Дата и час: 21 Яну 2026, 22:29

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007, 17:26 
Живее, за да пише
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ninka написа:
А на тези от провинцията,които просто искат да си променят ежедневието и да доидат в града искам да им кажа че има много други начини да го направиат,а не да заемат местата местата на тези които наистина искат да учат!
Хахахахахахахахахахахаха. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007, 17:26 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Не е темата тука да дискутираме за прованса. На латински какво означава, на български и тн. Ясно, че ставаше дума за София и селата.

Така по темата - кое му е интересното и по-точно квалифицирания труд на сервитьорството? Ами предпочитам да бъда учител пред сервитьор, ако в задачката се пита да избирам между тези две работи.

И действително - с камион да ги извозваш и да ги балираш тея, които са дошли заради купона. И то къв купон и събирания всяка вечер? Само клюкарщини и средноинтелигентни теми за разговори. Нищо академично. Това вече е животинско. Аз разбирам когато си на кеф, да се уговориш и да си направиш удолволствието. А тва вечер през вечер да се наливаш, не да пиеш като хората... е не мога да го разбера. Селска работа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2007, 10:33 
Летописец Виртуоз
Аватар

raitchev написа:
Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.
повече - линк

Много ти знае устата, а елементарна култура нямаш...

Само да ти кажа, че в България хората под провинция разбират всичко освен столицата!!! За един шоп Пловдив, Варна и Бургас са провинция! Не съм аз виновен, че са толкова ограничени!
Затова недей нарежда хората каква култура имали, защото тя го съотнася с общото разбиране в България, а не според това, което мислят латините и което за тях е правилно!

Бeтон написа:
Така по темата - кое му е интересното и по-точно квалифицирания труд на сервитьорството? Ами предпочитам да бъда учител пред сервитьор, ако в задачката се пита да избирам между тези две работи.
А аз пък не искам децата ми да ги учат някакви като теб(като изключим останалите ти познати за мен дадености), дето не ще станат учители само и само да не са сервитьори!!! А иначе - сервитьорството си е и квалифицирано. Една от най-добрите ми приятелки работи в 5 звезден ресторант към 5 звезден хотел и да Ви кажа има средно за сервиране и учи в Колеж по туризъм. Всичко се прави в ресторанта на изключително високо ниво. Един те посреща, друг ти слага кърпа, трети сервира, четвърти отсервира... друго си е обслужване на ниво, което ти явно или не си имал честта да получиш, или не си обърнал внимание, че получаваш!

И аз да отбележа, че напълно се присъединявам към мнението, че това го пише някой голям комплексар шоп, защото само той би се изказал така!
1. Има хора и от столицата, които заради "купона" стават студенти! Освен това тук има достатъчно комплексирани "мутри", които ми ходят по по-евтините студентски дискотеки, да си показват колите и да въртят главите на по-"леките" студентки. (мога да потвърдя, че във Варна не е така)
2. Не знаяь за кой пореден път го повтарям, но СОФИЙСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ НЕ Е НА СОФИЯ, А Е НА БЪЛГАРИЯ!!! Спрете да си го присвоявате като ваш!!! Братята Христо и Евлоги съм убеден, че биха били огорчени от подобни коментари!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 16:26 
От дъжд на вятър
Аватар

ако не влеза, ще се самообеся собственоръчно
тъй като това ми е 2 КСК :x
а и само в су искам да влезна....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 19:48 
В началото бе словото
Аватар

СПАМ: Ако не влезеш самообеси се безкрайно с нож, чувам че било ефективно. Ако не подейства пробвай да се гръмнеш с нафтовата пушка за блатни вещици - с нея няма да сбъркаш при всички положения. За всички потенциални самоубийци/самоубийки, вслeдствие неприемане в СУ поздрав със Shape Of Despair - Sleeping Murder.

=== СБОГОМ MICRO$OFT ===

=== Grothendieck Circle - сайт, посветен на Alexandre Grothendieck ===

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 20:02 
Europa League
Аватар

razor написа:
всички потенциални самоубийци/самоубийки, вслeдствие неприемане в СУ поздрав със

една българска.

Стига сте се излагали. Един път не съм прочел във вестника или по телевизията да видя, или по радиото да чуя, че някой се е убил вследствие неприемане в СУ. Те колко така казват и не ги приемат... охооо. После да кажем вече не пишат във форума. Ама действително трябва да следя на някой постовете и ако не влезе, да чакам края. Защото когато се говори, трябва да се говори мъжки, а не блондинка да цъка по клавиатурата.

За мене ей това със самоубийствата си е по-голяма простотия, отколкото да се ругае, примерно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 22:35 
Пишете, о, братя
Аватар

За 3 вечери като сервитиор изкарах 320 лева. Хах дали не е по-яко от тфа да си учител

http://spoilerslost.blogspot.com/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 10:43 
Летописец Виртуоз
Аватар

Pun1sher написа:
За 3 вечери като сервитиор изкарах 320 лева. Хах дали не е по-яко от тфа да си учител
:lol: :lol: :lol: Еми някой хора са удовлетворени от това, че са обучили и спомогнали за изграждането на личности :roll: Аз иначе съм си избрал професия повече по заплащането, отколкото по съществото на дейността. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 14:48 
От дъжд на вятър
Аватар

Провинция... големи градове,малки градове,села,сервитьорки...
Само да добавя- България е прекалено малка държава ,за да се разделя на големи градове и провинция!Тук градовете не са някакви мегаполиси,имаме 10-15 големи града,които много се различават от тези в САЩ или в Испания,където държавната територия се разделя на привинции!Така че,всички които живеят извън София са граждани на Република България!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 16:58 
Europa League
Аватар

явор написа:
Аз иначе съм си избрал професия повече по заплащането, отколкото по съществото на дейността. :roll:

Яворчо, знаеме те.

Че за пари си отваряш и задните части.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 17:00 
Пишеща машина
Аватар

Бeтон написа:
явор написа:
Аз иначе съм си избрал професия повече по заплащането, отколкото по съществото на дейността. :roll:

Яворчо, знаеме те.

Че за пари си отваряш и задните части.

Това беше ужасно тъпо изказване от твоя страна Илияне. Каквито и дразги да имате с Явор, не мисля че това е начина да решите проблемите. :?

A и аз не съм видяла Явор, някога да си позволи да говори, така за когото и да е.

Аз предлагам да си стисните ръцете и да спрете със злобните коментари, все пак колеги сте :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 17:05 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

Който не влезе - утива у провинциалните вузове! :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 17:08 
Europa League
Аватар

явор написа:
Еми някой хора са удовлетворени от това, че са обучили и спомогнали за изграждането на личности :roll: Аз иначе съм си избрал професия повече по заплащането, отколкото по съществото на дейността. :roll:

Какво повече да коментирам?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 17:13 
Пишеща машина
Аватар

Извинявай, ама колко са днес лудите които да учат 5 години и да станат учители,примерно. За една мизерна заплата?!

Ти деца не искаш ли да гледаш, да имаш семейство? Със заплата от 300 - 400 лв, как ще може да имаш това?!?!!? Без лишения? НИКАК! Защото живеем в тъпа държава.

И да, аз също като Явор предпочитам добре платената работа, пред това което ми харесва.ЗАЩОТО ЖИВОТА Е ТАКЪВ - ГАДЕН!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007, 17:33 
Europa League
Аватар

Дааам. Гаден е живота :twisted: :twisted: :twisted:

Така че пак Яворчо увисва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща