Дата и час: 16 Яну 2026, 20:57

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1504 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2007, 17:27 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Благодаря за пожеланието!
И аз нямам гръб-родителите ми са съвсем обикновени хора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2007, 14:14 
В началото бе словото

ами и аз съм решила тази година да кандидатствам в академията на МВР и от доста време усилено уча...тренирам бягане от четири години а на фитнес ходя от четири месеца...и аз съм чувала много слухове за това че трябва да имаш мнлого големи връзки за да влезеш да учиш там но смятам че по-голямта част от тях са дело на хора които не са успели да влязат там и се оправдават със подкупите и т.н. вместо да погледнат първо къде не са се справили... :( но...преодолях всички тези слухове и така...на 19 години съм и живота е пред мен но смятам че си струва да опитам...много от момчетата ми се смеят защото съм момиче а съм избрала тази професия но и това слабо ме вълнува....още ми е притеснено защото не са излезли в саита тазгодишните дати и т.н. и ако някои знае кога излизат горе-долу...аз миналата година ги бях намерила ама тогава не завършвах още :) и...това е ако някой има да ми каже нещо да заповяда :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2007, 15:57 
От дъжд на вятър
Аватар

Наредбата и заповедта за прием се подписват от министъра и се пубикува на сайта около средата на април. Има време. Споко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2007, 12:32 
В началото бе словото

аме мерси,успокои ме доста,вече бях помислила че съм изпуснала всички влакове :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2007, 22:14 
В началото бе словото
Аватар

emi xora nz kolko e trudno i da li sa iskat vrazki ili ne ama az tvardo sam reshil drugata godina da vlizam tam :D
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Май 2007, 22:54 
В началото бе словото

понеже знам от достоверен източник работи за тая академия
нека ви просветя , че всеки може да влезе само че въпроса е какво иска да влезе ...
за обикновенна кука , криминалист или някои друг такъв елемент от мвр всеки може , но за няколко спецялности мисля че бяха нещо от сорта на национална сигурност и отбрана или нещо то сорта - е за тях вече наистина човек тря да познава съответните лица понеже местата са малко а позицията която заема дадения човек след това е доста сериозна

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Май 2007, 23:11 
Master Of Puppets
Аватар

antiFriz написа:
понеже знам от достоверен източник работи за тая академия
нека ви просветя , че всеки може да влезе само че въпроса е какво иска да влезе ...
за обикновенна кука , криминалист или някои друг такъв елемент от мвр всеки може , но за няколко спецялности мисля че бяха нещо от сорта на национална сигурност и отбрана или нещо то сорта - е за тях вече наистина човек тря да познава съответните лица понеже местата са малко а позицията която заема дадения човек след това е доста сериозна

*Raya_Alexandra: Моля пиши по-грамотно!

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2007, 18:39 
От дъжд на вятър
Аватар

Каква е приликата между слона и детелината? :D

Последна промяна Hedgehog_Kj на 06 Юни 2007, 19:37, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007, 13:53 
В началото бе словото

аз миналата година пробвах,но за съжаление дигнаха квотта за ръст и не ми стигна 1 см.тая година може да съм пораснал с 1 см ама няма да пробвам,щото разбрах че там е пълна корупция и не искам да се забърквам.Изкараха здрави хора болни и дори мен ме смалих,не че имам комплекс от ръста си ама е адски тъпо да те скъсат заради биологичните ти данни.Да бях болен да ама затова че съм 167,а не 168 е мн тъпо и не мисля да се забърквам в тая тъпотия.Нека си направят полицията наследствена да си щъкат бандити по улиците и в министерствата,а ние да се мъчим и да си траикаме.На мен не ми се страика,но немога да напрявя нищо сам.Според мен България все още е по робство,но този път не под Византийско или Турско,а под политическо и тапанарско робство за което само ние сме си виновни и докато ги оствяме да ни лъжат и грабят,няма да има ред и справедливост.
Благодаря на тези които са прочели и ще отговорят на недоволството ми :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007, 21:20 
В началото бе словото

