Дата и час: 19 Яну 2026, 21:36

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007, 23:21 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Без да се обиждат някои хора (обръщам се най-вече към Бетон) , но много хора вече не са на мнение,че СУ е най-добрият ВУЗ в България . Наистина съм очарована от обичта ти към този университет,но не мога да се съглася с теб.Вярно е,че има най-дългогодишна история,че много велики българи за завършили именно СУ и т.н и т.н.,но има и други университети в БГ,които могат да се мерят със СУ.Това си е лично мое мнение разбира се.Не искам да обременявам никого с него.Ако ме приемат в УНСС и СУ и трябва да избирам....честно казано не съм убедена,че ще избера СУ.

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2007, 09:44 
От дъжд на вятър

Всичко зависи от това какви са желанията ти, тази година имаше доста хора на предварителния по биология, заради откриването на МФ, и то не заради самия СУ, а заради още едната възможност която им се предоставя за така желаната медицина където се влиза най- трудно. За съжаление с тези 15 места надеждите ни умряха, още преди да излязат резултатите, оказа че в МУ имаме по големи шансове!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2007, 10:31 
От дъжд на вятър
Аватар

BB написа:
Всичко зависи от това какви са желанията ти, тази година имаше доста хора на предварителния по биология, заради откриването на МФ, и то не заради самия СУ, а заради още едната възможност която им се предоставя за така желаната медицина където се влиза най- трудно. За съжаление с тези 15 места надеждите ни умряха, още преди да излязат резултатите, оказа че в МУ имаме по големи шансове!

Местата са повече сигурен съм.Фактът ,че тази информация не е качена на сайта на СУ все още е достатъчен аргумент,мисля :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 12:10 
Легендарен флуудър

marinela_koleva написа:
Ако ме приемат в УНСС и СУ и трябва да избирам....честно казано не съм убедена,че ще избера СУ.

Гроздето е кисело.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 12:15 
В началото бе словото
Аватар

Joker написа:
marinela_koleva написа:
Ако ме приемат в УНСС и СУ и трябва да избирам....честно казано не съм убедена,че ще избера СУ.

Какво искаш да кажеш с това ? :roll:

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 12:18 
Легендарен флуудър

Има една басня за лисицата и гроздето, но е доста дълга, за да я припомням точно сега. Това бих казал и на доста други в този раздел...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 13:50 
В началото бе словото
Аватар

marinela_koleva написа:
Joker написа:
marinela_koleva написа:

:shock: :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 14:00 
В началото бе словото
Аватар

Maleficus написа:
marinela_koleva написа:
Joker написа:
marinela_koleva написа:

:shock: :?

Какво ? Да не съм длъжна да мога да чета мислите на всеки ? :x

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 14:02 
В началото бе словото
Аватар

Joker написа:
Има една басня за лисицата и гроздето, но е доста дълга, за да я припомням точно сега. Това бих казал и на доста други в този раздел...

Относно баснята-знам я.Но не се сетих в първия момент какво имаш предвид с това изказване.И не мога да разбера хора,които твърдо си държат на теорията,че е най-добре да учиш в СУ.Е,може и така да е,но има различни хора с различни предпочитания и не виждам нищо лошо в това да не бъда на твоето мнение.Вярно,кандидатствам и в СУ.Няма да е лошо ако ме приемат,но има време до края на изпитите,когато ще трябва да направя окончателен избор :)

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 14:04 
Легендарен флуудър

Изглежда не си съвсем искрена, щом пишеш точно в този форум. В противен случай би писала във форума на предпочитаното от теб уни... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 14:11 
В началото бе словото
Аватар

"Вярно,кандидатствам и в СУ.Няма да е лошо ако ме приемат,но има време до края на изпитите,когато ще трябва да направя окончателен избор "

Напълно искрена съм и пиша във този форум,защото все пак СУ е една от алтернативите ми.Просто ми е интересно да гледам как човек като изрази различно от общоприетото мнение веднага се започва с нападките.Не съм казала,че не искам в СУ.По-горе представих просто хипотетична ситуация.Споменах също и че има време до оконачателния ми избор ;)

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 14:16 
Легендарен флуудър

Успех с избора и с кандидатстудентските изпити преди това...
С риск да се повторя, аз исках само едно нещо на едно място, кандидатствах и влезох... Сега се кефя, защото уча точно това, което искам и е както искам. Дано и това да работя... Ще ми плащат, за да си упражнявам хобито! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 14:18 
В началото бе словото
Аватар

Дано да се реализираш както желаеш.И мерси за пожеланието за успех.Между другото ти с каква специалност си в СУ ? :D

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 20:13 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
marinela_koleva написа:
Без да се обиждат някои хора (обръщам се най-вече към Бетон) , но много хора вече не са на мнение,че СУ е най-добрият ВУЗ в България.

Да, тези които не могат да го оценят.

Какво искате да разказвам на това место?
Че вчера на Общото събрание три минути ръкопляскахме прави за Декана и зам. деканите на факултета ни и нямахме намерение да спрем. Просълзявайки се, ни направиха жестове да попритихнем.
Че преподаватели си говорят със студенти като с равни, все едно са първи другарчета от детските години. Че за едно междучасие не мога да сляза и да се кача, защото познатите ми са толкова много, и само с едно "здрасти, как си", 15-те минути минават. Че да съм на страхотна лекция на стойностен преподавател, за мен е чест и още и още...

Но това са Висши неща и е нормално не всеки да ги оцени и да прави сравнения по разни други низши критерии, защото само те фигурират в главата му и се ръководи от тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007, 23:13 
В началото бе словото
Аватар

Бeтон написа:
marinela_koleva написа:
Без да се обиждат някои хора (обръщам се най-вече към Бетон) , но много хора вече не са на мнение,че СУ е най-добрият ВУЗ в България.

Да, тези които не могат да го оценят.

Какво искате да разказвам на това место?
Че вчера на Общото събрание три минути ръкопляскахме прави за Декана и зам. деканите на факултета ни и нямахме намерение да спрем. Просълзявайки се, ни направиха жестове да попритихнем.
Че преподаватели си говорят със студенти като с равни, все едно са първи другарчета от детските години. Че за едно междучасие не мога да сляза и да се кача, защото познатите ми са толкова много, и само с едно "здрасти, как си", 15-те минути минават. Че да съм на страхотна лекция на стойностен преподавател, за мен е чест и още и още...

Но това са Висши неща и е нормално не всеки да ги оцени и да прави сравнения по разни други низши критерии, защото само те фигурират в главата му и се ръководи от тях.

Тези неща наистина не ги знаех,предполагам,че и не само аз...Все пак ти си в този университет,а ние тази година кандидатстваме.Преполагам знаеш,че за всичко можеш да чуеш разнородни мнения,в това число е и СУ.Естествено всичко зависи и от самия теб.Ти я явно си се уредил добре,завързал си много запознанства,приятелства(както с колеги,така и с преподаватели),но съм сигурна,че не всеки студент може да се похвали със същото.Благодаря за мнението.Всяка информация ми помага да добия по-ясна представа.Все пак човек се учи,докато е жив...Винаги има какво ново да научиш ;)

--- Бъртранд Ръсел ---

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща