Дата и час: 20 Яну 2026, 02:47

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 09:32 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Доста богато въображение трябва да имаш, за да ги "чуеш" тези скрити послания :roll:
Но хайде, ако е само за купона... Виж, друго е когато разни религиозни фанатици започнат да пропагандират срещу любимата ти музика, понеже "криела послания от Сатаната" :lol: И у нас имаше подобен случай, когато преди няколко години разконспирираха Слави Трифонов и група PIF :lol:
(Сега се сещам, че обърнатият текст на ПИФ беше наистина страшничък :? )

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 09:38 
Паисий
Аватар

старо, но златно.

и, Циндиле, специално за Стеъруей според мен си се чува. може би защото ми се иска една от най-ангелските песни в музиката да съдържа в себе си и нещо толкова зло. Малко на чалга избива това съждение, знам.

А от българските - имаше на Контрол също разни ривърсд, за ПИФ вече казахте... Даже на Остава мисля, че бях засичал. Но оня сайт е затворен, някой ако може да изрови, за мен лично ще е интересно.

Fcuk you, I won't do what you tell me

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 09:43 
Легендарен флуудър

Darksorrow написа:
Но оня сайт е затворен, някой ако може да изрови, за мен лично ще е интересно.

Да, и аз го потърсих, но са го свалили :lol:

Стрийт Спирит, не помня коя беше песента на ПИФ, но със сигурност не беше оная за колелото :lol: А обърнатият текст беше наистина... сатанински зловещ :shock: Отдавна я четох тази статия и почти нищо не помня (пък и там нямаше качено аудио), но имаше нещо като "Вървя, вървя нагоре в планината ...по пътеката на черния козел" :shock: Бе нек'ви ей такива работи :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 13:01 
Стенограф
Аватар

ами това са пълни глупости. чуйте ги наопаки без да четете предполагаемите обратни лирики - нищо. когато вече са ти написани думите, може и да ти се зачуе, защото вече ти е манипулирано съзнанието. евтин номер. само пинк флойд си е така ама то си е нарочно

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 13:20 
Легендарен флуудър

Darksorrow написа:
и, Циндиле, специално за Стеъруей според мен си се чува. може би защото ми се иска една от най-ангелските песни в музиката да съдържа в себе си и нещо толкова зло. Малко на чалга избива това съждение, знам.

Съгласен :) Скритото послание в "Stairway to Heaven" е наистина доста разбираемо и което е по интересно - доста дълго и въпреки това смислено. А толкова красива песен с толкова зловещо послание си е тръпка отвсякъде :P
Всички останали примери ми се струват наивни и пресилени... Да не говорим, че в повечето от тях става въпрос за не повече от две-три думи ("I am Satan", "I shot John Lennon"...), което увеличава шанса да се получи подобно навързване на срички, уж с някакъв умисъл :)
Най-малкото - сещате се за ония думички и изрази, наричани палиндроми - четени и в двете посоки, те дават едно и също нещо. Е, мисълта ми е, че колкото по-кратки са те, толкова по-лесно е да се откриват. КАК, КАПАК, ПОП, ВЪВ... Я ми кажете някой с 20 букви обаче :)
Та така и тук. Чиста проба случайност :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 13:31 
Стенограф
Аватар

освен това дори и да има такова, в никакъв случай не може да повлияе на човек, съзнанието ни не асимилира думи отзад-напред

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 13:31 
gatekeeper
Аватар

На Pink Floyd се разбира адски добре. На ELO също. Даже си мисля, че са правени целенасочено...

