Дата и час: 20 Яну 2026, 21:35

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 156  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: hm
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2007, 06:30 
gatekeeper
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
quiksilver написа:
много двойки гледам има на този изпит...дано и този път е така..да има много глупаци :)) аз лично почти не съм наблягал на литература..минал съм 2 автора вазов и ботев...и сега имам 1 седмица за литературата да я науча и преговор на историята :cry: но въпреки това ми се струва все едно какво 6те се падне..всичко е лесно!:)
все пи6е6 език,стил,периодът,в който твори е хубаво да се познава...дрдр пи6е6 там да има,вкарва6 20 интелигенти думички и си готов за 3 хихиххии...

ако беше тооооолкова лесно, всеки щеше да кандидатства с литература.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: hm
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2007, 11:25 
В началото бе словото
Аватар

radja написа:
quiksilver написа:
много двойки гледам има на този изпит...дано и този път е така..да има много глупаци :)) аз лично почти не съм наблягал на литература..минал съм 2 автора вазов и ботев...и сега имам 1 седмица за литературата да я науча и преговор на историята :cry: но въпреки това ми се струва все едно какво 6те се падне..всичко е лесно!:)
все пи6е6 език,стил,периодът,в който твори е хубаво да се познава...дрдр пи6е6 там да има,вкарва6 20 интелигенти думички и си готов за 3 хихиххии...

ако беше тооооолкова лесно, всеки щеше да кандидатства с литература.

Да, а готвейки се на един или два автора се съмнявам да изкараш и 3 даже, ако се падне някой друг.... Важното е, че ти си знаеш. Успех.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 11:22 
В началото бе словото

Orenda написа:
ако изкараш на литературата с у4ене 1 седмица, шапка ще ти сваля, 4естно! :roll: според мен това е съвсем невъзможно, но пак ше си говорим....

6te ti pi6a kolko imam:))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: :(
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 11:24 
В началото бе словото

mane izqdoh naredbite...mmm horca to hubavo sam minal 2 avtora ,hodih na uroci nqkolko meseca i gospojata super qka i ne me kara6e da u4a tema naizust,a da se nau4a da analiziram,i kakvoto i da se padne da pi6a spokoino! kato sym 4el vsi4ki proizvedeniq ne mi pre4i da si napi6a 8 stranici dori na talev...nz...vsa6tnost o6te ne sam po4nal po literatura:)) na 13 be6e izpita dneska sme hmm maleeee 4aoooo otivam da u4aaa

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 18:02 
В началото бе словото
Аватар

Zdraveite! Ucha po literatura tochno za tozi izpit ot dosta vreme i smeq da tvurdq, che sum otkrila adekvaten nachin na podgotovka! No s nablijavaneto na "fatalnata" data, vse po- malko neshta sa ostanali v glavata mi ot bezbroi mnogoto material, koito sum minala. Kazvat mi, che bilo normalno i che ne bivalo da se pritesnqvam, chesto se sluchvalo taka, no kogato vidq temata, v glavata mi shtqla da ostane samo nujnata mi informaciq, a cqlata burkotiq shtqla da izchezne. Loshoto e, che nqkak ne vqrvam na tova. Za primer samo shte spomena, che tochno Qworov sum go uchila nai-vnimatelno i mu otdelih dosta vreme (zashtoto ne mi e sred liubimite avtori, iskashe mi se da moga da go razbera maximalno dobre, za da nqma loshi iznenadi), obache v momenta sqkash novata informaciq v glavata mi e zatrila starata i to do stepen, vse edno nikoga ne sum se zanimavala s toq avtor!!! Ne e li ujasqvashto? Mojete da se setite kolko sum spokoina v momenta i kak spokoistvieto mi se zasilva s vsqka izminala minutka...Sigurno ako zapochvah da ucha tepurva sedmica predi izpita shtqha da me iznesat ot nas s usmiritelna riza :roll: :(
Uspeh na vsichki na izpita, dano 13-ti da ni donese shtastie! Leka vecher!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 22:59 
От дъжд на вятър
Аватар

