Стискам палци тогава

Сега да пробвам да отговоря на въпросите ти:
(...) искам да попитам дали си струва да уча в нея 1 година? - разбира се, че си струва! Научаваш един език повече. Аз все още разбирам малко турски, трябва ми 1 седмица преговор и пак ще го проговоря
А я ми кажи, когато ти се прехвърли, имахте ли квоти за прехвърлящи се студенти? Защото тази година има квоти и за прехвърляне в МО са само 20 човека.
- Нямахме квоти, но 20 ми се струва доста добре.
А как решават кой да се прехвърли и кой не? - Ами не знам

Поначало прехвърлянето става по успех. В тюркологията се изкарва добър успех, така че не се притеснявай. Когато аз се прехвърлях, трябваше да имам минимум 4.50 на кандидатстудентския и над 5 общ успех от годината. Сега не знам дали все още това са условията, трябва да питаш допълнително.
А лесно ли може да се прехвърли човек от Тюркология? - ми лесно беше

Отиваш, подаваш документите et voila! След известно време излизат резултатите. Малко оплетено е на другата година, защото ти сменят факултетния номер, а в системата си още със стария, и ако живееш в Студентски град също има едни разходки до КСБВУ да ги убедиш, че и двата факултетни номера са си твои, ама единият е стар и други такива...
А да си чувала някой да се е прехвърлил от Тюркология в МО? - не, но сигурно има.
А имало ли е случай някой да не успее да се прехвърли от Тюркология?
- и тук съм пас, но ти не му мисли много
Пиши утре какво са те приели!

И ако имаш още въпроси - shoot.