Дата и час: 17 Яну 2026, 12:16

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2007, 15:33 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
И аз съм на същото мнение.За разлика от предни години сега ще се приема не с 4 и 5,а с 5 и нещо и 6.Не виждам кой знае какъв проблем.Просто сега борбата ще е за стотни.

А относно темата за СУ и УНСС- честно казано искам и в двата университета.Ако стане така че ме приемат и на двете места наистина не знам кое да избера :roll: Но има време още...Мисля си че и двата ВУЗ-а са чудесни.Както за УНСС се носят лоши слухове,така се носят и за СУ.Всеки трябва да прецени сам за себе си къде иска да учи.Никой не може да ви каже къде ВИЕ ще се чувствате по-добре :!: На едни ще им хареса СУ,на други УНСС,трети не харесват нито един от двата университета.Всичко е до лична преценка.

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2007, 20:54 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Ще изразя едно крайно пристрастно, необективно и най-вече - лично мнение.
Следя и двата форума, на УНСС/СУ, както и имам наблюдения в/у хора, учещи съответно в УНСС/СУ. Просто не ми харесват тези от УНСС, пишещи по форума, както и повечето от тези които искат да учат там. Не в смисъл, че са ми неприятни - с някои от тях се разбираме добре, често излизаме на по биричка и т.н., но са просто... несериозни. А това е нещо, от което мечтая да избягам от 10ти клас. Разбира се, има и изключение от правилото (двамата-трима от класа ми, които искат да учат там), но все пак не ми харесва атмосферата, отношението на студентите/кандидат-студентите.
В Су ми е точно обратното... Ходейки по коридорите на монументалния Ректорат, говорейки с преподавателите, виждайки евентуални бъдещи колеги, както и сегашни студенти... Повече ми допадат, не знам как да го обясня. Разбира се, предполагам и там има отрепки, както и навсякъде, но засега не съм срещнал и една. А и разбира се, да учиш в Алма Матер, най-старото ВУЗ в България, произвело такива умове от световна величина - само това ми стига 8)
Моля, сдържете се от коментари от типа "в СУ администрацията е гадна", "не си прав, СУ не е това което беше" и т.н... Както казах, не съм обективен и много пристрастен :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2007, 21:00 
От дъжд на вятър
Аватар

Моето мнение е точно огледално на твоето, обаче в полза на УНСС. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2007, 21:13 
Плиний Стари
Аватар

Цитат:
А и разбира се, да учиш в Алма Матер, най-старото ВУЗ в България, произвело такива умове от световна величина - само това ми стига

дам...и като се замисля доста от преподавателите в УНСС(специално тези с по-хуманитарна насоченост) са завършили именно СУ....
абе СУ си е религия...

Цитат:
и повечето от тези които искат да учат там. Не в смисъл, че са ми неприятни - с някои от тях се разбираме добре, често излизаме на по биричка и т.н., но са просто... несериозни.

същия пример...98% от съучениците ми искат УНСС...на изпитите-масово 3ки...аз не искам и ...5.90,5.85...изводи...е да,има 1 момиче дето се скъса да чете по геогр.а изкара 3.50...за тези с мат не ми се говори...само евала на 1 сученичка че на географията изкара 5.98...

абе хора всякакви

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Предварителния изпит по Философия и социални науки

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в КСК 2011-2012

tobi

87

5465

15 Юли 2011, 22:21

Звездица Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари

[ Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9 ]

в КСК 2007-08

red&white

121

10683

08 Юни 2007, 12:30

curse Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Резулатите от предварителния изпит по журналистика

в ФЖМК

adelina_

3

2052

04 Апр 2011, 21:11

adelina_ Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Статистика от предварителния по История от миналата година

в КСК 2009-2010

Flicker

8

1765

31 Май 2008, 17:11

blackout Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Съобщиха ли темите от предварителния по история?

в КСК 2009-2010

SunnySummer

1

599

26 Апр 2009, 10:27

Pisobella Преглежда последните мнения