Проблемът при този изпит е че няма ясни критерии за оценяването му, е уж има но не са ясно регламентирани и проверяващите си правят каквото искат. Може да си мислите, че сте учили страшно много но последната дума имат онея лелични и чичковци там и най- вече това в какво насроение са като четат работата ви. :roll: знам че звучи гадно но си е факт, само се надявам да попаднете на свестен проверяващ. Успех на всички :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007, 13:15 
От дъжд на вятър

aliks написа:
Zdraveite! Ucha po literatura tochno za tozi izpit ot dosta vreme i smeq da tvurdq, che sum otkrila adekvaten nachin na podgotovka! No s nablijavaneto na "fatalnata" data, vse po- malko neshta sa ostanali v glavata mi ot bezbroi mnogoto material, koito sum minala. Kazvat mi, che bilo normalno i che ne bivalo da se pritesnqvam, chesto se sluchvalo taka, no kogato vidq temata, v glavata mi shtqla da ostane samo nujnata mi informaciq, a cqlata burkotiq shtqla da izchezne. Loshoto e, che nqkak ne vqrvam na tova. Za primer samo shte spomena, che tochno Qworov sum go uchila nai-vnimatelno i mu otdelih dosta vreme (zashtoto ne mi e sred liubimite avtori, iskashe mi se da moga da go razbera maximalno dobre, za da nqma loshi iznenadi), obache v momenta sqkash novata informaciq v glavata mi e zatrila starata i to do stepen, vse edno nikoga ne sum se zanimavala s toq avtor!!! Ne e li ujasqvashto? Mojete da se setite kolko sum spokoina v momenta i kak spokoistvieto mi se zasilva s vsqka izminala minutka...Sigurno ako zapochvah da ucha tepurva sedmica predi izpita shtqha da me iznesat ot nas s usmiritelna riza :roll: :(
Uspeh na vsichki na izpita, dano 13-ti da ni donese shtastie! Leka vecher!

Да не ти пука и при мен беше така като кандидатствах,нищо не си спомнях и всичко ми беше някаква абсолютна мъгла,но на изпита всичко ми се избистри,тогава се падна Димов май,даже бързах да свърша по-бързо,щото имах някаква работа и пак писах.Така че не се шашкайте,който е учил и е съобразителен ще се справи!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007, 13:49 
В началото бе словото
Аватар

Ako i taq godina se padne Dimov nikak nqma da e zle! Blagodarq za okurajitelnite dumi :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007, 17:17 
Драскач
Аватар

aliks написа:
Ako i taq godina se padne Dimov nikak nqma da e zle! Blagodarq za okurajitelnite dumi :D

Да не кажем, че ще е като подарък :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2007, 14:24 
От дъжд на вятър

да ви кажа - тази година темата не би трябвало да е много гадна (макар че то "гаден" е многозначно в случая), понеже просто няма много кандидати за СУ и ако избацат някоя супер скапана тема. четох някъде, че 2ма човека за едно място, така че трябва да дадат нещо по-лесно, иначе ще приемат с двойки :shock: или в краен случай платено (което не ми се вярва).
успех на всички!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2007, 14:57 
В началото бе словото
Аватар

bubble написа:
да ви кажа - тази година темата не би трябвало да е много гадна (макар че то "гаден" е многозначно в случая), понеже просто няма много кандидати за СУ и ако избацат някоя супер скапана тема. четох някъде, че 2ма човека за едно място, така че трябва да дадат нещо по-лесно, иначе ще приемат с двойки :shock: или в краен случай платено (което не ми се вярва).
успех на всички!

това, 4е се състезават по 2-ма 4овека за едно място не е съвсем правилно... преценяват го според общия брой места на вси4ки специалности и вси4ки кандидати... но разбира се, 4е за информатика и право да ре4ем ще има доста пове4е хора да кандид. , отколкото за физиките или педагогиките

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2007, 15:25 
В началото бе словото

Реално погледнато, гадни теми няма :roll: Или си знаеш нещата и си ги разбрал, или не.. Макар, че силно се надявам да не е Славейков ...
Най-много бих се зарадвала на Алеко с фейлетоните и на Талев и Димов :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2007, 15:51 
В началото бе словото
Аватар

illy, silno te podkrepqm za Talev i Dimov! Slaveikov ne e losh spored men, no e dosta slojna materiq tam i naistina ako ne se padne taq godina shte e mnogo hubavo. Obache ako e Smirnenski, eto togava shte sum happy!!! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2007, 18:44 
Драскач
Аватар

illy написа:
Реално погледнато, гадни теми няма :roll: Или си знаеш нещата и си ги разбрал, или не.. Макар, че силно се надявам да не е Славейков ...
Най-много бих се зарадвала на Алеко с фейлетоните и на Талев и Димов :roll:

На Алеко само "Бай Ганьо" ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2007, 18:53 
В началото бе словото

Снощи сънувах, че се пада Вазов :lol: Дано не съм пророк, макар че е доста благодатен автор :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 156  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Продавам теми по Литература и теми по История

в Купувам-продавам

fille

2

213

20 Сеп 2013, 16:34

fille Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Теми История 1990-2010

в КСК 2010-2011

svetljotod

4

18639

26 Апр 2009, 22:17