Дата и час: 17 Яну 2026, 08:27

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Май 2007, 17:04 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
feky написа:
Аз също съм много доволен от ФФ . Всяка седница са организирани някакви семинари и срещи. Може да се каже, че често идват западни преподаватели и всякакви други гост-лектори . Базата е добра, има повече от 1 PC зали, които са на разположение на студентите почти по всяко време . :D Имаме си на партера нарисувана беседа на Платон

Все едно аз съм го писала... ама преди 3 години. :) Ентусиазма и задоволството са напълно естествени, особено след една тежка кандидатстудентска кампания, когато си се добрал до мечтаната специалност. Постепенно обаче многото хвърлен труд и големите ти очаквания започват да се разминават с реалността. Приличната база (по която също има какво оше да се желае), гост-лекторите и наличните компютри определено не могат да компенсират недъгъвата кредитна система, нескопосаните и остарели учебни програми, както и липсата на мотивация у преподавателите, която пък доста бързо се предава и на голяма част от студентите...:(

И все пак образованието във ФФ си е голямо предизвикателство... Намират се млади и готини ентусиасти, които с акъла и ината си се опитват да случват нещата и лека-полека да реформират този архаично действаш факултет. Отвереме-навреме получават съдействие и "отгоре". Така че освен малко теория, тези които искат могат да се научат да борят статуквото... стига да имат смелост! :)

Моля да ме извините за дългия пост, просто искам да пожелая на бъдещите студенти наистина да бъдат в позицията да изискват качествено образование, защото отличната диплома, която ще получат, може много да се разминава с реално придобитите знания.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Лятна сесия за 4 курс Философски факултет - кога започва?

в Студенти - АРХИВ

Insight

0

579

15 Май 2006, 20:51

Insight Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Кога се избира декан на Философски Факултет?

в ФФ

Merry-go-round

10

980

06 Яну 2008, 01:37

camel Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Факултетен студентски съвет на Философски факултет

в Новини ФФ

camel

1

1138

07 Яну 2008, 11:15

A-C-A-B Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Философски факултет, специалност психология!!!!

в Студенти - общ форум

snejno_bebe

10

568

02 Окт 2006, 21:36

Mjumli4ka Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Преподаватели във Философски факултет

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в ФФ

yolina

38

3706