Бeтон написа:
Естествено, че не си достойна! Въпрос е на самосъзнание!
Като ше възхваляваш тоя измисления "нов" да не пиша цялото му име, че ще ми отнеме време, там отивай, както си си решила принципно
Девойчета, за там сте...
aHu написа:
... което наистина ме Учуди, незнам, дано ме приемат и пожелавам успех на другите
aHu написа:
...(даже и тогава не е сигУрно), ...
Вижте сега,първо niik не ме поставяй под общ знаменател с когото и да било,тъй като не поемам отговорност за чуждите правописни грешки

.А ако аз съм допуснала такива-о'к-ще го приема

.И второ,Бетон-от многото прочетени твои изказвания във форума съм забелязала,че ти наистина обожаваш уни-то,в което учиш или което си посещавал на времето (sorry, ама не те познавам и не знам възрастта ти).Знам само,че човек трябва да уважава избора на останалите,та дори и те да са непознати за него хора.И ако на теб НБУ не ти вдъхва и капка доверие и респект-можеш така да се изразиш като човек,а не да нападаш останалите и да вмъкваш по някоя и друга пропита от ирония фраза...просто не си прав-аз съм на 18 години,а ти със сигурност си по-възрастен от мен и мисля,че е жалко да ме нападаш,защото ако по този начин се опитваш да докажеш пред някого или пред теб самия колко си интелигентен,бързо и адекватно мислещ....някак си не не виждам в начина,по който го правиш нищо редно.А относно достойнството-позволи на нас,"недостойните",да направим сами този избор къде да учим.Аз се готвя стабилно и за СУ-не изключвам този университет като вариант в никакъв случай(особено за магистратура и евентуално второ висше),просто за мен НБУ не е по-назад в класацията.Надявам се,да спрете с нападките и то не защото не търпя конструктивна критика,а защото не определям тази като такава...