Дата и час: 18 Яну 2026, 10:00

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 15:38 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
kamenchooo написа:
Аве Плазмодий ти бавноразвиващ ли си или само се прайш на такъв.Егати тъпото говедо.Не мислиш ли,че е нормално един човек ,който ще учи 5 години дадена специалност да разбере дали може да има реализация.Естествено че нишо не е сигурно,но все пак...Ти като си избирал специалност да не би да си избрал това което ти звучи най-добре????

Аз се развивам бавно но сигурно хахахахах Никой не може да ти каже дали ще имаш реализация,ти преценяваш,освен ако не си бавноразвиващ.Ако толкова се затрудняваш питай мама и тати,те ще те насочат 100% :wink:

Последна промяна Плазмодий на 04 Юли 2007, 20:07, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 18:25 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
L'inspecteur не съм от хората,който искат да учат МО само защото им звучи добре,или защото бала е висок.Не бих могъл да харесам специалността без да съм прегледал внимателно програмата.Нещата,който видях в нея,наистина ми харесаха и може да се каже че имам афинитет към тях :D .Осъзнавам че реализацията е по-скоро въпрос на шанс,е и на възможности разбира се.Просто исках да разбера дали МО не е някоя тясно насочена специалност.Вече на 100% се реших че това ще е първото ми желание въпреки вашите не чак толкова положителни коментари.Все пак за мен е важно да уча нещо,което харесвам и да знам че ще има смисъл от цялото учене.А бихте ли казали по някоя дума и за Европейстика и Минало и съвремие на Югоизточна Европа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 19:08 
В началото бе словото

kamenchooo, четеш ми мислите, айде сега някой компетентен да даде коментар за Европеистика в СУ. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 19:39 
В началото бе словото
Аватар

Think написа:
kamenchooo, четеш ми мислите, айде сега някой компетентен да даде коментар за Европеистика в СУ. :)

Ахахахах еми нормално-кандидатстудентски вълнения :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 20:07 
Tick Tick Tick
Аватар

Аз предлагам каменчо да си каже желанийцат и ние с общи форумни усилия да му ги наредим,кой е за :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 20:14 
В началото бе словото
Аватар

Плазмодий написа:
Аз предлагам каменчо да си каже желанийцат и ние с общи форумни усилия да му ги наредим,кой е за :roll:

А аз предлагам да си изкараш телешкия задник извън форума щото си пълен балък.Не те знам на колко години си,обаче пич разсъждаваш като 5 годишен.Като мислиш че темата ми е безсмислена защо постоянно пишеш.Най-добре не пиши повече.Напълно си безполезен.Пък и интелекта ти е като този на аватара ти.Абсолютно теле

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 20:14 
В началото бе словото
Аватар

Плазмодий написа:

А аз предлагам да си изкараш телешкия задник извън форума щото си пълен балък.Не те знам на колко години си,обаче пич разсъждаваш като 5 годишен.Като мислиш че темата ми е безсмислена защо постоянно пишеш.Най-добре не пиши повече.Напълно си безполезен.Пък и интелекта ти е като този на аватара ти.Абсолютно теле

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 16:24 
Tick Tick Tick
Аватар

Хахахахха пиша още,защото обичам да се заяждам с бавностоплящи лекенца като тебе,които и мнения не могат да редактират.
И все пак съфорумци дайте да помогнем на момчето,твърде го е закъсало,нека решим бъдещето му :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 16:27 
В началото бе словото

Хора, стига вече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 20:21 
Драскач
Аватар

Май МО се оказа най-полемичната специалност през тази КСК. :)
Иначе от конкретни коментари ще се въздържа, но ще ви посъветвам да изберете някоя специалност не по това какво сте чули оттук и оттам, а по това дали ще я учите с желание или не...
Перспективите в повечето специалности не се различават особено много. Ще спомена само съвет, който ми беше даден от един професор:"Изпити се взимат рано или късно, но един наистина добър специалист учи цял живот и без да е задължително някой да го бута постоянно." :wink:
Аз лично в последния момент прередих желанията си и вече не съжалявам и смятам, че повечето неща в живота не са случайни. :roll:
Леки изпити и успешна кампания. :wink: :) :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 22:23 
В началото бе словото

хахаха..чета и се смея...мога да ви кажа само , че за 90% от специалностите , които се учат в СУ няма согурна работа..или ше ми кажете , че като учите право..ше направите нещо(хахаха)...вече всеки 3-и е правист..закво си говориме..искам само да кажа , че МО е специалност , с която можеш да станеш не само дипломат...тоест това е специалност , с която можеш да се развиваш в различни посоки..ако щеш дипломат..политик...юрист , ако щеш и в банка можеш да работиш...това е широкоспектърна специалност..която дава една добра основа и след това можеш да специализираш в нещо друго...просто мн се дразня на некви мършляци , които плюят специалност като МО , тъй като сум сигурен , че те никога няма дори да имат възможност потенциала да я изучават..ама важното е да си чешаш езика и оная работа с нещо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 16:16 
В началото бе словото

MO BITCH !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. kakvo mislite za noviq sport jaming

в Спорт

Loff KrIsI

2

463

28 Сеп 2008, 00:35

rogertaylor Преглежда последните мнения