Дата и час: 19 Яну 2026, 18:17

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Философия - за всички:)
МнениеПубликувано на: 02 Май 2007, 13:14 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, симпатяги! Всичко е супер, когато е най-объркано хихик
Питайте ме защо ми е хрумнало да се подредя :lol: Най-хубавото, което може да излезе от тази тема, е да се получи така, че Някой на Някого за Нещо да помогне :wav: Да действаме!
Ето ме и мен с моите питанки. Студент съм някакъв - Философия, задочно, 3 курс (прекъснала, вече трета година така си карам хехех) Помоооощ, каква е избираемата дисциплина и кои са преподавателите по всички предмети (срам да ме хване, ама не ще;)) Благодаря ви и се извинявам, че в момента съм от тези, които искат, а няма какво полезно да предложат! Но по-добре да не се разчита на мен :oops:
Усмивки от морето засега;)
[/b]

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2007, 15:24 
В началото бе словото

здравей! Избираемите дисциплини всяка година са различни и при различни преподаватели. най- добре ще бъде да се обърнеш към секретарките в 62кабинет и да проучиш нещата.( един съвет въоръжи се с голямо търпение)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Май 2007, 10:46 
В началото бе словото

Благодаря, mischle:)
Да, това с търпението го опивам няколко години вече :roll: Мисля, че имам сили за още хиихихк Все пак ми се иска да опитам да получа инфо от първа студентска ръка - някой, който точно тази година е 3 курс, задочно, Философия. За да не съм толкова неконкретна, ще кажа какво знам- дисциплините по учебен план- Психология, Естетика, Философия на Новото време - 1 част, Социална философия, Педагогическа психология и една неисвестна Избираема;) Всяка дума по този повод ще ми е добре дошла. Интересуват ме препопдавателите, критериите им за явяване на изпит, конспекти, лекции или др. литература, която са посочили за подготовка.
Усмивки на всеки, запален по лудото препускане :walk: hihihihk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]