Дата и час: 17 Яну 2026, 20:42

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Битката за Кърджали
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007, 09:33 
най-голем
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
В последно време ескалира една тема, която ми се струва много интересна - битката за Кърджали наесен. Станишев я сравни с битката за Сталинград, БСП и Атака се хванаха ръка за ръка в общ съюз срещу ДПС, а Бойко им разърква сметките като участва самостоятелно.

За какво говорим тук? Как виждате вие действията на нашите любими политици? Какъв ще е изходът от борбата и последиците?

Изображение

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007, 09:35 
gatekeeper
Аватар

т'фа са глупости, честно. все едно БСП и ДПС са тръгнали да избиват евреи, цигани, врагове с или без партийни билети...е, виж, на "А- така" може да им се иска, но... това е друга тема.

В крайна сметка, идеята за кметските избори не е ли да са за личност, а не за партия?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007, 09:43 
Легендарен флуудър

Има и общински съвет и там е истината! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007, 09:51 
най-голем
Аватар

Именно...Кметът повлича със себе си цяла сбирщина ашлаци и ако е турчин, смятайте какво става в общината. Идеята ДПС да се изрита от властта в Кърджали е добра... Но представете си само коалиция БСП-Атака. Голям смях! :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007, 22:24 
Легендарен флуудър

БСП доказаха, че в момента няма нищо "ляво" в тях нито като програма, нито като действия.Явно кризата в тази "социалистическа" партия достига връхната си точка.Честно казано няма да се учудя на една коалиция м/у БСП и Атака, въпреки че червените категорично отхвърлиха подобно нещо през лятото на 2005-та.Просто е практика в тази партия да няма никакви принципи.Всички помним как сегашният президент плюеше ЕС и НАТО преди години, а сега е един от най-върлите застъпници за тях.И после искат хората да гласуват ?! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 08:10 
Легендарен флуудър

Какво ще рече "в БСП няма нищо ляво"? Какви са тия глупости за ляво и дясно? Какво се очаква от една лява (респективно дясна) партия и какви осезаеми разлики в политическите й действия трябва да има, за да се каже "няма нищо ляво/дясно в тях"?
Това делене на леви/десни/центристки идеологии винаги ме е хвърляло в недоумение - ами методите им, моралът им, езикът им са едни и същи.
Ляво-дясно, червено-синьо - това са тъпи етикети, които целят да замажат очите на избиратели и поддръжници, да създадат у тях впечатлението, че алтернатива винаги има. А не е така. Правилната политика - и вътрешна, и външна - е само една. И се развива по строго определени и закономерни пътища. И ако все още се намират добри политици, то те не би трябвало да са водени от верността си към остарели идеологии на хартия, а единствено от интересите на страната си (не говоря само за България), които са константна величина и не се променят със смяната на властта.

А за Кърджали - това вече си е турски град. Много навреме се сетиха управляващите да си го връщат :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 08:44 
най-голем
Аватар

В БСП и преди това в БКП никога не е имало нищо ляво. Не знам доколко вече може да се разбере изпод тоновете пропаганда, че комунистическата идея никога не е намерила почва в България и дори микрон от нея практически не е реализиран.
Тя означава равенство и грижа за човека - къде е това при нас? В тъмните стъкла на Волгите или в занданите на Белене и Скравена?

Хайде, хайде... Това, което не се е променило и досега, е жаждата за власт, грабене и насаждане на роднини по високите постове.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 09:50 
Легендарен флуудър

Циндил-Пиндил написа:
А за Кърджали - това вече си е турски град. Много навреме се сетиха управляващите да си го връщат :roll:

Дано си ходил в Кърджали, защото преди 3-4 години съвсем не беше "турски" град. Там турски са селата около града, а не самият град.
Има си ляво и дясно, но не и в България. Вярно, че и в Европа започна да избледнява след сделките между ЕНП и ПЕС в Европарламента, след голямата коалиция в Немско и в Австрия, след подкрепата на френските социалисти за Ширак срещу Льопен.
Очертава се ново ключово разделение: националистическите/неглобалистки партии срещу компрадорските/системните/проглобалистките.... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 11:41 
Легендарен флуудър

Joker написа:
Циндил-Пиндил написа:

Дано си ходил в Кърджали, защото преди 3-4 години съвсем не беше "турски" град. Там турски са селата около града, а не самият град.

Ами минахме оттам миналото лято и аз българска реч не чух никъде.
Не че същото не беше и в Шумен примерно :roll:
Наскоро гледах по ТВ-то в няк'во предаване една жена от Кърджали, която разправяше, че младите българи от града масово заминавали за чужбина, повечето - за постоянно. Как няма да е турски градът при това положение? И на какъв електорат разчитат БСП?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 13:53 
Легендарен флуудър
Аватар

Да позная ли кой ще спечели битката за Кърджали?
Хайде сега всички заедно...
Дайте ми едно Д, дайтеми едно О, дайте ми едно Г..... :?

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 22:10 
Пишете, о, братя

Joker написа:
Циндил-Пиндил написа:

Има си ляво и дясно, но не и в България. Вярно, че и в Европа започна да избледнява след сделките между ЕНП и ПЕС в Европарламента, след голямата коалиция в Немско и в Австрия, след подкрепата на френските социалисти за Ширак срещу Льопен.
Очертава се ново ключово разделение: националистическите/неглобалистки партии срещу компрадорските/системните/проглобалистките.... :?

брей, както казваше наскоро пенсиониралият се - "Въх, умирам!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 22:14 
Пишете, о, братя

Циндил-Пиндил написа:
Joker написа:
Циндил-Пиндил написа:

Ами минахме оттам миналото лято и аз българска реч не чух никъде.
Не че същото не беше и в Шумен примерно :roll:
Наскоро гледах по ТВ-то в няк'во предаване една жена от Кърджали, която разправяше, че младите българи от града масово заминавали за чужбина, повечето - за постоянно. Как няма да е турски градът при това положение? И на какъв електорат разчитат БСП?

Те младите българи само от Кърджали бягат - щото им е готино да си живеят в Монтана, Враца, Силистра, Карнобат, Пещера, Сливен, Септември и др. краища на "родината свободна". Няк'вото ти писание ме кара да драйфам и немея пред простотията на национализма; май е време да си туря пак мойто "..."

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 22:26 
Легендарен флуудър
Аватар

това "битката за Кърджали " ми звучи кръвнишки :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2007, 08:37 
Легендарен флуудър

брокола написа:
Те младите българи само от Кърджали бягат - щото им е готино да си живеят в Монтана, Враца, Силистра, Карнобат, Пещера, Сливен, Септември и др. краища на "родината свободна". Няк'вото ти писание ме кара да драйфам и немея пред простотията на национализма; май е време да си туря пак мойто "..."

Бе аз в национализма не виждам нищо просташко... Друг е въпросът, че малко хора разбират съдържанието на тази дума.
А съм писал за Кърджали, тъй като темата е конкретно за този град. Пределно ясно ми е, че от всички по-малки градове на България масово се мигрира към София и големите областни центрове.

П.С.: Не съм националист. Анархо-синдикалист съм :lol:

П.П.С.: Ебавам се :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007, 16:17 
Легендарен флуудър

брокола написа:
Няк'вото ти писание ме кара да драйфам и немея пред простотията на национализма; май е време да си туря пак мойто "..."

И това ти писание ме кара да си мисля, че си се запасила с достатъчно вазелин... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща