Дата и час: 03 Апр 2026, 01:17

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 514 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2007, 23:39 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Male . neeeee, 4.50 shte imam...bahti ujasa e chestno, sq ne znam kak shte ucha po istoriq i literatura za mesec i neshto..tolkova material... EBASIIIII. No kato pogledna ot drugata strana, temata za Karavelov ne sam q chel izobshto i karah malko na obshta kultura, tai che moje i da da ne e chak tolkova losho. 200 choveka pred men :)) brei kakva klasa
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 03:27 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
М.Стоева написа:
Нека ти кажа за его мой човек. Падна се една (ако не и най) страхотна тема за мен. Написах 23 страници. Тема, на която нямам пропуск по-голям от няколко доуточнителни изречения, нямам фактологически грешки, нито съм сбъркал имена.Биографиите, хронологията-всичко ми е на 6. Покрил съм изискванията на темата от-до. Проверих си всичко след това. За мен оценката ми е 5,50+. За проверяващите работата ми е за 4,88. Тази оценка за момче е хубава, с нея ако бала не се вдигне най-вероятно влизам там където искам. Не очаквах такава оценка, никога...Ядосан съм, изнервен съм. Било то от правописни грешки, от неподходящ изказ, знам ли...или може би е влязла в действие прословутата формулировка "дай да ги клъцнем на предварителния, та да се явяват на истинския отново", наистина не знам. Знам само, че има близо 60% двойки. Знам също, че има 95 (деведесет и пет) момчета от 1500, които имат оценка по-голяма от моята. Това е смешно. Не говори добре нито за кандидатите, нито за проверяващите. Може би критерият е безбожен и проверяващите са прекалено субективни, може би прекалено малко хора се готвят както трябва. Аз лично мисля, че е повече от второто, примесено и с първото, лично мнение. Каквото такова. Оптимист съм, максималист съм...но в случая се примирявам. Примирявам се, сядам да уча и гледам напред. Нещата ще се подредят. "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще" :)
Така че бъди доволен и не говори за его и очаквания, защото в твоя случай те са единствено погъделичкани, но не и разбити. Не и разбити...повярвай ми.

С една приятелка ходих на предварителния.
Ходим при една и съща учителка,кой какво е писал в темата си с точност не знам,но оценките ни са над 5,50 различават се с 13 стотни едната от другата.Учили сме едно и също от една и съща тема,написали сме горе-долу едно и също и са ни оценили с равни оценки.
Писали сме по двайсетина страници,но според мен това близко оценяване не говори за субективизъм.Съвсем друго щеше да е,ако бяхме с 1 единица разлика и бяхме писали едно и също.
И впрочем дори да имам висока оценка не съм седял повече от 3,максимум 4-5 часа на ден да уча(това беше само последните 2-3 седмици),а преди това я седна,я не.Значи и аз не съм от хората,които учат както трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 07:31 
impossible is nothing
Аватар

М.Стоева написа:

Нека ти кажа за его мой човек. Падна се една (ако не и най) страхотна тема за мен. Написах 23 страници. Тема, на която нямам пропуск по-голям от няколко доуточнителни изречения, нямам фактологически грешки, нито съм сбъркал имена.Биографиите, хронологията-всичко ми е на 6. Покрил съм изискванията на темата от-до. Проверих си всичко след това. За мен оценката ми е 5,50+. За проверяващите работата ми е за 4,88. Тази оценка за момче е хубава, с нея ако бала не се вдигне най-вероятно влизам там където искам. Не очаквах такава оценка, никога...Ядосан съм, изнервен съм. Било то от правописни грешки, от неподходящ изказ, знам ли...или може би е влязла в действие прословутата формулировка "дай да ги клъцнем на предварителния, та да се явяват на истинския отново", наистина не знам. Знам само, че има близо 60% двойки. Знам също, че има 95 (деведесет и пет) момчета от 1500, които имат оценка по-голяма от моята. Това е смешно. Не говори добре нито за кандидатите, нито за проверяващите. Може би критерият е безбожен и проверяващите са прекалено субективни, може би прекалено малко хора се готвят както трябва. Аз лично мисля, че е повече от второто, примесено и с първото, лично мнение. Каквото такова. Оптимист съм, максималист съм...но в случая се примирявам. Примирявам се, сядам да уча и гледам напред. Нещата ще се подредят. "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще" :)
Така че бъди доволен и не говори за его и очаквания, защото в твоя случай те са единствено погъделичкани, но не и разбити. Не и разбити...повярвай ми.

