Дата и час: 17 Яну 2026, 16:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Литекс - Левски
МнениеПубликувано на: 24 Май 2007, 18:46 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
К*р за Левски.

Аре Милан са калитарски отбор, ама по-калитарски отбор от уефски нееееема. Нема.
Отърват се от 6-7 чисти положения и накрая с измислена дузпа бият.

Това ли е най-големия отбор в България? Срам и позор! Пълна скръб са подуянци.

Предполагам, че в село Подуяне едва ли ще им се размине. Ама файда в безсмислен мач. Трябва да са супер пендели, че да се измъкнат втори пореден път.

Последна промяна Бeтон на 27 Май 2007, 18:51, променена общо 2 пъти

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2007, 19:05 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Присъедниявам се към горното мнение!
Няма такива нещастни късметлии с такава ИДИОТСКИ-ОЛИГОФРЕНСКА ПУБЛИКА!!!

sport1.bg написа:
Простотията на една част от "синята" агитка изби по време на финала за Купата на България между Левски и Литекс.

Лумпен със син шал метна бомбичка, след което полицията навлезе в сектора с левскари.

Оттам насетне няколко десетки олигофрени започнаха без никакво притеснение да трошат и мятат седалки по органите на реда.

Те на свой ред хладнокръвно изчакваха емоциите да преминат, въпреки че бяха под непрестанна обсада на хулиганите.

Освен това изтърпяха и наглите възгласи "Ушев педер*ст!", при положение че нямат никаква вина за възникналото напрежение.

Двата тима изнасят прекрасен мач и нищо не предвещаваше идиотската реакция на някои запалянковци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2007, 22:19 
Драскач
Аватар

като фен на футбола бих призовал споменатите лумпени да бъдат обесени... но като фен на ЦСКА просто ще си замълча... :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2007, 23:28 
Легендарен флуудър
Аватар

Моите извинения, но прекалихте с тона. Не отговаря на правилата на форума.

За феновете: Пълни нещастници. НО!! Моля да не се слагат всички фенове на Левски под общ знаменател, заради 30-40 лумпена.

За мача: Абе, Илияне, това, че сте имали игрово предимство, но сте загубили, не означава, че трябва да обиждаш противника. Не ти прави чест. Достойно е да кажеш едно ЧЕСТИТО. Защото във футбола се гледа кой е вкарал повече голове. А това беше Левски. Да не говорим, че Литекс цяла година се влачеше по терена, а когато излязат срещу Левски се хвърлят зверски. Та те в тоя мач тичаха, повече отколкото за целия сезон. Прав ли съм? И това е така, защото този мач беше от голямо значение за Литекс. Трябваше им победа, за да не почнат от 1-ви предварителен кръг в УЕФА. Смятам, че напълно заслужено Левски взе дубъл, защото не е провинциално отборче, което се хвърля само в 2-3 мача годишно, а постоянно беше на едно високо за родните стандарти ниво. Поздравявам отбора от Ловеч да мъжката игра. Но във футбола има победители, има и победени.

Към Илиян: Видя се колко ти е културата след като пожелаваш "курове" и подобни простотии. И не знам как може да наричаш 1 отбор пълна скръб, при положение, че те отстранява. Колкото до мача в неделя. Предлагам ти на вържем бас. Готом съм да сложа 100 лева, че Левски ще спечели. Приемаш ли, щом си толкова сигурен? При Х никой не печели. Навит?

п.п Ако вулгарните изрази продължат, ще се наложи да заключа темата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2007, 23:38 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Направо ви се възхищавам на страстите, с които обсъждате т'ва смотано първенство :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 00:26 
Драскач
Аватар

Цитат:
Направо ви се възхищавам на страстите, с които обсъждате т'ва смотано първенство

То е болестно състояние, предполагам че някакъв вид психическо разстройство... бил съм 7 годишен когато гледах как ЦСКА би Ювентус в София и се запалих по отбора... а две седмици по-късно на реванша паднахме с 5:1 :lol: ... и 7 от Левски по същото време... и от тогава все се надявам, че някой ден ЦСКА пак ще е име в Европа, ама тия пичове всячески се опитват да изтръгнат всякакви надежди у феновете си още в корен. Веднъж на няколко години дават повод да се надявам, но обикновено после бързат да се "поправят"... и по дяволите, не мога просто да спра да им гледам лайняните мачове и да се интересувам от тях... така че или имам някво психическо разстройство или си падам мазохистче...

P.S. btw после май УЕФА присъди служебно 3:0 за Юве за мача в София, нещо проблем с картотеки имаше май, не помня добре...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 00:29 
Писаружяк
Аватар

TheGreat7 написа:
Направо ви се възхищавам на страстите, с които обсъждате т'ва смотано първенство :wink:

Ха, абсолютно.
Обаче дори и да е смотано, дори и да е нагласено и т.н., то си е наше и щом се интересуваме от футбол е редно да се интересуваме и от това какво се случва по родните терени. Иначе за Левски-Литекс, гледах само първото полувреме, Литекс играха много хубаво, жалко за седалките на страрозагорци, няма да коментирам като цяло мача, защото просто не успях да го гледам целия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 01:17 
Летящите Пръсти
Аватар

DobreFF написа:
Моите извинения, но прекалихте с тона. Не отговаря на правилата на форума.

