Търговецът на кристал написа:
Такаааам... Първо, да кажа на кака Фреджайл, че и аз така като lo_flo си имах идея за първата специалност, в моя случай - английска филология, защото литературата я бях отписала генерално. То пък стана така, че Смирненски и Любо Стойков (основно първият) ме избраха. Така че, деца, няма лошо в сметките, само знайте, че трябва да имате и резервни варианти - заради кръчмаря, сеш'те се.
За втората специалност. Ако изключим всички филологии, в общи линии остават всички специалности от Философски факултет, където даже май ще си с приоритет, защото евентуално, ще си там - социология, философия.... ъъъъ... психологията май не я предлагат. Също може и политология, от Стопанския факултет са ограничени, но едва ли ще те интересуват. Ако си държала изпит по история, може и история, културология, европеистика (ще са ти полезни с ПА, особено последната)... Друго... богословие, но трябва да си изкарал изпитите; педагогиките май всичките, но не те съветвам. Май това са. Във ФМИ, ФзФ и БФ не знам как са нещата, но те са със специални изпити и едва ли те интересуват. Тая година като излязат "офертите", ще ти ги пиша конкретно.
Добре де,но нали европеистиката е и с английски,това означава ли,че освен история трябва да отида и на англ.
Ако е с история И английски - трябва. Ако е с история ИЛИ английски - не е нужно. Мисля обаче, че беше първият вариант, така че ще ти се наложи.
Фреджайл, за политологията ще стискаме палци, Бобито може да се пробва там догодина и ще дава прясна информация
Стреми се към успех 5.60-5.70. Трябва да ти стигне.