Дата и час: 03 Апр 2026, 19:32

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 14:30 
Летописец Виртуоз
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Nikince написа:
Видимо притеснени, около 15 албански репортери се приближиха към него (Христо Стоичков). Единият се опита да говори с Ицо на италиански, но носителят на "Златната топка" го отряза: "Само на български!" Албанците смутено обикаляха наоколо и накрая се примолиха на пресаташето на ЦСКА Владимир Рупов за съдействие. Той отиде при Стоичков, обясни му ситуацията и Ицо благосклонно каза: "Айде, давай." Албанците веднага се струпаха около него и започнаха да го щракат с камери и фотоапарати. След няколкоминутно неловко мълчание и Ицо подкани албанците: "Айде бе, цървули, питайте."

:shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Hm
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 21:09 
В началото бе словото
Аватар

Абе яка тема. Само да направя една поправка на Новата Треска ( преведох ти името щот съм на кирилица и не ми се сменяше езикът)Тук ще те цитирам:Бисери на Венци Стефанов, президент на най-стария роден клуб, който от 97-а година насам е првърнат във фирма на Дебелия... Ето:
И моята поправка:
Най-старият футболен отбор в България не се управлява от Венци Стефанов, а от една друга гротеска - Димитър Христолов. А отборът е БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

http://www.footballbg.net/bg/ Ей тука има мноо добри.

Последна промяна pity86 на 05 Юни 2007, 21:28, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Hm
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 21:15 
Пишеща машина
Аватар

pity86 написа:
Абе яка тема. Само да направя една поправка на Новата Треска ( преведох ти името щот съм на кирилица и не ми се смняше езикът)Тук ще те цитирам:Бисери на Венци Стефанов, президент на най-стария роден клуб, който от 97-а година насам е првърнат във фирма на Дебелия... Ето:
И моята поправка:
Най-старият футболен отбор в България не се управлява от Венци Стефанов, а от една друга гротеска - Димитър Христолов. А отборът е БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

БОТЕВ ФОР ЕВЪР !!!!!!!!!!!!!!!
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 22:18 
Летящите Пръсти
Аватар

pity86 написа:

Не ме карай да падам от стола от смях! :lol: :lol: :lol:
Това вероятно е виц!?
И как ти дойде това "проникновение", това "прозрение", невероятното умозаключение, че сте "най-стария роден клуб"?
Ха, та вашия учредителен протокол е от 1929 година, все още се пази копие в Народната библиотека.

Това, че на гербчето ви пише 1912 нищо не значи. Има клуб "Черноморец-919", но той не e създаден през 919 година, както можеш да се досетиш.

Нещо повече, приятелю, за да бъдем педантично точни, ще ти кажа, че "Славия" не е стария роден клуб въобще, а е най-стария съществуващ такъв, предшестван само от "Спортклуб" (София).

И за да си послужа с реални аргументи, каквито ти не притежаваш, ще ти покажа копие от протокола (оригинала също се пази в Народната библиотека, дата: 10 април 1913 година)

И моля те, не се изказвай неподготвен, ами по-добре прочети някоя друга книжка за историята на футбола в България. Убеден съм, че ще извадя повече информация за любимия ти клуб, от колкото теб. :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007, 22:27 
Пишеща машина
Аватар

FeverNew написа:
pity86 написа:

Не ме карай да падам от стола от смях! :lol: :lol: :lol:
Това вероятно е виц!?
И как ти дойде това "проникновение", това "прозрение", невероятното умозаключение, че сте "най-стария роден клуб"?
Ха, та вашия учредителен протокол е от 1929 година, все още се пази копие в Народната библиотека.

Това, че на гербчето ви пише 1912 нищо не значи. Има клуб "Черноморец-919", но той не e създаден през 919 година, както можеш да се досетиш.

Нещо повече, приятелю, за да бъдем педантично точни, ще ти кажа, че "Славия" не е стария роден клуб въобще, а е най-стария съществуващ такъв, предшестван само от "Спортклуб" (София).

И за да си послужа с реални аргументи, каквито ти не притежаваш, ще ти покажа копие от протокола (оригинала също се пази в Народната библиотека, дата: 10 април 1913 година)

И моля те, не се изказвай неподготвен, ами по-добре прочети някоя друга книжка за историята на футбола в България. Убеден съм, че ще извадя повече информация за любимия ти клуб, от колкото теб. :wink:

Изображение

ПФК “Ботев 1912 Пловдив” АД е учреден на 12 март 1912 година от група ученици от тогавашната Мъжка гимназия “Княз Александър Батенберг” под формата на Въздържателно спортно дружество ...............

Учредителното писмо........ е закачено на на почетната стена на стадион Ботев..... ;) Съжалявам,че в момента нямам снимки да ти покажа...... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 08:14 
Пишеща машина
Аватар

FeverNew написа:
Убеден съм, че ще извадя повече информация за любимия ти клуб, от колкото теб. :wink:

А аз не съм убеден,защото момчето го познавам и е добре начетен фен.
Мразя футболните архиви,..... му.И този вид спорове също..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 11:28 
В началото бе словото
Аватар

Първо , не съм бог да ми се молиш. Второ ако исакш може и на 11 март 1912 да са създали Славия или който и да е друг смешен отбор , само и само да е преди Ботев. Трето , пиши с по-малко правописни грешки. Четвърто , 919 няма нищо общо с годината на създаване . То е нещо като част от името на клуба. А Славия и Ботев са си Славия и Ботев , а не Славия 1913 или Ботев 1912. Пето- все още не съм ти приятел. Шесто - не дей да правиш изказвания за това какво имам и какво нямам, защото изобщо не знаеш дали наистина нямам. И накрая ето ти един пример за феърплей , с който ще се опитам да сложа точка на този безсмислен спор. http://botev1912.com/comments/comment479.htm Обърни внимание на картинката , върху която присъства емблемата на Славия. 8) Все пак темата на тази дискусия беше за забавни лафчета, а не за некви такива спорове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 13:19 
Летящите Пръсти
Аватар

pity86 написа:
Първо , не съм бог да ми се молиш.

Не съм ти се молил, не се моля на никой, дори на бог.

pity86 написа:
Трето , пиши с по-малко правописни грешки.

Е, това беше върхът.
Факт е, че съм сгрешил един-два пълни/кратки члена.
Запознат ли си с правилната употреба или въобще употреба на т.нар. "кавички"?
Да ти е известно, че се пише "Ботев", "Славия", "Левски"?

Една смешна снимка, която малко да разведри атмосферата 8)

Изображение
---

Както и да е,
Цитат:
Все пак темата на тази дискусия беше за забавни лафчета, а не за некви такива спорове.

Тук съм съгласен с теб. Напълно.

Цитат:
Мразя футболните архиви,..... му.И този вид спорове също..

Сега и малко феърплей.
Аз също не искам това да се превръща в глупав спор, искам да поздравя публиката на "Ботев" за това, че винаги, когато са гостували на нашия стадион, са се държали що-горе културно - рядко ни псуват, а си пеят песни за отбора. Нещо, което не мога да кажа за селяците от "Локомотив" (Пловдив). Те такива животни няма.

Енд.

Последна промяна FeverNew на 06 Юни 2007, 14:08, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 13:50 
Пишеща машина
Аватар

FeverNew написа:
Аз също не искам това да се превръща в глупав спор, искам да поздравя публиката на "Ботев" за това, че винаги, когато са гостували на нашия стадион, са се държали що-горе културно - рядко ни псуват, а си пеят песни за отбора. Нещо, което не мога да кажа за селяците от "Локомотив" (Пловдив). Те такива животни няма.

Енд.

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Така е наистина !!!!!!!!!

Пък и факт е ...че феновете на Локо, до голяма степен са от малцинството, което изцяло обяснява поведението им.

И все пак................ доста поизбягахме от темата ми се струва ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 15:14 
В началото бе словото
Аватар

Мда тва за песните си е напълно вярно. Аз като съм ходил на мачове на Левски или Цска срещу някой друг отбор пак съм чувал : "Кур за Левски" или "Бий чорбата по главата" . На мач на националния отбор също съм бил свидетел как левскарите си пеят за тях си нещо, а и локомотовците са праили същото. Аз лично в евротурнирите съм бил и на мачове и на ЦСКА и на Левски и ми е било тъпо , когато те почват да пеят срещу отбор, който даже не е и на терена. На мачовете със Славия в София си пея наще си песни . Седя си в клетаката и така. Никога не съм бил на мач или поне не помня, в който нашета публика да започне да пее примерно нещо срещу неприсъстващи на терена отбори, да кажем срещу Левски или Локо. Винаги има по някоя закачка с публиката на другия отбор , но това е нормално. Като цяло Ботев си има своя хореография и целта е да покажем това , което умееем най-добре - да подкрепяме любимия отбор.
И както трябва да става , всеки изказа своето мнение и всички отново седнаха на една маса , защото така се прави между културните хора :) Весело лято на всички и дано есента да има нови футболни емоции , с които да запълваме форумите като тези.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007, 18:39 
Летящите Пръсти
Аватар

Сателит за Турция на Герена препоръча да бъде монтиран президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

"Тази година ще гледам само Бундеслигата, Славия ще има минимум трима играчи там (б.р. - Чавдар Янков, Благой Георгиев и Димитър Рангелов). А Батков и Сираков могат да си купят нови сателитни антени, за да гледат Коджаели, Денизли и Генчлербирлиги."

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007, 21:00 
Драскач
Аватар

хаха тва днеска го четох култово е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2007, 23:03 
Живее, за да пише
Аватар

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007, 21:06 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Това е виц, ама е интересен

Николай Гигов и Иво Тонев гледат концерт на Depeche Mode по телевизията. След края на концерта, Гигов коментира с Тонев:
-Страшен концерт, ама само не казаха, чий е този стадион. Никога не съм го виждал.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2007, 01:54 
Пишете, о, братя
Аватар

1. "Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено, ще пуснем лампите."

2. "Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите." (коментар за бившия играч на Нафтекс Момчил Желев)

3. "Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)

Автор: Димитър Пенев :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Интересни изказвания ...

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в СтФ

TheKiro

20

3389

21 Мар 2011, 13:26

steamer Преглежда последните мнения