмо науча нещо,и след 2дни,докато науча нещо друго и първото вече ми е изветряло от главата...ужасно е...А имам мноогоо лошо предчувствие,че на предварителния ще се падне някоя от последните теми и половината от нас ще окапят като зрели круши...мн ми е гадно вече и...направо не знам какво да направя...лошото е,че напоследък все по-трудно се концентрирам,а точно сега трябва да се мобилизирам най-много...

как ще я мъчим тази история на 13ти...нямам си на идея :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 18:58 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Много... старчески го даваш, в тоя дух си прережи вените и no more pain. Ако това ти се струва "невъзможно", какво ли ще правиш като дойде първата ти сесия...
Аз чета всичко, смисъл цялата зелена книжка на Милена Каймакамова, без средновековна култура/ереси и съм доволен. За теста в УНСС ще е достатъчно (за 3 :lol:), а пък за СУ имам друг план. Горе главата, все пак това е само предварителен изпит 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 19:05 
Плиний Стари
Аватар

Дам...предварителен е..и затова смятам да оставя вените за редовния... :wink:

иначе....аз няма да уча категорично културата 15-17в. щото ме дразни..може би и Стамболов ще ми отпадне от плановете и ще се задоволя със Съединението,ама....сериозно,много ми е тъпо вече.

Btw днес си купих едни стероиди за мозъка и от утре почвам да зобя...нещо като гинко-билобата са,ама са по-добри...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 19:30 
От дъжд на вятър
Аватар

Да погледнем реално, това е предварителен!
всички се успокоим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 19:53 
Легендарен флуудър
Аватар

Има едни, Memo+ или нещо такова се водят, те си стрували.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2007, 23:05 
От дъжд на вятър
Аватар

hypnosssa написа:

иначе....аз няма да уча категорично културата 15-17в. щото ме дразни..може би и Стамболов ще ми отпадне от плановете и ще се задоволя със Съединението,ама....сериозно,много ми е тъпо вече.

Btw днес си купих едни стероиди за мозъка и от утре почвам да зобя...нещо като гинко-билобата са,ама са по-добри...

аз създаването на бг нема да я учим
много ще ми дойде да я пиша :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2007, 15:15 
В началото бе словото
Аватар

hypnosssa написа:

Аз доколкото подочух от един източник темата за културата 15-17 век няма да се ''изтегли'' тази година :wink:

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2007, 15:27 
От дъжд на вятър
Аватар

marinela_koleva написа:

Аз доколкото подочух от един източник темата за културата 15-17 век няма да се ''изтегли'' тази година :wink:

този източник достоверен ли е

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2007, 15:27 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Искам да попитам за изпита по история в СУ по какви учебници трябва да се готвя?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2007, 15:33 
Легендарен флуудър
Аватар

Аз пък подочух от друг източник, че на 13ти май ще има пълно слънчево затъмнение, шаш, паника, ще се изтегли темата за ВСВ, квесторите ще се изплашат, ще излязат и всички ще препишат, пък всички ще имат 6ци.
bullshit :x

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 77  Следваща