Не мисля, че съм прекалил с тона. Цитатът е от водещ спортен портал, какъвто е Спорт1.бг
А ако ти не мислиш, че тия дето трошиха седалки, хвърляха бомби и нападаха полицаи, НЕ СА олигофрени и идиоти, е тогава не знам...

И, разбира се, че не правя генерализации за публиката на "Левски".
Все пак баща ми и брат ми са левскари и не мисля, че са лумпени, говеда или идиоти. Те са фенове, привърженици на отбора от квартал "Подуене".

ФАКТ е обаче, че "Левски" едва ли има стадион в България, който техните привърженици да не са потрошили.
Идиотите гръмнаха дузина и повече бомбички на мача със "Сиони" (Грузия) и тогава имаше два безпрецедентни случая:
1. Наско Сираков отиде пред сектор "Б" лично да се кара на феновете-олигофрени, като с пръст си сочеше главата, илюстрирайки въпроса: "Вие акъл имате ли?"
2. За първи път аз виждам сектор "А" на стадион да обижда сектор "Б" в официален мач на български отбор! И в двата сектора бяха левскари, разбира се. Мощни възгласи "СЕЛЯНИ" от "сини" към "сини", от "А" сектор към идиотите от агитката в "Б" сектор (агитка - минимум 3000 души бяха тия вандали).

Концентрацията на подобни индивиди сред левскарите е много по-голяма от колкото при други отбори. При "левски" идиотизмът на трибуните присъства е в почти всеки двубой. То не бяха бомби, не бяха издигания на свастики на мача с "Челси", не беше чупене на седалки, огради, хвърляне на предмети...

И при това, пак подчертавам, тези хора са ШЕПА ХОРА, които подклаждат тия настроения и е КРАЙНО, ама наистина КРАЙНО време да има някакви мерки срещу тези ИДИОТИ!

П.П> Пак, ПОДЧЕРТАВАМ, че не обобщавам и не слагам всички фенове на трупата от "Герена" под общ знаменател!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 01:23 
Летящите Пръсти
Аватар

http://sportni.bg/ph/pictures/2007.24.0 ... ndex_4.htm

Разгледайте галерията на спортни.бг!
Просто съм потресен от подобно нахалство! Нямам думи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 01:24 
Летящите Пръсти
Аватар

Изображение
"Мамо, виж ме колко съм силен, какъв съм мъжага!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 02:02 
Драскач
Аватар

В такива случаи просто трябва по сигнал да се спират всички камери на стадиона и да се остави полицията даа... хммм... да си свърши работата ;)

Щото за съжаление на тия лумпени некой им е дал права, и когато ченгетата ги пребиват както трябва после пада мрънкане до Бога. За това трябва да бъдат пребивани без доказателства. Гумени куршуми също не биха били излишни, не знам защо още не ги използват, сигурно много скъпо би им излязло.

Абе най-полезното нещо, което става от тия, е храна за хищниците в зоопарка, и без тва са изнемощели от глад, горките...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 09:36 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

sedrik написа:
TheGreat7 написа:

Ха, абсолютно.
Обаче дори и да е смотано, дори и да е нагласено и т.н., то си е наше и щом се интересуваме от футбол е редно да се интересуваме и от това какво се случва по родните терени. Иначе за Левски-Литекс, гледах само първото полувреме, Литекс играха много хубаво, жалко за седалките на страрозагорци, няма да коментирам като цяло мача, защото просто не успях да го гледам целия.

Е, напълно е нормално да се интересуваме :arrow: то интересни моменти колкото искаш :idea: Веднага ми изниква в съзнанието случката с един играч (мисля,че беше на Спартак Варна), който след като отбеляза изравнителен гол, не бе поздравен от нито 1 от съотборниците си, даже се хвана за главата, после получаваше смъртни заплахи и т.н. Разбира се, че трябва да се следи първенството, само защото си е наше - няма да ни бъде скучно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 10:35 
Легендарен флуудър
Аватар

Геле, принципно си прав, но не съвсем. И аз осъждам вандалите, но не си прав, че те са само в синята агитка. Подобни гамени има във всяка една агитка!!! Въпросът е, че сините фенове са най-много като цяло и съответно бройката на лумпените е по-голяма. ЦСКА да не би да не са трошили седалки? Да не би да не запалиха трибуните на стадион "Георги Аспарухов? Феновете на Ботев и Берое не се ли биха помежду си? А тези на Спартак (Вн)? А тези на Локо (Пд)? Може би само Литекс не са се проявили. Но за тях е нормално. Щото са 50 човека на кръст и нямат смелост. Иначе са си същите. Говоря за оня процент от вандали, а не за основната публика.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 11:01 
Драскач
Аватар

Добрев в прав, идиоти има навсякъде, особено тук в България, където идиотията е една от основните отличителни черти на нацията. Събери достатъчно много идиоти на едно място (понякога и двама стигат) и ето ти проблем

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007, 11:17 
Вазов
Аватар

Купата е синя, калъфката оранжева.. Честит златен дубъл на всички левскари!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Супердербито на българския футбол Литекс - Левски в събота

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Спорт

Бeтон

54

2241

18 Сеп 2007, 12:53

gusto_maina Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Велик ден за Левски и Литекс

в Спорт

DobreFF

7

930