явор написа:
Бeтон, едва ли е станало с фалшиви лични!!!
Гарантирам ти, че във виас едни така направиха. Разказаха ми го. Няма да казвам имена. Картата видях. Абсолютна имитация, различима от спътник в геостационарната орбита. Но който не е видял от 30 см, не е видял.
Page_B написа:
Да.. и най-страшното е, че след всичко, казано до тук, трябва да имаме стимул да учим!!! Да, мразя мързеливите хора, обичам да уча и после ми е много приятно, когато усилията ми са възнаградени... Но когато се сетя за такива хора ми се убива цялото желание

О не. Никак не ми се убива желанието. Каквото покажа и ми се върне, безценно. Ако има резитби при проверяване... това ми стъжнява живота. Иначе онея кретенчета са ми безинтересни. Винаги може да се разбере кой, кой е.

въпреки самочуствието им.
Дотук съм видял само един достоен начин за преписване. Всичко друго, каквото съм чул е било измислено от смотаняци - подмяни на теми, хендс фрита, фалшиви карти... курвенски истории.
Подсказване със солети. Е такова нещо е за уважение. Двама сядат един зад друг. Отпреде оня подрежда сорс кода от солетите в зависимост дали солетката е къса, дълга, подсолена, недосолена, запечена, недопечена, двойна, единична... отзаде оня интерпретира кода и пише. И примерно като си имат означение за номерата на задачите, за точката А, за перпендикуляр и за срещулежаща страна, отпреде оня прави програмата за спускане на перпендикуляр от А към срещулежащата страна. Отзаде оня компилира, билдва кода и го екзекутва на листа. Но това са само маркирани моменти, а не мо та мо да се подсказва. Това е нещо оригинално. А не некви ташаци да седят като чувал с картофи и да чакат некой да им звънне по телефона без да са положили грам труд преди това.
Докато при онея със солетите се наблюдава development and environment