Ами аз ще ви кажа по мое лично мнение че местата се разпределят така. 70% ако не и повече са за връзкарите, а останалите 30 за тези които наистина имат необходимите разнородни данни и качества. Значи аз канд от мин година но не и в Симеоново. Тогава не влезнах. Чак след това баща ми ми каза че има познат който е бивш преподавател в академията. В момента е пенсиониран и двамата си пият биричката. Баща ми ме запозна с него и той каза че преспокойно може да ми уреди влизането стига да се подготвя сама по История и Литература, а за др изпити да не бера грижи. Само трябва да кажа че нямам хронични заболявания. Така че от опит ви казвам че там си е пълно връзкарство. По принцип те подбират доверени хора, роднини, деца на хора от Академията, поне така съм чувала. След като един от моя клас мин год не влезна а изкара добри резултати и мина физ и история и лит, само на психото го скъсаха.. значи работата там е дебела. Но все пак може и да греша така че няма нищо лошо да се пробва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007, 11:06 
От дъжд на вятър
Аватар

curse написа:
След като един от моя клас мин год не влезна а изкара добри резултати и мина физ и история и лит, само на психото го скъсаха.. значи работата там е дебела. Но все пак може и да греша така че няма нищо лошо да се пробва.

За миналата година а и за тази също, съм сигурен, че изпитите са с елиминиращ характер. Т.е. ако не издържиш първият изпит не минаваш другите 4 изпита, ако те скъсат на физическия - спираш до тук и т.нататък. Последователността на изпитите е както следва: медицински, физически, психо, български и история.
Ако те скъсат на третия изпит - психотеста, въоще не те допускат да се явиш на български и литература.
А за другото спор няма - там на случаен принцип влизат сигурно и по-малко от 30%.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2007, 16:53 
В началото бе словото

Здравейте, на всички! Намирам за много полезно да се отвори една такава тема и поздравявам лично автора й ;) И аз се включвам към групичката за Симеоново. Предлагам да издигнем лозунг "Ако не друго, то поне ще опитаме!" :))). За изпитите нямам какво да кажа, изясниха се нещата, след като публикуваха наредбата (скачане,бягане, лицеви и коремни, психо, литература и история).
Аз съм решил да кандидатсвам във факултет Полиция, и съм отчасти облагодетелстван от това, което написа някой малко по-горе, че за обикновени криминалисти не трябвало връзки :)
Искам и да питам, поне тази част от вас, която вече си е подала документите, дали са ви дали някакво картонче или входящ номер, както например е в СУ? Е, това страшно ме озадачи, понеже такова нещо не получих! Казват че след 21 май (когато е крайния срок) ще се обадят на всеки лично за да съобщят датите за по нататъшните изпити. Ако има някой запознат да хвърли малко светлина по случая...
Иначе, дали приемат за валидни оценките от изпити от други учебни заведения (например СУ)?
Също, дават ли да се ползва христоматия на изпита по литература?
Айде, чао засега, успех на всички ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2007, 09:14 
От дъжд на вятър
Аватар

aerodinamic написа:
Аз съм решил да кандидатсвам във факултет Полиция, и съм отчасти облагодетелстван от това, което написа някой малко по-горе, че за обикновени криминалисти не трябвало връзки :)
Искам и да питам, поне тази част от вас, която вече си е подала документите, дали са ви дали някакво картонче или входящ номер, както например е в СУ?
Иначе, дали приемат за валидни оценките от изпити от други учебни заведения (например СУ)?
Също, дават ли да се ползва христоматия на изпита по литература?
Айде, чао засега, успех на всички ;)

1. Не си въобразявай, че за"Полиция" не се искат връзки;
2. Няма картончета -наистина ще се обадят, а и ти сам можеш да провериш кога са ти изпитити по физ. и психо по графика, който ще попълнят в сайта им;
3.Тук няма прехвърляне на оценки - проверяват знанията ти в момента на какво ниво са, но оценката от изпита в Академията можеш да прехвърлиш на друго място;
4.Няма христоматии - това не е изпита след 7 клас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2007, 09:42 
В началото бе словото

anelka написа:
Цитат:
Aбе то масовото късане е на психо-то Физическият много го минават, ама психо-теста... Въпрос(примерен): Обичате ли и бихте ли участвали в групов секс...Ако отг Не, те късат, защото не можеш да работиш в екип

Моя приятелка миналата година кандидатства там, мина физическите нормативи, но я скъсаха на психо тест-а. Примерен въпрос:"Минавала ли ви е мисълта да се самоубиете?" и отговорите са: Често, понякога, по няколко пъти на ден и т.н., така че си правете сметката :)

Пак ни набедиха психолозите за страшни :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2007, 17:04 
В началото бе словото

Значи психото всъщност е тест така ли? Аз все съм си го представял, че говориш на 4 очи с психолог, примерно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1504 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 101  Следваща