Единственото, което мога да ти кажа ако наистина си написал "всичко", е , че не четеш от правилните учебници! :lol: ... или просто си случил на калпав асистент!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 07:41 
Пишеща машина
Аватар

Абе вие хора, някога да сте се поинтересували как стоят нещата с проверяващите?!!?!!?

Темата минава, през един ......... после през 2ри проверяващ и те пишат оценките си НЕЗАВИСИМО един от друг.......След това, се сравняват резултатите, и ако оценката е с разлика по-голяма от 0.50 стотни отива на арбитър! Това е направено с цел да няма едностранно решение, относно резултата на даден кандидат.

И не знам защо, почвате.........Перфектна тема пък имам 4 .... аз си я оценявах за 7.......... Това вие за колко си е оценявате, няма значение....важно е какво пише в персоналното в инфо.

Не винете никой друг освен вас самите!

Хайде и успех :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 09:24 
Легендарен флуудър

Е, тва е приказка! :lol: Ако вие много разбирахте, щяхте да оценявате, а не да ви изпитват. А се оказва, че има и доста хора, които разбират - личи им по оценките! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 12:53 
От дъжд на вятър
Аватар

оф айде да излизат и по математика вече :roll: че и ние да се отчаяме

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 13:04 
В началото бе словото

някой знае ли кога ще може да си видим работите?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 13:13 
Плиний Стари
Аватар

И аз това искам да знам...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 13:21 
В началото бе словото

liq написа:
оф айде да излизат и по математика вече :roll: че и ние да се отчаяме

и аз се надявам да излязат възможно най-скоро 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 14:35 
В началото бе словото

има светлина в тунела. днес ходих до у4ебен отдел и питах за ориентировъ4на дата. УТРЕ Е ГОЛЕМИЯТ ДЕН ЗА НАС МАТЕМАТИЦИТЕ!
НЕ МОГА ДА ПОТВЪРДЯ НА 100 %, НО ТОВА МИ КАЗАХА! дано срамът да не е голям :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 14:38 
От дъжд на вятър
Аватар

eeeee значи да не ги чакаме днес :( ми нз за вас но аз се олях :cry: но все пак ако имам 5 няма да е 4ак толкова голям позор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 14:39 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Работите вече са извозени до Ректората :D 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 14:41 
От дъжд на вятър
Аватар

и какво означава това че днес ще знаем???? не , че утре ще знаем - не се знае :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 14:42 
В началото бе словото

liq ти за каква специалност? ина4е и аз се моля за 5,но сигурно реалността е друга

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007, 14:44 
Пишете, о, братя
Аватар

С оглед на това което съм написал и аз се моля за 5 :lol: Дано на другите 2 изпита не съм такава паника

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 514 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Дата на предварителните изпити тази година.

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

emkoles

4

1062

02 Фев 2013, 13:21

Ruby Rose Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос относно предварителните кандидатстудентски изпити...

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

Richard B. Riddick

15

4151

17 Яну 2007, 19:42

vasko Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценките от предварителните изпити зачитат ли се при кандида

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

afrodita_f

19

2771

15 Апр 2007, 19:31

afrodita_f Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Дати на предварителните изпити по математика

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в КСК 2007-08

amiliaasdf

35

3972

01 Яну 1970, 02:00

Гост Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Относно предварителните и редовните изпити.

в КСК 2010-2011

neber

7

402

19 Май 2010, 10:46

morfei Преглежда последните мнения