Циндил-Пиндил написа:
1. Коя е любимата ти група и защо?
2. Коя е фолкпевачката с най-европейска визия според теб?
3. Идеалът ти за жена е...? (име искам... може и адрес

)
4. Кога за последен път се почувства добър/великодушен?
5. А лош?
6. Имат ли шансове Александър Каракачанов и ко. на евроизборите?
7. Какво се случва с UNECO?
8.
Че има ли трета световна война?
Предварително мерси + извинявай за вниманието!

1. Естествено не мога да посоча само една, но баш фаворитите ми са Queen, Pink Floyd, Judas Priest, Iron Maiden, Rammstein, напоследък се зарибих по System of a Down.
Queen са направо магически, музиката гали душата по тънката струнка, текстовете са страхотни, че и жизнеутвърждаващи

, Фреди е гений а Брайън Мей е изрУд!
Pink Floyd - пълни психопати, в музиката им като че ли има нещо недоловимо приятно патологично, на моменти страховито, но винаги заредено с ярка символика, макар и не толкова жизнеутвърждаваща.
Judas Priest и Iron Maiden - яко хеви, излишък от енергия, от която настръхват космите, вдъхновяващи сола, абе лудница
Rammstein - е нема такива извратеняци

много ме кефят! И музиката, и текстовете и клиповете и концертите им са абсолютно безкомпромисни. Каквото имат да кажат го казват в най-чистата му, груба и първична форма, много силен заряд, могъщество лъха от звуците им, а последните албуми са поредните золуми
2. Абе не съм спец по фолкпевачките, но примерно Камелия има далеч по-големи качества като евентуален евродепутат от нашият герой и кавалер Митко Бомбата (Димитър Стоянов). Не че става за евродепутатка, ама оня лумпен е по-зле и от нея. Тя поне не си пъха носа в неща, които не разбира
3. На първо място моето момиче, ама не давам телефони

Иначе Софи Марсо, Изабел Аджани (на млади години), Моника Белучи, Летисия Каста, Холи Бери
4. Абе преди няколко дни беше, ама ако искаш вярвай - забравих по какъв повод беше. Бях направил нещо готино, ама тоя Алцхаймер...
5. Абе не си спомням да съм се чувствал лош. Виж тъп се чувствам доста често
6. Не знам, струва ми се, че имат по-големи шансове от досегашните избори, на които са участвали. Честно казано надявам се да вкарат някой и друг депутат
7. Ами от около два месеца не знам какво се случва, нямам възможност да участвам активно в дейностите му. Наесен възнамерявам да стана отново активен (

). Лятото и без това е мъртъв сезон, пък и аз няма да съм в България
8. Доколкото познавам животинския си вид, според мен ще има. Ще цитирам Айнщайн: "не знам с какви точно оръжия ще се води Третата световна война, но Четвъртата ще се води с пръчки и камъни"