останалите...ъм...просто случайност?!:) Особено т'фа с Yoko Ono- I shot Jogn Lennon, както и Jim Morrison- I am Satan. Иска им се на някои хора...
:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 13:52 
Artificial Love
Аватар

Търсят по вола теле, мисля си аз. Аман от конспирации за световното господство.
В "Българския портал за конспирации, уфология и мистика" (муахахахаха) има близо 20 страници тема по въпроса. цък
На мен ми се струват, айде не пълни глупости, ама много близо до тях. От такива скрити послания, масоните и сатанистите сигурно и един почивен ден нямат, горките. Тиха революция, един вид.
Абе всичко е разработка на военните. Защо спряха "Мелодия на годината"? :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 13:56 
Artificial Love
Аватар

begemot_ написа:
освен това дори и да има такова, в никакъв случай не може да повлияе на човек, съзнанието ни не асимилира думи отзад-напред

Някъде бях чела, че ъндър-съзнанието ни поема информация, дори когато е написана отзад-напред или е завоалирана измежду друго инфо. Уж заради това "скритите послания" и 25-тия кадър били толкова страховити

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 14:01 
Стенограф
Аватар

да ми изяснят молекулните механизми на поемането на информация отзад-напред и ще повярвам. авторитетни източници нали

а ето ви да се посмеете

http://www.imadrugpat.org/music.htm наистина си заслужава
:laughing3:

ето малък откъс "Невъзможно е в течение на продължително време да си потопен под въздействието на рока и да не получиш дълбока психо-емоционална травма. "

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 14:24 
Artificial Love
Аватар

begemot_, и идея си нямам от начините :) Пак беше писано в статия за скритите послания.
Колкото до тази статия, освен едната камара глупости, които бих могла да подмина, ето това -
Цитат:
Да се противопоставите на сатанинското влияние може само със силата на Христос. Чрез мистически въздействия върху материалните средства на антихриста не може да се въздейства. Каквито и външни действия да се предприемат, каквито и усилия в борбата с невидимия враг да се прилагат, ако не сме облечени в бронята на православната вяра – всичките наши усилия биха били напразни.

В рамките на обществения живот би могло да се отбележи връзката на дълбоко установената традиция, установена в нашия народ към православие – сигурна основа на светогледа на съвременния човек.

ме разсмя искрено. Не сатанизъм, а християнство. Не една манипулативна религия, а друга. Бе глупости. Нека се забавляват хората. Дори и да "има нещо гнило", дори наистина да целяха някаква власт по този начин, тези, които го правят, нямаше да допуснат да се разбере, си мисля аз. А сега всяко хлапенце с компютър се мисли, че може да влезе в матрицата.
Хем ми е смешно, хем малко тъжно....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 15:02 
Легендарен флуудър

Което пък ме подсеща за друга една случка, горе-долу по темата...
Седя си аз една неделна сутрин в креслото, цъкам каналите и по едно време засичам някакво предаване по (иначе толкова уважаваната от мен) телевизия 7 Дни. Няк'во момиче на видима възраст 27-28 години (не първа младост, ама ставаше... така де... много симпатично момиче :P ) се обяснява нещо:

"...и тогава с благословията на Бог аз се избавих от злите сили в мен... мрън-мрън... Милостивият Господ помогна и на моя съпруг... - в този момент камерата се насочи към няк'ъв пич на същата възраст - ...да прогони Сатаната, който го манипулираше чрез музиката на Нирвана и Металика..."

Е, не!! :shock: Като го чух това и щях да си падна на тила от смЕх :lol: :lol:
Как пък от всичките групи, поклонници на Сатанаил, баш на Нирвана и Металика се спряха :P :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 15:05 
gatekeeper
Аватар

Забрави за рока,
щото ставаш враг на обществото.
В тази музика е злото,
по-добре играй на тото

Из летописите на пророците "Нови Цветя". Прочетено назад, това е "Ятевц Ивон"- древен продавач на понички според сатанинското евангелие... Има ли скрит замисъл тук, според вас?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 15:42 
Гутенберг
Аватар

begemot_ написа:
а ето ви да се посмеете

http://www.imadrugpat.org/music.htm наистина си заслужава
:laughing3:

Благодаря :)

"...а групата Пинк Флойд е съумяла да разруши мост в Шотландия. На същия този състав принадлежи и още едно документално засвидетелствувано постижение – концертът на открито е създал условия, че в съседното езеро изплувала рибата на повърхността. "

Пинк Флойд издавили рибата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007, 18:35 
Стенограф
Аватар

eeй я кажете някоя програма за обръщане на музика да го направя на някоя чалга :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща