Дата и час: 19 Яну 2026, 18:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 2 години в 1 или как се излиза по - бързо от университета
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2007, 21:45 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте! Има ли запознати с обучението по индивидуален план при вземането на 2 години за 1?Имам желание да поема този "риск" и ако може някой да даде съвет ще съм му много благодарна :) Мерси предварително! бтв аз уча Полиъология :)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2007, 12:33 
с вишо
Аватар

най-добре провери при сектретарките на факултета, в който учиш, те би трябвало да знаят най-много по въпорса :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 06:17 
От дъжд на вятър
Аватар

Мен това също ме интересува, но не знам към кой да се обърна. Секретарката на факултета ли? Струва ми се странно. В Учебен отдел на Ректората не трябва ли да разполагат с нужната информация?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 07:55 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
И мен ме интересува.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 09:21 
Легендарен флуудър
Аватар

От нашия курс някои хора го направиха миналата година. Питайте си секретарките, за да ви обяснт какво трябва да направите, всеки факултет може и да си има негови правила.

По принцип ще ходите на 2х повече изпити и нищо по-особено, но как се кандидатства не знам, ограничение за курсовете май няма, при нас хората взеха наведнъж 4 и 5 курс.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 10:07 
Легендарен флуудър

:? Май искат успех - 4.50 или 5.00, за да минеш на индивидуален план...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: :)
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 11:32 
Пишете, о, братя

Изискванията си ги определя всеки факултет. Затова питайте при секретарките, ако знаят.
За Юридическия - възможно е едва след втори курс, т.е не може да се слеят 1+2 или 2+3 курс. Изисква се и висок успех - дали 5:50 бе6е или 5:00 не си спомням. Затова питайте.
Теоритично това означава, че минавате на индивидуален план за обучение, а практически, че ще се явявате на изпити с два курса на обучение (никои няма да ви прави индивидуален изпит). Ако съвпаднат - кофти момент, има и септември. Ходите си на лекции, където ви скимне, я с единия, я с другия курс, или пък никъде не ходите :)
Запознавате се с 2 пъти повече колеги, сбърквате се от четене и най-голямата практическа позла според мен са контактите с колеги, които ще си създадете :))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007, 14:49 
От дъжд на вятър
Аватар

При мен нещата са много деликатни. Понеже от първия си семестър тази година не съм взела нито един изпит и от миналата година имам да взимам два, т.е. общо 10 изпита на септември, а няма да мога да се явя на всички, по простата причина, че ще кандидатствам в НАТФИЗ, уж, тази година, фактически, вероятността да остана втори курс във ФЖМК е огромна. А да си призная си свикнах с колежките и не ми се ще да се лиша от тях :wink: Затова се чудя дали е възможно при тези обстоятелства втори и треки курс да ги изкарам за една година и пак да си вървя с моите колежки занапред :)
Я кажете при тези условия имам ли шанс?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007, 16:36 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Не. Само последните 2 години можеш да ги събереш, т.е. 3+4 курс. А за НАТФИЗ... защо си сигурна, че ще прескочиш първи кръг? хихи... не, сериозно, готви се за НАТФИЗ, но си чети и за изпитите във ФЖМК. Ако стане така, че не влезеш в Академията, поне да можеш да си продължиш с колегите, с които си свикнала.
Какво ще кандидатстваш в НАТФИЗ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2007, 14:38 
В началото бе словото

Àç ñúì ñè ïàòèë îò áúðçàíå, òàêà ÷å ìîãà äà âè ïðåäóïðåäÿ, ÷å åäíî áúðçî çàâúðøâàíå ìîæå äà âè ïîïðå÷è â æèâîòà, àêî áúäå òúëêóâàíî îò äðóãèòå êàòî ïðåêîìåðíà àìáèöèÿ, çàùîòî ìîãàò äà âè ïîðîäÿò ñòðåìåæ êúì çóáúðñòâî. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2007, 10:18 
От дъжд на вятър
Аватар

Остави ни ние да си блъскаме главите, ти ако можеш помогни само това да се случи :) Аз ходих ония ден при Ичева да я питам и тя упорито ми твърдеше, че не могат бакалавър и магистър да се смесват, колкото и да и обяснявах, че аз съм бакалавър и искам да изкарам две бакалавърски години за една. А и тя си пиеше кафенце с някаква друга жена, така че най-малко и беше до мен. Е, поне беше много учтива :) Скоро ще отида пак да я попитам. А ако някой отиде преди това ще съм много благодарна, защото ходенето до факултета ми коства доста средства вече :)
П.С. Аз не съм толкова уверена в преминаването си на първи кръг, но тайно се надявам, а и смятам, че имам нужните качества, а и на самия курс ме окоръжифа, така че поне първи кръг - може, за останалите 3 - а дано.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]