Дата и час: 07 Апр 2026, 22:13

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1618 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 13:37 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ami osnovnite-Istur,Aksios,ot gradovete-Dionispolo,Filipopol,Adrianopol,a ot plemenata dosta,no si spomnqm specialno za besite odrisite getite i nqkoi ot tezi osobenite pokrai 4erno more. a ina4e na ustniq e dobre ti sama da kaje6 po ne6o za avtora na abzaca kato toi po princip e napisan na list4eto a ti samo moje6 da kaje6 koga e jivql i kakvo e napisal-predpolagam 4e gi znaete ot kontrolnoto po trakologiq

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 13:57 
В началото бе словото
Аватар

A aз да попитам теста какво съдържа предимно за попълване-владетели,години,някакви термини,племена .....?Има ли подвеждащи въпроси и трудно ли се изкарва тройчица на него ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 20:01 
От дъжд на вятър
Аватар

Първа и втора група, кажете как мина! Колко души скъсаха на теста и какви горе-долу бяха оценките?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 10:49 
В началото бе словото

Тестът беше гаден. Нещата за попълване бяха...не много логични според мен, имам предвид - не от най-важните. Самият тест имаше няколко много лесни въпроса, но и няколко просто абсурдни. Като цяло - кофти работа. Мисля, че скъсаха само 3ма колеги, имаше около шест 6ци (ако не се лъжа) и вече не знам какво са направили тези, които се явиха и на устен. Успех на всички, които още не са имали възможността да се изправят пред Тракологията :)

Толкова за този изпит от мен, а какво ще правим по Археология? :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 11:10 
В началото бе словото
Аватар

Ще умиргаме какво може да правим :shock: Сигурно ще ни схрускат по археология .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 12:04 
Пишеща машина
Аватар

Има ли някой, който е минал Археологията да каже какво е имало .... че ние сме на 25 ......и идея си нямаме какво ще има... кофтиииииии :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 12:11 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
Olorin написа:
Тестът беше гаден. Нещата за попълване бяха...не много логични според мен, имам предвид - не от най-важните. Самият тест имаше няколко много лесни въпроса, но и няколко просто абсурдни. Като цяло - кофти работа. Мисля, че скъсаха само 3ма колеги, имаше около шест 6ци (ако не се лъжа) и вече не знам какво са направили тези, които се явиха и на устен. Успех на всички, които още не са имали възможността да се изправят пред Тракологията :)

Толкова за този изпит от мен, а какво ще правим по Археология? :D

а какви бяха тея толкова нелогични въпроси??? :shock: ако си спомняш... :roll: колко време имаш и колко на брой са въпросите?картата за попълване много ли е голяма и във времето за теста ли влиза?я разкажете и другите групи,които сте го минали,че то само ние от 5-та група останахме последни :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 13:31 
Летописец Виртуоз
Аватар

Ми какво да ви кажа :lol: тестът е ужасен, имаше неща, които за пръв път чувам,картата е лесна на нас племената, които ни се паднаха бяха:бисалти, кени, трибали и меди;градовете-Олинт, Кария, Никополис ад Нестос, Пауталия, Августа Траяна, реките- Аксиос, Хебър и още една с А ама не си спомням каква беше.има да напишете одриските владетели по хронологичен ред, има за Ситалк и похода му към Македония, ние имахме и една монета да познаем кой владетел -е беше Котис;друго, друго :roll: не се сещам ако има нещо вече ще пиша допълнително :wink: това, което ви препоръчвам горещо е:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ЯВЕТЕ НА УСТЕН!!!!! :lol: аз на теста имах 4, мн малко казах на устния и тя ми писа 5!!!!Ботева е невероятна, страхотна е :D на устния ми се падна за остров Певка, не го и бях чувала :lol: ама тя супер мн помага и ако види, че можеш да ги навържеш нещата и че действително знаеш за какво става въпрос ти повишава оценката :D при нас имаше доста скъсани, ама ние сме си и тъпички де :lol: и също мога да ви кажа, че е гоооляма доза късмет, защото от нашата група имаше човек, който и представа си няма от тея неща, но на теста има 3!!! :evil: а друго тестът е 28 въпроса за 20 минути, бтв напълно достатъчно беше,времето ще ви стигне споко :D може да се поглежда в листчето на съседа, но не много и си е доста страшничко, защото асистентката наблюдава много зорко.картата дава 13 точки, като 15 са за 3, така че ви съветвам първо да си направите картата, но времето ще ви стигне,споко :D Успех ви желая и дано се справите още по-добре от мен!!!всъщност тракологията се оказа не толкова страшна :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 13:41 
В началото бе словото

Ton4eto написа:
това, което ви препоръчвам горещо е:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ЯВЕТЕ НА УСТЕН!!!!! :lol: аз на теста имах 4, мн малко казах на устния и тя ми писа 5!!!!Ботева е невероятна, страхотна е :D

Браво на можещите! Който се учи, той ще сполучи! Видяхте ли, че не трябва да се страхувате, а да четете! :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 13:48 
Стенограф
Аватар

браво,Тонче! :D аз отдавна съм си решила,че ще се явя и на устния,защо трябва да се отхвърля шанс,ако ти е предложен?!нещо теста много ме плаши обаче :roll: дано не е толкова страшен,колкото очаквам,а на устния значи дава и извори,които не сме ги взимали на упражненията ли?и ги няма в нейната книжка?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 13:53 
Летописец Виртуоз
Аватар

ами май повечето са от христоматията, на мен ми се падна Страбон и нали ти казвам за тоя остров, нищо не знаех :D обаче тя каза, че иска да ми даде шанс и ми даде пак на Страбон само че допълнение към този текст,е там говорих малко, тя ти задава въпроси, подсказва ти, просто се държи страхотно :D асистентката също изпитваше, но дано да не ви се падне тя, защото докато Ботева изпита 5 или 6 човека, тя беше изпитала само 2 :?
нз питайте, аз за друго не се сещам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 14:36 
Стенограф
Аватар

ама картата какво представлява?пита се това и това нещо къде се намират да посочиш или ти дават празна карта и ти нанасяш на нея квото се сетиш? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 14:49 
Летописец Виртуоз
Аватар

ами изброени са,картата е мн хубава.да като само реките са ти начертани, точките на градовете не са, вие сами трябва да ги нанесете :) нищо не ти е дадено, но по реките може да се ориентираш :D ще се справите!!! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 18:28 
Стенограф
Аватар

дано дано,мерси :D още нещо се сетих :oops: колко време проверяват писмените работи?т.е. колко време имаме от писмения до устния изпит?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007, 18:56 
Летописец Виртуоз
Аватар

ми в 11 трябваше да сме пред 38кабинет, за да дадат книжките на скъсаните :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1618 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 108  Следваща